🙂 laska by mala byt kazdodenna,nie len v tento deň...i ked kvetinka nas v tento zimny den obzvlast potesi 🙂
u nas je kazdy mesiac,ked mm pride z turnusu domov,....
ano,laska sa da vyznavat aj kazdy den...a ma sa vyznavat kazdy den....ale preco nemat jeden "specialny"den v roku,v ktory povieme DAKUJEM a MAM TA RAD,LUBIM TA ...v dnesnej uponahlanej dobe je Valentin prijemne osviezenie a casto aj pohladenie duse....
Ja prave s kvetinkami pracujem 🙂 ja ich mam kazdy den ;) i napriek tomu ma vzdy potesi 🙂
No vždy lepšie ako trápny halloween 😖
@kwietok .. urcite NIE !!! jeden z dalsich trapnych "zapadniarskych" sviatkov kde sa opet najviac nabalia obchodnici .... este ani Vianoce riadne neskoncili a uz na nas z regalov "pozeraju" kadejake vyvonane zamilovane a preafektovane valentinske srdcia ... sorry ale ja fakt nepotrebujem takyto den na to aby som niekomu povedala ze ho lubim (a samozrejme je to aj opacne).... mne tento akoze sviatok pride ako sviatok pre nastrocnych ktori sa jednoducho este potrebuju "vytiahnut" pred kamosmi kto co a hlavne za kolko kupil tento rok svojej frajerke 😀 😀 😀
@kwietok podľa mňa najviac uznávajú tento sviatok obchodníci 😀 😀 😀 a inak som radšej, keď mi chlap vyzná lásku hociktorý iný deň preto, že to tak cíti, nie preto, že by mal, lebo zovšadiaľ sa to naňho valí a pripomína... asi som divná, ale keby mi chlap vyznával lásku v tento deň, tak mu asi neverím, že to má z vlastnej hlavy 😅
podľa mňa nie je dosť vhodné povedať "uznávam - neuznávam". Je to sviatok, ktorý má v iných krajinách milú dlhoročnú tradíciu, u nás mi to zatiaľ príde trošku smiešne a smutné zároveň....nepoznáme naše sviatky a tradície a cudzie prijímame akoby tu boli od nepamäti..
Nie, tento sviatok je biznis. Je to sviatok prebraty z inych krajin a prisiel sem ked som uz bola stara kofa, takze mne sa zvyka tazko... 😀
Ja neuznávam tento sviatok, najkrajšie zo všetkého je keď ty alebo Tvoja drahá polovička si vyjadríte lásku alebo poviete Ĺúbim Ťa hociaký deň , nielen iba na Valentína.
Tento sviatok fungoval,uz ked som chodila na zakladnu skolu a myslim,ze uz aj predtym a to je uz vyse 20rokov....takze som ho brala uz aj na zakladke ako sucast sviatkov,a vnimam ho pozitivne aj teraz....preco nemat o den viac,kedy moze byt dovod ist na veceru s partnerom (ano,da sa to aj vo vsedny den,ale takto je o ten jeden den viac 🙂 ) nehovorim,ze teraz nabehnem do obchodov a pokupim vsetky blbosti v tvare srdiecka....ale mna taka ruzicka urcite potesi....ved aj meniny sa oslavuju a je to planovany vlastny sviatok (v inych krajinach sa meniny neoslavuju)....a vtedy vas tiez potesi nejaky kvietok....
Už sa zasa blíži Valentín. Niekoho poteší niekoho nie. Našla som článok aký darček na Valentína. možno Vás inšpiruje, tu je http://skvelydar.sk/clanok-3/m454
Ja uznávam všetko pozitívne 🙂