Caute krasky.S muzikom moc tuzime po dvojickach, neviete ako na ne?
Ja viem, je to cudna otazka, no uz sa da vypocitat ako mat dievcatko bo chlapceka , tak ste mozno poculi aj receptik na dvojicky.... 😅 🙂
ja si myslim, ze je to dane skor geneticky, ci niekto bude mat dvojicky alebo nie...nemyslim, ze je na to recept, resp. je, ale potom otehotniet nie prirodzenou cestou... 🙂
urcite je to zaujimave mat dvojicky, ale ked si predstavim tu starostlivost o ne, tak to teda nie...ja aj s jednym babenkom budem mat co robit (ak Panbozko da a bude aj zdrave) 🙂
ja teraz vidim v okoli uplnu epidemiu dvojiciek aj viaciciek - ale je to skor koli tomu ze je dost vela zien co nemohli mat deticky prirodzenou cestou a tak sa podrobuju umelemu oplodneniu 🙂 a vtedy sa niekedy zadari aj dve deticky naraz 🙂
moniq neviem ako sa daju "spravit", ale kuk tuto temu https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
a tuto https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Diky Emjee, idem si to prestudovat
tak moniq mne sa to podarilo po užívaní clostylbegytu ale to jedno som vo štvrtom mesiaci potratila lebo bolo mimo maternice ☹
ale myslím že je to skor genetické.... 😎
No ked to moze ovplivnit genetika maminy - cize mna -tak hada mame daku sancu.Babka mala mat dvojicky (len potratila), a ocino ma sesterky dvojicky....Uvidime
aj ja si myslim, ze je to skor genetika..
dnes sme stretli na ihrisku dvojicky - dievcatka, budu mat teraz 2 roky.. a ked som ich videla, ako "boli vsade" .. no neviem, ci by som to zvladla.. 😅 Mozno ak by som mala aj vzadu na hlave min. 2 oci, jedna sa vytratila, ani sme nezbadali ako 😀
No u nas preto tak tuzime po dvojickach bo manzel chce len jedno babo a ja moc chcem dve.Povedal vsak ze dvojicky by mal rad - tak by to bolo super riesenie ako vyhoviet obom 🙂
dievcata...kuk....ja mozem napisat: u nas v rodine dvojicky vooobec nie su, a otehotnela som prirodzenou cestou... 😀 ....a este....boli snom mojho muza....mozno staci len siiilno snivat...xixixi
moniq ja som tiež snivala o dvojickach a teraz ich mam. Ale mame aj v rodine ale to sme sa dozvedeli až ked sme ich čakali 🙂
ja som tiež túžila po dvojičkach, ale ani vosne ma nenapadlo, že sa to naplní, ani keď mi dr. povedal, že po tých liekoch môžem mať 2-3 naraz 😀 . Čiže môj recept, nemať ovuláciu vôbec, dr predpíše Clostilbegit a vtedy môžu dozrieť viac vajíčok naraz.
baby, ja len tolko.....Ked som bola prvykrat tehu, tak som cakala dvojicky, ale v 16tt mi jeden plod odumrel ☹ a druhy je Timeika 😉
Ked som bola druhykrat tehu, tak v 9 tt mi tak isto jeden plod odumrel, a druhy plod je Nelinka 😉
Lekari tvrdili, ze som rarita.Inak,teta mojho otca pochadzala z dvojiciek a moja sesterka ma dvojcata, z ocovej strany.Takze, asi fakt to bude geneticke.Len, by ma zaujimalo, ked moje babulky v buducnosti budu tehu, ci budu mat dvojcata, alebo nie 😀 😉
ale nebojite sa tej zataze na vas organizmus?
v rodine mojho muza ich tiez niekolko maju, takze ja som "trpla" ci nebudeme mat aj my.... ale co nie je, moze byt 😕
dvojky by som brala aj ja. najlepšie chlapca a dievčatko ale to si asi same nepovieme :D
nabeh u nas je mamina čakala dvojičky - ale potratila a babka bola z dvojičiek
no ale budem rada aj za jedno len nech sa podarí
mamičkam dvojičiek blahoželam a prajem vela zdravička hlavne kili
junovka tak to je fakt rarita ale aspon maš svoje detičky pri sebe tie čo zostali a anjelikovia ich stražia 😉
monig
ty chceš dvojičky? aj ja som po nich niekedy túžila, a mala som ich. je to dosť drina, ale zvládnuť sa to dá. ja som ich vychovala sama od narodenia, nik mi s nimi nepomáhal aj keď som si želala.
a recept? ja som pred tým brala anti, potom som ju vysadila. ale myslím si, že je to skôr genetikou. u nás sú dvojičky každé 2 generácie ako z mojej strany tak ako ja zo strany ex.
Krasky ste zlate - dakujem za reakcie..
No momentalne sa snazime vobec otehotniet - tak sa nam mozno konecne zadari a budu to dvojky, a ked nie tak mozno nabuduce 🙂
Kazdopadne musim vyjadrit obdiv nad mamickami co dvojky vychovavaju same, ja mam dufam velku oporu v muzikovi 😎
monig
prajem ti, aby ste splodili aj jedno dieťatko, aby bolo zdravé. veľa žien, čo poznám, chceli tiež dvojičky, a keď sa nepodarilo, tak hneď po pôrode otehotneli, takže mali deti 2 do roka, s odstupom 10 mesiacov. boli spokojné.
aj so sebou aj s deťmi 😉
maca to je fajn napad - len dufam ze nebudeme mat take trable s plodenim ako teraz - potom toti sa do 10 mes nevmestime ☹
moniq aj ja ti prajem dve ale ak nevyjde tak aspon to jedno. 😉
ja obdivujem celkovo maminy dvojičiek mam kamaratku aj sestrenicu s dvojkami super to zvladaju 😀
možno je to aj tým, že sa veľmi pokúšate a veľmi chcete, niekde som počula, že sa treba úplne uvoľniť a každodenne nemyslieť na to, ono to samo príde, ale ja viem, že sa to nedá. našťastie ja nepatrím medzi tie, ktoré ťažko otehotnejú. ja som sa len pozrela na slipy a hups a bola Karolínka na prvý šup. 😉
Maca 🙂
no my sme deticky ani velmi neplanovali ale ked nas 2 krat v jeden den svokricka vyrusila, zadarili sa nam dvojicky, dokonca parik. takze odporucam svokru 😀 😀 😀
Cítim sa ako na detskej univerzite 😀 Takúto otázku predsa nemôže dať jeden dospelý človek... tak ako nemôže veriť, že pohlavie dieťaťa sa dá vypočítať... ach jaj... 🙄
Takže silno snívať nestačí 😉 Moja mamka túžila po dvojičkách a 5x to bol solo kus... A povedala, že keby jej povedali, že šieste brušky by boli dvojčatá, tak ide aj po šiestýkrát 😀 😀 😀
Moja teta nechcela o dvojičkach ani počuť a podarili sa jej - ale u nej to bolo dedičné 😉
článok mojej mamky "Všetky moje dvojčatá": http://evalorenzova.blog.sme.sk/c/137661/Vsetky...
V podstate sú 2 rôzne riešenia ak to dvojčatá nebudú:
1.) Mať deti teeeesne po sebe (ja s bratom)
2.) Alebo si vziať z domova hoci aj 2 sólo kusy približne rovanko staré - toto využila moja mamka aj ja 😀 😀 😀
No a potom je možná kombinácia týchto dvoch - prvé porodiť a druhé si k tomu pribrať z domova (toto má v pláne moja kamoška 😀 )
ja by som dvojičky nechcela ani zázrakom, mne to moje jedno neposedniatko stačí až-až
u nas sa so srandy vravi,ze cez kopirak 😀 😀 vzdy ked sa tu zjavi tato tema si na to spomeniem 😀 .snad sa vam podari aspon jedno zdravucke a krasnucke...
@moniq vidím ze je tento príspevok uz starší ale zaujímalo by má ci sa vam podarili dvojčatá...my teraz riešime rovnakú otázku...aj ked jedno babo máme a chceme este surodenca pre malú a viac deti uz manžel nechce ale keby to boli dvojičky tak by mu to nevadilo. A ja chcem veľmi tri deti. Aj ja som z troch s
úrodencov a bolo to super.
moniq,zaujimava tema 😉 a ako teda vypocitat ci chlapec alebo dievcatko,mne by stacilo aj to