Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
Jeeeej, ajojte - mňa to chytilo asi pred týždňom a už sú prvé dve takmer hotové, ešte ich chcem vyzdobiť a urobiť knim aj zladené čelenky 🙂
@anjelicek26 akej farby ides robit? Ja mam hotovu bielu a caka ma este fialovy tyl. Aky material objednavas? Tyl?
@anaxamon - no objednany mam biely, fialovy, ruzovy a travickovo zelen tyl. A gumu na pas idem dnes kupit tu do galanterky.
Inak sranda objednavat tyl z usa, lebo to aj s postovnym stale vyjde najlacnejsie 🙄
@anaxamon 🙂 aj ja som si kúpila len z tyrkysového 1 meter ( šírky 120cm ) a z bieleho tylu 1,5 metra - tak moja malá má zatiaľ tyrkysovú tut a netierka bielu, ale musím dokúpiť aj voľačo na zdobenie - a nejaké úplne obyčajné čelenky, ktoré budem tiež zdobiť 🙂 Na youtube sú neuveriteľné návody aj na TUTU šaty, neskor aj to urcite vyskusam 🙂 a aj ja som myslela to našitie na sukničku alebo tak - sestra vie pekne šiť, tak sa možno spojíme , ja budem tvorit rozne TUTU a ona to doladi prisitim na volaco 🙂
@anjelicek26 mna na svk aj s postovnym 2m bieleho a 2m fialoveho vysli cez 16€ ☹
@brumca mam ale kludne daj do gogla navod na tutu a najdes😉
@brumca ja som robila podla
https://www.youtube.com/watch?v=W_eXryGRO3k@anaxamon -
kuk toto 25 (nejakych 20 metrov tusim) yardov - 6 roliek teda 120m je 5 dolarov a kombinovane postovne je, takze mozes aj viac objednat. Dolar je stale menej ako €...
@anaxamon - vacsina stranok na nete co som nasla, tak by som musela objednat celu rolku 10 m - co sa mi zdalo velmi vela. Tak som zasla do obchodu s textilom, a nastastie mali - predaju tolko metrov, kolko potrebujem 🙂 sirku to ma tych 120cm myslim a 1 meter stoji cca 2-3 eura 🙂 A z jedneho metra som mala tu mensiu suknicku, z metra a pol vacsiu suknicku 🙂
Tieto pastelove farby su tiez nadherne
Ja som kupila organzu 5m so širkou 35 cm za necelé 4 € tu v kvetinárstve.
@anjelicek26 tie pastelove su uzasne 🙂 ( teda vsetky, ale tie su krasnucke jemnmucke ) 🙂 Ale moc sa v tom nevyznam - aky sirku to ma ?
@megi1989 - 15cm, akurat na tutu, nemusis nic strihat myslim...
@julianka777 - tak to je paradny napad, vidis, to by ma ani nenapadlo, to aj ja spravim, vdaka 😅 Uz sa neviem dockat, kedy dorazia, ale z usa si asi este nejaky tyzden pockam 😝
@anjelicek26 to mi poradila jedna velmi sikovna mamina co hackuje 🙂 a u nas je nova galanterka a maju tam bohovske gombiky,tak som to aj tymi ozdobia 🙂 bol to vianocny darcek,vyzerala ako cervena ciapocka 🙂
@anjelicek26 , super, ďakujem 🙂 Lebo ked som bola v obchode, tak zrovna velky vyber nemali ☹
@julianka777 tie sú nádherné 🙂 a ten pás, to si kúpila, či tiež robila ?
@megi1989 dakujem 🙂 to som hackovala 🙂
@julianka777 - jj uhackovat to nebude problem, tesim sa 🙂 Saska bude mat nieco uplne individualneho, presne si povie, ake to ma byt, este by to chcelo nejake drobnosti na doladenie, juuu idem kuk, co maju 😅
@julianka777 to je vazne super napad - sestra sa ma snazila nakazit hackovanim - teraz robi krasne hackovane ciapocky, mojej malej aj mini stucne uhackovala, ale vtedy ma to nejako nechytilo, ale asi budem musiet ist za nou aby ma predsa trosku naucila 😀 Fakt to vyzera omnohooooo lepsie 🙂
@megi1989 no mna to veru chytilo poriadne 😀 mala ma kopu ciapok uhackovanych 😀 tak teraz pracujem na strikovanej deke 🙂
@julianka777 - taky tak, len kazdy ma uz 5-6 ciapok a uz im fakt viac netreba, az na jar mozno... tak hladam nejaku inu zabavu
@anjelicek26 ja chcem skusit satky,alebo tricko na ramienka na leto...len este som sa nedokopala do toho 🙂
@julianka777 krasne vyzara ta suknicka s uhackovanym pasom, akurat ja som na hackovanie total lava viem tak mozno tu zakladnu nitku urobit a dalej sa neviem hnut☹(
@anjelicek26 kokso aky vyber a za aku smiesnu sumu...len musim pozriet ci aj na svk posielaju...
lebo babule ak by posielali na svk tak by sme sa mohli spojit a ak niektora pouziva ebay a ma pay pal(ja nemam) tak by sme mohli hromadne objednat a potom si to tu rozposlat.... 😵
@anaxamon - posielaju do celeho sveta, inak by som to sem nedala na provokaciu 😀 a pri tej sume ta ani colaci nebudu za nic urgovat 🙂
A hackovanie si pozri youtube, ja podla navodu uhackujem velky prt... ked si das crochet - tak tam je milion jednoduchych videi, ako zacat, ja som sa to naucila podla toho a dnes to vyzera uz fakt obstojne ;)
Inak som sa nemala nadchnut tutu suknickami, Saske som aj objednala tieto dve - tu hnedu s ruzovym spodkom a tu cisto ruzovu, lebo taku asi predsalen neurobim xixi
No ja som si objednala material, prvy vyrobok bude hadam o par dni 😅