Ahojte baby, mám 2,5 ročnú kočku a pozerám jej nejakú kolobežku, nech máme viacej zábavy 😋
Viete mi poradiť, či sú lepšie kolobežky s 2 kolieskami vpredu, alebo radsej dvoma vzadu? Čo je stabilnejšie? Lepšie sa deťom ovláda? Pri tych 2 kolieskach vpredu nemajú deti problém zatáčať?
Pripadne nejaké konkrétne tipy na nejakú, s ktorou sú vaše ratolesti spokojné? Vopred dakujem za každý váš postreh a radu 😊👏
My máme i tu Decathlon vpredu kolieska na nej jazdu synček a tu z Kauflandu co píše pani vyššie ma dcérka, akože synček je mladší v auguste bude mať 3 a ide mu to super, má ju od 2 rokoch. Ta z Kauflandu akože dcérka jazdí ako pirat na nej ale keď som skúšala ja tak ma skoro strepalo lebo je do 45kg tak som vyskúšala, nevedela som ta tom ísť 😀, proste mne sa zdá klasická kolobežka s normálnym otáčaním lepšia lebo funguje na rovnaky princíp ako kolobežky pre staršie deti alebo dospelých.
Obaja mi už vedia jazdiť aj na kolobežkach s 2 kolieskami, akurát brzdiť na nich nevedia lebo rovnovaku majú problém udrzaz ešte.
Práve som pozerala tú z decathlon, že s nou sa dá zatáčať... Oxelo B1. Celkom sa mi to pozdáva 😋 baby a ide ľahko? Nechcem moc malú ťahať po obchodoch momentálne 🙂
@katika_k ísť ide ľahko len je do menej kíl. Takže určite tak za 2 -3 roky bude treba väčšia. Ta z Kauflandu je väčšia a je do 50 kíl.
Ďakujem baby, objednala som tú decathlon a teda malej to fakt ide na nej 👌 hovorí, že táto kolobežka je dobrá 👏😄
takch je vlemi vela. vačšinou su plastove a niektore maju sklapiace madlo, aby to mohlo služit aj ako odražadlo, ked s adieta unavy
@katika_k za mňa určite bud Micro, alebo globber
suhlasim, detska micro kolobežka je najlepšia, maju/mali ju aj moje deti
aj ja zháňam kolobežku pre 4 ročnú, ideálne by bolo, keby jej nejaký ten rok vydržala
no mohla by vydržať aspoň 3 roky, či?
vačšina kolobežiek na vytahovacie madlo, takže podla mna ano
@incusa ja odporúčam kolobežky zo stránky cyklospeciality.sk Sú veľmi kvalitné, čiže vydržia dlho
@eli_kratka aj my máme výbornú skúsenosť so stránkou cyklospeciality.sk, majú kvalitu a s kolobežkou sme začali s kolieskami, s dvomi vpredu.
@katika_k ahoj, my sme našej kúpili v Kauflande s 2 kolieskami vpredu. Nezataca sa tocenim ale stlačením-naklonenim na tú stranu na ktorú chce zabočiť. Mala si to osvojila veľmi rýchlo a lieta na nej veľmi rýchlo. Kamarátka má menšiu kolobežku z Decathlonu a tiež má vpredu 2 kolieska, ale treba ňou zatacať a nevie na nej mala tak dobre jazdiť. Myslím si že kazdemu dieťaťu vyhovuje niečo iné. Najlepšie ísť do obchodu a vyskúšať si nejakú.