Uz dlhsie rozmyslam zeby som si dala vytetovat na zapastie inicialy deti-neviem vsak najst presne to, akoby to malo vyzerat-aky je postup?staci mat predstavu a v salone mi s nou "pomozu"?typ pisma a tak.dakujem🤗
V dobrom tetovacom štúdiu by ti mali s týmto vedieť pomôcť, tam väčšinou ani nemajú radi keď prídeš s obrázkom, že takto to chcem a nijako si nedám poradiť.
🤗super
ja mám vytetovaný dátum narodenia malej na nohe a aj keď to nie je taká veda tak som si tiež nevedela vybrať akým štýlom písma to chcem mať písané a úplne v pohode si so mnou prešli nejaké veci aj poradili, treba hľadať salón s dobrými referenciami 🙂
Prečo to vlastne robíte? To si ho neviete zapamätať? 😇
Datumy sa nepacia ani mne...ani konska hlava😂🙈ale male 2pismenka ktore sa daju ak potrebujem prekryt hodinkami sa mi pacia🤗
Ja osobne mám mená aj datumy deti na zápästí a má to aj manžel.v tetovacom štúdiu poradia.mne sa to osobne páči.a nie je to otom že by sme si to nezapamätali ale nech každý vidí že sa máme čím pochváliť aj keď práve nie sú deti s nami
@michaela395 to kvôli chváleniu???? tak to už len je odôvodnenie....
Pred dvoma týždnami som sa stretla s býv. kolegynou. Má dcery 25-28 rokov. Jedna má tetovanie iba tri roky a už ľutuje, že si to kedy dala.... Normálne som ja kvôli tomu nespala, čo mi jej bolo ľúto. Dôvody...chcela ísť za letušku-nemôže....a druhý - vraj si uvedomila, ako si krásne mladé telo dala domachliť, tretí, že tetovanie sa jej natiahlo-málinko pribrala- a stratilo to už tie správne rozmery.
No ale dievčatá, ked sa vám to páči a ste stotožnené s tým, tak do toho....
Nie len kvôli chvaleniu.proste sme to tak cítili a spravili to.tak tej baby mi je ľúto že jej to zmenilo tvar.ja to nemám až tak strašne viditeľné.vela ľudí do dnešného dňa o tom ani nevie.moj ocino si to všimol asi po dvoch rokoch
ved prave, mne sa to paci, male mile a ked budem chciet budem o tom vediet len ja🙂 a nebudem to mat vygravirovane na naramku ale rovno na ruke🙂
@lilu7 tak vieš je to ich robota, ak nie choď inde