Tekuté mydlo Dettol. Je lepšie ako tuhé mydlo Dettol?

murinka
10. feb 2010

Je medzi nimi nejaky rozdiel co sa tyka kvality a ucinnosti?lebo cenovy tam je a je dost velky tak neviem ci to ,,vyplyva,, z kvality 😒 ci je to tekute lepsie ked je aj drahsie 😒 🙂

ikke
10. feb 2010

tuhe mydlo je vzdy lacnejsie, pri hociktorej znacke 😉
a ucinnejsie? hmm, tekute mydlo je myslim hygienickejsie

babula90
10. feb 2010

cena sa odvíja od spôsobu výroby. a súhlasím s ikke, je hygienickejšie.

murinka
autor
10. feb 2010

dcera ako trojmesacna mala campylobactera a tak sa manzel v lekarni informoval o dezinfekcnom mydlu a lekarnicka mu poradila tekuty dettol,stal cca 12Osk.neskor svokra kupila tuhe mydlo dettol za cca 2Osk-a myslim si,ze to je vyrazny rozdiel.
vdaka 😉

helenkasabinka
10. feb 2010

ja kupujem vzdy aj tuhe mydlo a aj tekute mydlo...v kupelni mam vzdy aj tuhe a aj tekute mydlo,lebo kazdy mame rad ine,ja zasa mam radsej tuhe mydla 😉

helenkasabinka
10. feb 2010

vzdy mam v zasobe mydlo protex alebo dettol 😉

hanka333
7. júl 2010

ja používám tekuté mýdla od firmy mh hygiena, jsou kvalitnejsi, bez chemie a nestoji mne celou výplatu.koukni na webe a je pravda,ze tekutá mýdla jsou hygieničtější...

bublinkaxy
7. júl 2010

JA len súhlasím s Hankou . Tiez pouzivam mydlo od firmy mh hygiena a som snim nadmieru spokojna. Nieje tak silno parfumovany takze mne to velmi vyhovuje.Taktiez pouzivam mh produkty aj v kuchyni ako napriklad antibakterialny cistic povrchov A neviem si ho vynachváliť pretoze vobec nezapacha a pritom poriadne vydezinfikuje.Maju v ponuke aj rozne ine produkty ktore pouzivam dennodenne.A nakoniec len mozem podotknut ze nie len produkty maju svele ale aj ceny su premna ovela priatelnejsie ako ostatne znackove produkty.