Je medzi nimi nejaky rozdiel co sa tyka kvality a ucinnosti?lebo cenovy tam je a je dost velky tak neviem ci to ,,vyplyva,, z kvality 😒 ci je to tekute lepsie ked je aj drahsie 😒 🙂
cena sa odvíja od spôsobu výroby. a súhlasím s ikke, je hygienickejšie.
dcera ako trojmesacna mala campylobactera a tak sa manzel v lekarni informoval o dezinfekcnom mydlu a lekarnicka mu poradila tekuty dettol,stal cca 12Osk.neskor svokra kupila tuhe mydlo dettol za cca 2Osk-a myslim si,ze to je vyrazny rozdiel.
vdaka 😉
ja kupujem vzdy aj tuhe mydlo a aj tekute mydlo...v kupelni mam vzdy aj tuhe a aj tekute mydlo,lebo kazdy mame rad ine,ja zasa mam radsej tuhe mydla 😉
vzdy mam v zasobe mydlo protex alebo dettol 😉
ja používám tekuté mýdla od firmy mh hygiena, jsou kvalitnejsi, bez chemie a nestoji mne celou výplatu.koukni na webe a je pravda,ze tekutá mýdla jsou hygieničtější...
JA len súhlasím s Hankou . Tiez pouzivam mydlo od firmy mh hygiena a som snim nadmieru spokojna. Nieje tak silno parfumovany takze mne to velmi vyhovuje.Taktiez pouzivam mh produkty aj v kuchyni ako napriklad antibakterialny cistic povrchov A neviem si ho vynachváliť pretoze vobec nezapacha a pritom poriadne vydezinfikuje.Maju v ponuke aj rozne ine produkty ktore pouzivam dennodenne.A nakoniec len mozem podotknut ze nie len produkty maju svele ale aj ceny su premna ovela priatelnejsie ako ostatne znackove produkty.
tuhe mydlo je vzdy lacnejsie, pri hociktorej znacke 😉
a ucinnejsie? hmm, tekute mydlo je myslim hygienickejsie