Tehiulky od Clostilbegytu - pokračovanie od Léčba Clostilbegytem .. a // pro všechny 🙂 Otvaram novu temu lebo sa nam po liečbe množia aj tehulky 🙂 kto sa este prida? 😀
Ahojte,
tiez sa chcem pridat a dodat nadeje, nam to vyslo po 2 cykloch clostilu prave v tom cykle, kde som ho brat nemala 😲 (kedy som s tym ani nepocitala, vynechali sme folikulometriu, aj povinne snazenie a pod. psychicke bloky) ....Dr. mi potom povedal, ze ucinok lieku je ako chvost komety a moze "slapat" aj 2 mesiace po dobrati. Drzim vsetkym palce a verte, zazraky sa deju 😉
ps: dnes mam presne 9 tt
jastrab,
ja som zostala tehu v 2.cykle uzivania clostilu a tiez to bolo take "zazracne" 😵
Na poslednej folikulometrii mi Dr povedal, ze mi sice narastli vajicka, ale nepraskli a iba sa vstrebavali. Takze som sa v den "ovulky" na to vykaslala a vobec som to dalej neriesila. Zurovala som, cestovala som a ked mi meskala MS uz treti den, tak mi to nedalo, testla som a nasla // 🙂
Kym mi z krvi nepotvrdili, ze som tehu, tak som tomu nemohla uverit 😀
Ahojte tak ja som velmi cerstva.. druhy cyklus colstylu... moj prvy normalny cyklus po 8 mesiacoch od dobratia antikoncepcie a sup vyslo to.. sme len v 14 dni.. takze uuuplne na zaciatku.. drzte nam palce..
vyslo vam aj viacnosobne tehu laebo mate len po jednom? drzim nam vsetkim palceky 🙂
Ahojky Amisa a Man, tak vás jdu pozdrav do nové diskuze a doufám, že brzy už si tu budu povídat s vámi 🙂
A určitě se připojí i Wolfi a Moa a Mája a Papus a všechny milé clostilky-snažilky 😵
ahojky tak jsem tu, akorát to není u nás na českém koníkovi, amisa napiš adminovi ať to tam taky dá 🙂
Jinak nám se povedlo 3. cyklus s clostilem 🙂
no napisala som adminovy Janocka.. uvidime.. baby inak mne je tak blbooooo grcne
No bylo by to fajn, kdyby se diskuze objevovala na slovenské i českém koníkovi. Uvidíme, co s tím Jancka provede 🙂
jééé já psala emjee, to neva oni to už něják vyřeší aby to bylo na obojích stránkách 🙂
ahooj prdecek a leni 😉
rada vas tu vidim a dufam, ze coskoro tu budu vsetky baby z temicky Lecba clostilbegytom 😵
amisa,
tak skoro ti je zle? ☹
No dufam, ze sa to nebude velmi zhorsovat. Ja som do 8tt ani necitila, ze som tehu. Potom to zacalo byt "zaujimave" 😀
Teraz, ked som v 10tt, tak rozdychavam jedlo a vseliake pachy cely den 😝
mannerka..ja neviem co to ma byt..to je vobec prvy krat.. dufam ze to nic nieje a ze som sa nejak zle anobedovaa..alebo prejedla nejakych blbosti..lebo fakt sa mi to zda skoro
me zatim taky není špatně, ale co není může být 🙂 mě trápí akorát zácpa a to taková, že bez čípku vůbec nejdu 😖 až půjdu k Dr. tak se jí na to musím zeptat.
amisa: jinak můžes jít i za náma do tématu januar/leden 2010 je to ve společným termínu a mělo by to být i tady na sk 🙂
ahojte, na otazku amisy, u nas iba jedno baby...nie viacpocetne...
a zle mi je od 6tt 😖
a v kolikátém jsi tt teď? 🙂
prdecek..tak to je neprijemne..ja skor opacne 🙂.. a to mozes brat cipky aj ked si tehu?
jastrab nooo tak to vyzera ze aspon schudneme 🙂
jastrab, změn si v nastavení u jména údaje, ať vidíme, v kterém jsi tt 🙂
jj, v lékárně mi řekla že jedině tyto čípky v těhu
Jeeej krasna tema...aj ja sa pridavam...AMISKA ja som tiez ten tyzden co ty...Ake mas priznaky???Mna sem tam picha v podbrusku,alebo citim take tahanie ako keby v mechuri, som stale hladna,ale sladkosti mi vobec ani kolace nechutia,co ja som vzdy milovala...a to som rada,aspon nebudem z nich kysnut... 😀 A strasne mi narastli prsniky a vytok biely mam...a ty ako???
prdecek a tebe nebyva zle???Ty si starsia od nas 2 tyzdne.. 😵
Amis a ja som tiez otehotnela po 2. cykle... 😵
A este zatial nevieme kolko ich cakame...bolo vidiet len gest. vacok ale dr. povedala, ze este sa tam moze objavit aj druhe...inak ja som mala uvolnene 3 folikuli... 😵
JASTRAB tebe zacalo byt zle od 6. tyzdna???Tak to sa mam asi na co tesit, este ma to asi len caka... 😖 Zajtra zacinam 6. tyzden... 😉
Těhulky, pro dnešek se loučím, hezky se vyspinkejte a zítra se ukažte i u nás - u snažilek 🙂
Hezkou dobrou noc 🙂
Tak jsem Vás našla 😀 . Můžu se přidat?
Jdu do hajan, jsem unavená a to jsem doma na neschopence 😲 . Zítra se ukážu 😉
ahoj baby no odpisala mi adminka.. takze by sa to amlo co najskor vyriest to prepojenie..
katuska to sommala ja ja..ale vcera mi to pominulo tie bolesti v podbrusku uz ma len tak omina.. INak teba Doki vysetril mna poslal prec a objednal o tri tyzdne..iba do roboty mi dal papier aby som nebola v labaku a ze sa mam setrit
baby inak mn je zleeeeeee na vracanie ma napina a hlava sa mi kruti od vcera poobedia aj dnes rano ale je to v takych navaloch..a chvilku zima chvilku teplo..muz ma musel viest do roboty 😖 to je nejak skoro
Zdravim nove spolubojovnikcy 🙂
bré ránko,
taky mívám navaly zimi a horka nic příjemného 😝
dobre rano, nastavenia si zmenim az po 1. trimestri 😉
moje "priznaky" : 1. pichanie v podbrusku, 2., bolest prsnikov, 3. stale mi je zima, 4. nenormalna unava, 5. od 6 tt zaludok na vode, napinanie, kedy tedy zvracanie, odpor k roznym pachom, najoblubenejsim jedlom je suchy chlieb a sucha salama 😒
drzte sa, kedy tedy sa ozvem, clostilky
dobre ranko tehulky 😉
ako sa vsetky dnes mate? 😵
ahoj lucca, to je super, ze si nas nasla 🙂 TY sa mas ako s mimi?
amisa,
kludne ti moze byvat zle uz teraz, par bab co som s nimi pisala, zacali mat nevolnosti veeelmi skoro, ako ty 😒
Ja som zacala "trpiet" tak naozaj az teraz 😝
prdecek,
s tymi navalmi ti nezavidim. A mavas to aj normalne cez den? Ja sa obcas v noci zobudim, ze mi je priserna zima a rano som zasa do nitky spotena a je mi veeelmi teplo, ale cez den to nejako nepocitujem 😕
man spíš navečer
Holky jak vás čtu, tak jsem hned větší optimistka 😉 Já jsem měla vždy problém s MS - chodila leda po Proveře nebo HA a tu když jsem vysadila, tak samozřejmě nic.. Musela jsem na injekci a moje doktorka (ví že problém s tím byl vždy a navíc když jsem říkala, že chci HA vysadit, tak říkala že mám nejvyšší čás..) tak mi řekla, že se tím bude zabývat nejdřív za půl roku. Tak jsem se objednala k jiné a ta mi říkala, že je třeba udělat horm. profil a nasadit léčbu - přístí týden tam jdu, tak jsem zvědavá. Předpokládám, že mi taky nasadí Clostyl nebo něco podobného a jak čtu, že jste tak pěkně těhulily, tak to je nádhera! Kéž by se taky poštěstilo a třeba na vánoce už bych měla v bříšku prcka 🙂 Holky, měly jste s tím lékem nějaké problémy? Musely jste si na něj zvykat? To je na ovu že?
ahoj amisa,
urcite sa pridavam, ved za moje tehu moze urcite aj clostil 😵
Musime povzbudit vsetky kocky, ktore zacinaju s clostilom a maju pochybnosti 🙂
Verim, ze to vsetky uspesne dotehulkujeme az dokonca (klop-klop na drevo 😉 )