Ahojte , ma niektorá skusenost s talentovkami na pedagogicku školu -externé štúdium? Ďakujem za každú skúsenosť, s ktorou sa podelite....
@marcela3621 na aku skolu? Strednu vysokú? A do akeho mesta
@majusska202 na strednú -pomaturitné štúdium. A prihlasila som sa do Levic.
@lujza_ ahoj, poslala som ti správu, len neviem či správne. Som tu nováčik, a ešte neviem ako to tu funguje ☺.
Ahoj . Ja som chodila na túto školu. Čo konkrétne ťa zaujíma ohľadom tých talentoviek? 😊
@deniska2706 Ahoj , chcela by som vedieť aké témy zvyknú dávať pri výtvarnej. Snažím sa pripraviť co najlepšie, preto ma zaujíma na co sa mam zamerať (zvieratká, ovocie, ..).
@deniska2706 Ahoj, chcela by som vedieť, aké temy zvyknú dávať pri výtvarnej. Snažím sa pripraviť co najlepšie, ale neviem na co sa mam zamerať (zvieratka , ovocie, ...).
@marcela3621 nacvič si kreslenie obyčajnou ceruzkou . My sme mali jablko (môže byť aj cibuľa) , treba pekne vytieňovať a čo najviac realisticky .
Potom nám zadali tému Fantastické zvieratko (takmer vždy to býva niečo takéto-rok predomnou mala kamoška temu Fantastická krajina motýľov). Tam si musíš niečo vymyslieť, improvizovať, byť kreatívna a originálna.
Ja som vtedy robila tieto talentovky keď som išla na strednú, ale myslím že to nebude veľmi rozdielne pre vás.
Držím ti palce 😊
Inak na telesnej - trojskok a hodiť basketbalku do koša , krátka akrobatická zostava na žinenke- lastovička, kotul, kotul zo skoku, kotul roznožmo, kotul vzad, sviečka. Pinkanie volejbalovej lopty vo dvojiciach... uz si to presne nepamätám 😁 na hudobnej spievanie logicky , na literárnej prednášať text ja som mala MRMartakova Bolavy zub , s dôrazom na artikulaciu, sykavky, zmeny hlasu pri viacerých postavách, pauzy ...... ja uz neviem čo vsetko 😄 určite to zvládnete 🤞
@deniska2706 ďakujem veľmi , veľmi pekne. Pomohla si mi , už viem co mam cvičiť pri kresleni.
@deniska2706 a to jablko treba vytienovat ceruzkou?
@marcela3621 áno, lepšie s nejakou makkou, a ešte lepšie bez rozmazavania s prstom .
@marcela3621 tá druhá téma môže byť farebná, môžeš použiť čo chceš, pastelky, tempery , giocondy...
@deniska2706 ďakujem 😊....
Dnes som bola na tých prijimackach v LV boli ste niekto? @marcela3621, @lujza_
@obycko , ahoj , ja som asi sklamala 😕. Nemám z toho dobrý pocit, obrázok som ani nestihla dokončiť. Aj vy ste mali tému Rozprávkový sen?
@marcela3621 napíšem ti správu.
@obycko žiadnu správu som nedostala.
@marcela3621 uz som poslala.