Sviečky na očistu - veríte na to?

13. dec 2023

Ahojte kupila som si ciernu sviecku ocistnu chcem sa spytat ci ste to niekto mal a verite na to.zaujimaju ma mazory na tuto temu.dakujem

dzescebuly
13. dec 2023

Nie, absolútne neverím na tieto veci

katka700
13. dec 2023

Zápal sviečku, nechaj ju dohoriet a uvidíš teda skôr pocitis zmenu k lepšiemu 😊 Keď nebudeš cítiť žiadnu zmenu nie si na energie vnimava a radšej investuj peniaze do niečoho iného než ocistnych sviečok 😆

terezka1947
14. dec 2023

Ako sviečka môže niečo očistiť?
Kto jej dal tú silu?keby že čaj očistný,bylinky s prírody pôsobia na organizmus,niečo so zdravím urobia.
Ale sviečka ako očistí čokoľvek,čím?no tým,že si to myslíš ty,že jej niekto tu silu dal...a keď niekto sviečka nejakou bielou či čiernou mágiou dal,tak ju nikdy nekúpim.

pkgirl30
14. dec 2023

áno verím, čiernu, červenú alebo bielu, mne to pomáha, používam to hlavne pri splne alebo napríklad včera bolo Lucie

diewcatqoo
14. dec 2023

Nie, neverim. Ani na urieknutie a podobne veci.

bloger
14. dec 2023

Nie, neverím. Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze.

freepalestine
14. dec 2023

Davas veciam vlastnosti ake ma mat len Boh.

michaela412
14. dec 2023

Najskôr v to treba veriť, že to pomôže. Ak v to neveríš je to zbytočné kupovať. Ak niekomu pomôže pocit, že tá sviečka fakt funguje, tak s tým nemám problém žiadny, lebo mu to pomôže. (ako placebo efekt) Ale kupovať a čakať len tak, že sa niečo stane nemá význam.

stanulienkat
14. dec 2023

Su to hluposti pre nepricetnych ludi. Sme v 21. storoci.

kristinkakvetinka
14. dec 2023

Mňa takéto veci zaujímajú aj verím na niektoré,určite na energie a stým spojené pocity .😊 Samozrejme musí človek tomu veriť lebo inak to je k ničomu.

1ryba
14. dec 2023

Verím na zdravý rozum.

sandra49
14. dec 2023

Napíš mi správu autorka 🙂 poradim ti. Ked sa človek verejné pýta tak sto ľudí sti chuti..každý je vibracne niekde úplne inde a je to v poriadku.

syslik81
14. dec 2023

je to sugescia..ak chces verit,ze ti to pomoze tak sa tak budes citit a dobro budes pripisovat sviecke-aj ked to tak nebude,,ludia odjakziva chcu niecomu verit preto vnikli bachorky o nabozenstve , bohoch , duchoch a podobne .. vsetko je len v mysli a clovek veri tomu comu chce verit ... najvacsie klamstvo odjakziva bola cirkeva pozri kolkym ludom kvazi pomohla ... a su naozaj lepsi? nie-len si to myslia ... tak taka obycajna sviecka uz nic pokazit nemoze