Ahojte kupila som si ciernu sviecku ocistnu chcem sa spytat ci ste to niekto mal a verite na to.zaujimaju ma mazory na tuto temu.dakujem
Zápal sviečku, nechaj ju dohoriet a uvidíš teda skôr pocitis zmenu k lepšiemu 😊 Keď nebudeš cítiť žiadnu zmenu nie si na energie vnimava a radšej investuj peniaze do niečoho iného než ocistnych sviečok 😆
Ako sviečka môže niečo očistiť?
Kto jej dal tú silu?keby že čaj očistný,bylinky s prírody pôsobia na organizmus,niečo so zdravím urobia.
Ale sviečka ako očistí čokoľvek,čím?no tým,že si to myslíš ty,že jej niekto tu silu dal...a keď niekto sviečka nejakou bielou či čiernou mágiou dal,tak ju nikdy nekúpim.
áno verím, čiernu, červenú alebo bielu, mne to pomáha, používam to hlavne pri splne alebo napríklad včera bolo Lucie
Nie, neverim. Ani na urieknutie a podobne veci.
Nie, neverím. Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze.
Davas veciam vlastnosti ake ma mat len Boh.
Najskôr v to treba veriť, že to pomôže. Ak v to neveríš je to zbytočné kupovať. Ak niekomu pomôže pocit, že tá sviečka fakt funguje, tak s tým nemám problém žiadny, lebo mu to pomôže. (ako placebo efekt) Ale kupovať a čakať len tak, že sa niečo stane nemá význam.
Su to hluposti pre nepricetnych ludi. Sme v 21. storoci.
Mňa takéto veci zaujímajú aj verím na niektoré,určite na energie a stým spojené pocity .😊 Samozrejme musí človek tomu veriť lebo inak to je k ničomu.
Verím na zdravý rozum.
Napíš mi správu autorka 🙂 poradim ti. Ked sa človek verejné pýta tak sto ľudí sti chuti..každý je vibracne niekde úplne inde a je to v poriadku.
je to sugescia..ak chces verit,ze ti to pomoze tak sa tak budes citit a dobro budes pripisovat sviecke-aj ked to tak nebude,,ludia odjakziva chcu niecomu verit preto vnikli bachorky o nabozenstve , bohoch , duchoch a podobne .. vsetko je len v mysli a clovek veri tomu comu chce verit ... najvacsie klamstvo odjakziva bola cirkeva pozri kolkym ludom kvazi pomohla ... a su naozaj lepsi? nie-len si to myslia ... tak taka obycajna sviecka uz nic pokazit nemoze
Nie, absolútne neverím na tieto veci