Ahojte..chcela by som sa opytat ako osetrujete kucerave vlasy.Ake produkty pouzivate ,popripade masky.Po porode sa mi skuceravili vlasy 😐 a je to cim dalej tym horsie . Co mam urobit aby tie kucery boli pekne a nie suche? Uz som skusala nejake produkty ale zatial ziadny nesadol.Dakujem za vsetky rady 😉
Ja mam extremne suche a kucerave vlasy a o hustote,ani nerozpravam,kazda kadernicka co ma strihala,alebo mi zehlila vlasy zo mna bola na prasky. Jeden kadernik sa smial ze vsetky zeny chcu pripravky na objem, mne treba opacne. Jedina rada je zajst do dobreho kadernictva,ktore ma aj svoje produkty a tam ti poradia. Len samozrejme to nieco aj stoji. Ja teraz pouzivam sampon,obycajnu Schaumu s jojobovym olejom na suche konce a mam pekne leskle vlasy, dokonca som dva mesiace po porode a vobec mi nepadaju, co pri dvoch predtym som vlasy strasne stracala.
tiež mám tento problém....vlasy sa točia čo sa mne nepáči. My to máme všetky deti a zdedili sme to po otcovi....
ak mi vlasy aj kaderníčka vyžehlí po krátkom čase si robia čo chcú. suché nie sú - možno konce, skôr mi vlasy mastnejú. Čo používam? Nič okrem šampónu,. aspoň mne nič nepomáha. Zbytočné utrácanie e....
Ja mám kučeravé vlasy a nič lepšie ako toto som ešte nemala:http://parfemy.sme.sk/index.php?id_product=36827&controller=product a to som skúšala naozaj všetko roky rokúce, je to síce drahšie a vydrží mi to tak mesiac a sú krásne, nádherné kučery!
@martina8833 ja síce kučery nemám ale sesternica je kučeravá a je tiež z toho na prášky a spomínala, že jej pomohol neaký balzám či kondicionér v spreji od Gliss kur, vraj si to nastrieka po umytí na mokré vlasy a potom rozčeše a má ich aspoň lesklé aj keď nie moc vyrovnané, nemá ich také suché, kúpila to v Bille aj v tescu vraj majú...
Ja mam kucery cely zivot a su velmi suche, pouzivam bud pantene na kucerave vlasy- sampon, kondicioner a masku, po nej nie su take suche, plus po rozcesani nastriekam trosku oleja na vlasy a nakoniec penove tuzidlo, bez neho to nejde. Najlepsie zo vsetkych, ktore som vyskusala je z dm od alverde- prirodna kozmetika, vlasy vobec nelepi a nie su tvrde ako droty- nech ich prirodzene a lahke, takze dlhsie drzia objem.
Inak velmi dobre su aj sampony a kondicionery z lidla- cien na suche a lamave vlasy. Tie boli lepsie ako pantene, len nemam lidl po ruke, inak by som pouzivala tie.
ja kupujem od kadernicky olej...myslim argan...v spreji je lepsi, vzdy na vlhke vlasy trosku na ruky votriet ale nie na pokozku...a je aj v sprayi to sa mi zda pohodlnejsie, vlasy nie su mastne, a urcite sampon fruktis s olejmi aj zmyvaciu masku.
@martina8833 suche kučeravé vlasy treba hydratovať a používať prípravky na kučeravé vlasy. Kamarátka, ktorá má takéto vlasy mi poradila pre môjho kučeravého syna toto:
REVLON Pre You Nutritive Shampoo 350 ml
SCHWARZKOPF Professional BC Cell Perfector Moisture Kick Spray Conditioner 200 ml
SCHWARZKOPF Professional Osis + Curl Me Soft 150 ml
Dakujem vam vsetkym za rady 🙂 cenim si to..urcite vyskusam produkty ktore ste mi odporucili...hadam mi nieco sadne 😉 a budem mat krasne kucierky 😊
@0silvia0
Dobry, mohla by ste mi napisat kde kupujete ten osis-curl me soft ? Hladala som na internete a vsade mi napisalo ze bud je produkt nedostupny alebo ze sa preatal vyrabat 😐
@0silvia0 dakujem pekne za odpoved..uz som mala objednany ten honey(kedze tamten nebol) 😉 tak snad to bola dobra volba
Ahoj @martina8833 🙂 ! Ja mám strašne kučeravé vlásky a väčšina šampónov mi ich zvykne vysušovať, no pomáhajú mi šampóny Chi, s argánovým olejom alebo prírodný
Kucerave vlasy sa nemaju vobec cesat..len pri umyvani, ked sa da kondicioner, tak pocas jeho posobenia rozcesat a vycesat vlasy , umyt a vysusit len zabalenim do uteraka..nie triet uterakom..potom necesat az do dalsieho umyvania...
@martina8833 ja odporucam sprej na vlasy filaovy glis kur (ten je top) + kondicioner a maska z dm (balea locken spullung, taky oranzovy obal). no a cesat iba hned po umyti, nefenovat .
tiez som kucerava, roky som bola zufals z mojich vlasov (stale v cope alebo vyzehlene). nedavno som natrafila na metodu Curly girl, som zatial len v zaciatkoch, no uz teraz nosim hrdo svoje vlasy krasne rozpustene😍
Curly girl metóda.
@aculy co je curly girl metoda?
@sweetdreams kuk google, staci zadat Metoda curly girl. Treba si o tom prestudovat, tu by to bolo na dlhe rozpisovanie🙂
@ivana_183 Dobry den,kde sa prosim tieto produkty daju kupit?Tiez sa trapim s krepovitostou vlasov a po porode mi aj dost zacali padat,takze som z toho zufala..Dakujem
ahoj, ja mám kučeravé vlasy odjakživa ...a mala by si vedieť, že kučeravé vlasy sú suché a štiepia sa, prípravky Ti moc nepomôžu ;)