Sú dnešné deti lenivé a pohodlné?

luy
7. aug 2011

nemám konkrétne dôvod prečo sa vás to pýtam,jednoducho ma stále napadne nejaká otázka po návštevách mojich známych.Včera sme sa bavili o deťoch a bola aj táto téma.Píšte ak chcete,rada si prečítam Vaše odpovede. 😉

traktor
7. aug 2011

myslim, ze to zalezi aj od rodicov,..nase od mala napr. hravou formou pomahali, upratovali si hracky..vzdy boli chvalene..neskôr to uz brali ako samozrejmost, ze maju svoje izby, tak sa o ne musia starat, ze mama ma len 2 ruky, tak jej musia pomahat..myslim, ze moje deti su sikovne,,,ale ako kazde deti su aj obcas lenive a pohodlne..ved aj ja mam den, ked sa mi vyslovene nic nechce... /inak vtedy sa moje deti veeelmi s toho tesia, mama urcite nic nebude riesit 😀 /..ale ked to vsetko zhrniem..myslim, ze to nie je u nikoho take strasne, ved deti toho maju dost uz v skole + ked nieco doma pomôzu..asi ani nemaju kedy byt lenive 😅

annaopialova
20. sep 2011

ahoj ano dnesne deti trohu inac ziju ako my vsetko ich myslenie je zalozene na pocitacoch urcitych hrach skorej dospievaju a hlavne chcu byt dospelimy ano zalezi vela od rodicou ako ich vychovavaju ale daktorych pripadoch nepomoze ani svatena voda

titkovamiriam
20. sep 2011

Tak ja oponujem niesu ani lenive ani pohodlne!!!!Moje deti od mala sportuju,maju rozne koničky ktore sa samozrejme vekom menili 😉 Samozrejme zaleží od pristupu rodicov a ich podpore detskym aktivitam.Kedze zijem na dedine tak tu maju deti mnozstvo aktivít od sportových,rozne kružky na školach či kluboch.Samozrejme ze si doma sadnu aj k PC no to už patrí k bežnemu životu.A na druhej strane dnes aj toho maju v skole dost ved uz dnesní prvaci maju 5 hodím od tretej triedy aj 6 podla toho kolko sa ucia jazykov.druhy stupen je vseobecne este narocnejsí....na strednej sa to trosku skludní lebo vacsinou decka su na skole kam chceli ist a už začínaju rozne brigady a podobne...
Inak skoda že je to ako otazka nebude dat dalej reagovat..

erikasadek
20. sep 2011

Dnesne deti..... ci s u lenive??? podl amna dnesne minulajsie deti nasa generacia su boli sme deti a lenive urcite nie dnesne deti to mozno maju ine kao sme to mali my za nasich cias a nase mami vtedy tiez hovorili ak je ta nova generacia leniva lebo posudzoval podla seba bola to generaci povojnova ine podmienky!!!
dnesne deti maju ine moznosti a svet sa meni okoli nich tak rychlo ako aj moznosti ze to maju ine mozno s nasho pohladu lahsie......
maju ku dostupu to o com sme my ani nesnivali ale lahsie nepovedala by som to v dnesnej dobe ktora je tak drava maju to mozno tahsie!!!.. na vsetko si davat pozor na kazdom kroku kriminalita... s kazdej strany neake mozne nebezpecenstvo... lenive.... ak im to rodicia dovolia ze nepoznaju nic ine len rec penazi tak ano budu lenive a nepripravene do buducnosti ...

mozno su lenive pisat obycajne listy , naco ved je mail uz aj ten je zastarali, stacia sms!!!
erra pc hier ich zmenial za pc otrokov ale zas etu treba rodicia.. a vychova. vsetko je to o vychove a o usmerneni zivotnych hodnot!!!!