Stratená zásielka

24. sep 2024

Ahojte,prosim vas neviete niekto ako to chodi,dnes mi prisla sms ze mi dorucia zasielku zo slovenskej posty a neprislo mi nic.Dala som si vyhladat zasielku podla cisla a pise ze je dorucena,cas aj datum ze expres kurier.Znamena to ze dorazila na postu a zajtra mi ju dorucia kedze dnes nic?Dakujem.Bol tam aj pin ktory bolo treba zadat.

rozculena
24. sep 2024

keď píšu,že je doručená,tak už ti ju neprivezú,prebral ju niekto iný.......

dzulli1980
24. sep 2024

Keby bola uložená na pošte, bolo by pri nej napísané, že je uložená na pošte ... expres kuriér nosí zásielky priamo na adresu ... voľakto iný ju prevzal namiesto Teba.

matullienka
24. sep 2024

Ja by som volala kurierovi mne v tej sms chodí aj tel. číslo, že kde je tá zásielka lebo ty si nič neprebrala

autor
24. sep 2024

@rozculena a ako zistim kto mi ju prevzal?Bolo treba zadat PIN ktory mam len ja.

matullienka
24. sep 2024

Nie vždy ten pin pýtajú, na to sa nespoliehaj

rozculena
24. sep 2024

no.........ten náš mi dá aj bez PINu.........

autor
24. sep 2024

@dzulli1980 ale bolo treba zadat PIN.Ten mam ja.Cislo telefonu nebolo zadane nakolko to mala doniest postarka a bolo to z policie

autor
24. sep 2024

@matullienka u mna nebolo cislo na kuriera,mala to doniest postarka

rozculena
24. sep 2024

tak keď píšu expres kuriér,tak to nedonesie poštárka,polícia čo posiela expres kuriérom??

autor
24. sep 2024

@matullienka no ale to bolo z policie mala by pytat PIN alebo nechat zlty listok

matullienka
24. sep 2024

Volaj hneď zajtra ráno na poštu a nech ti ju poštárka okamžite dohľada, ak je nieco doporucene tak ti to má dať proti podpisu

autor
24. sep 2024

@rozculena ja netusim.Mal to byt technicak a sms je od slovenskej posty.A po vyhladani cisla zasielky tam pise expres kurier

rozculena
24. sep 2024

ty tu motáš dokopy dve veci....expres kuriéra a poštárku.

rozculena
24. sep 2024

choď zajtra na poštu rovno za vedúcou.

januska12323
24. sep 2024

Expres kuriér nie je poštárka ale kuriér. Polícia posiela na podpis, musia mať doklad kde je zásielka.

autor
24. sep 2024

@rozculena ved ked mi to tak ukazalo tak co mam motat.Sms je z posty a cislo zasielky expres kurier

januska12323
24. sep 2024

Prosím ťa odfot aké informácie o zásielke si dostala ty.

matullienka
24. sep 2024

Nám omylom hodila presne technický omylom do susedovej schránky, iba mi volala, že keď nie som doma či môže dať vravím áno podpiš to za mňa, a omylom hodila do schránky vedľa. Poobede keď išiel manžel na byt pre poštu tak mi volá, že v schránke nič nie je. Dobehla tam za pár minút a zistila, že pomýlila schránku. List vybrala a podala mužovi. Ešte týždeň mi písala ospravdlnujuce sms.

autor
24. sep 2024

@matullienka no musim zajtra zistit kde to je.Len som chcela vediet ako to funguje

cyberk
24. sep 2024

Pozri si schranku, aj mne tak raz pisalo a kurier to strcil do schranky 😅

autor
24. sep 2024

@cyberk bola som pozriet a nist,prazdna je.Aj topanky som pozrela 🫣 ci nahodou nepodlozila ale nikde nic.Skusim sa este zajtra popytat susedov a ked nie pojdem na postu

weronca22
24. sep 2024

Mne prisiel technicky minuly tyzden. Posielaju ho kurierom slovenskej posty. To nema s postarkou nic spolocne..

autor
24. sep 2024

@weronca22 dobre dakujem.Lebo nam do firmy nosi postarka.Nevies prosim kde sa mam informovat ohladom toho ze ho nemam?Na poste mi daju blizsie info?

tinka_571
24. sep 2024

mne minulý mesiac tiež tak, v aplikacii dorucime dnes, kurier volal 1x nestihla som zdvyhnut, dovolat naspat sa nedalo stale obsadené. A keď mi to už vypadlo z hlavy tak volali policajti že technický malý je u nich na DI.

tinka_571
24. sep 2024

ak sa kurier neozve zajtra tak by som v piatok volala na Dopravny inšpektorát v tvojom meste 🙂

lalenka33
24. sep 2024

Chytáte ju za slovíčka a robíte z nej ,,blbú" , že pletie poštu a kuriera, pritom je to tak, ako píše. Aj nám prišla sms, že nám zásielku ( techničák) doručí expres kurier, žiadny kurier nevolal a normalne to doniesla naša poštárka. Ráno choď na poštu a nech ti povedia , kto zásielku prebral. Niekto ju podpísať musel.

vkatush
24. sep 2024

@lalenka33 tiež sme posledné mesiace riešili viacero technických na naše autá a presne, niektoré doniesol kuriér, niektoré poštárka.

Autorka zašla by som na poštu, či nevedia, či možno ešte kuriér nedonesie ešte a ak nie, tak štvrtok/piatok na inšpektorát volať alebo ísť.

autor
25. sep 2024

@tinka_571 dakujem Ti skusim

autor
25. sep 2024

@lalenka33 dakujem Ti pojdem sa opytat

autor
25. sep 2024

@vkatush oki dakujem ti