Ste spokojné s kvalitou Dajana Rodriguez?

lili2207
13. júl 2022

ahojte babenky potrebujem raduuuu🙏 mám kabelku od Dajany Rodriguez ,veľmi som sa z nej vytešovala mám ju cca mesiac a po pár asi 3 použitiach🙈 a to myslím doslova lebo ju šanujem sa mi na zapínaní už šúcha a to nie len čo sa stláča ale aj kam sa zasúva prosím tie čo ich máte ako je to u Vás? tiež to tak máte ,že to pozlatené sa tak rýchlo opotrebuje? a to ešte nič mám aj fuchsiovú,objednla som po euforii z tej zlatej 😂🙈a tam my zas hned po prvom použití vypadlo to zapínanie ešteže som sedela v aute takže som to aj našla,drahými to opravil lebo zas čakať mesiac nato kým mi urobia to isté čo on ,ako je to u vás s kvalitou týchto kabeliek?to len ja som mala šťastie na také vadné kusy alebo všetky sú také?🙈🙈🙈

saska85
13. júl 2022

@lili2207 och, nestraš :D ja som teraz poobjednavala viacerym z rodiny

lili2207
autor
13. júl 2022

@saska85 žiaľ nestraším😔 čo sa týka dizajnu sú úplne náádherné ale ta kvalita🙈 preto sa pýtam či aj ostatné to tak majú ...

grace55
13. júl 2022

@lili2207 mala som od nej krásnu červenú koženú pred par rokmi a bola dlho ok, bola som spokojná. Ale pravda je, že nemala take kovania. Ved skus reklamovať.

saska85
13. júl 2022

@lili2207 ja som si objednala so striebornym kovanim , no uvidime co to bude

lili2207
autor
13. júl 2022

@grace55 ved to mám aj iné zo zlatým kovaním ale tie sú ok preto by ma nenapadlo,že takto to dopadne pri ešte takejto značke🙈

lili2207
autor
13. júl 2022

@saska85 tam to budem asi v poriadku 😉

sonnenshein
13. júl 2022

@lili2207 Mam presne tu sand so zlatym, a uplne v pohode, ziadne taketo skriabance nema...

zuzinabila
13. júl 2022

@lili2207 reklamovat...

lili2207
autor
13. júl 2022

@sonnenshein to vazne nic iskrete??🙈 a kolko ju uz mas?😉

saska85
13. júl 2022

Ja som objednala tieto, jedna pojde ako dar a druha je mamkina , uvidime ako dlho vydrzia :D dnes a vcera prisli

anega79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
raulko1
13. júl 2022

@lili2207 dobry den prajem. Moje meno je Raul Rodriguez. Som jeden z majitelov znacky Dajana Rodriguez. Nasa zakaznicka ma upozornila na tento podnet od Vas. Chcel by som Vas poprosit ci by ste nam dali adresu a tel.c. Radi by sme kabelky dostali ku nam do firmy na kontrolu a samozrejme vymenu kovania. Chcem konfrontovat s tymto problemov dodavatela kovani. Budem Vam velmi zaviazany ak to mozeme takto vybavit. Veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov. Taktiez dbame na kvalitu našich výrobkov a aj toto je jedna z foriem ako neustále môžeme zlepšovať kvalitu. Samozrejme preprava kabelky bude na naše náklady a ešte Vám aj pribalím darček 😉

lili2207
autor
13. júl 2022

@raulko1
píšem súkromnú správu🙂

raulko1
13. júl 2022

@lili2207 samozrejme. Napiste 😉

nikolak23
13. júl 2022

@lili2207 áno ja mam čiernu tu istu a málo nosenú. A tiež to zapínanie sa šucha je to nepekné. Pisala som im o reklaciu vraj sa na to pozru ale sa tie prachy by to nemalo byt..

sonnenshein
13. júl 2022

@lili2207 Par mesiacov, a teda nesetrim ju 😁

evnii
13. júl 2022

@lili2207 ja len dúfam že si mu nenaletela...hlavne to treba riešiť priamo u predajca .. neposielat niekomu z mk lebo napísať môžem aj ja že som spolumajiteľ

evnii
13. júl 2022

@evnii *predajcu

raulko1
13. júl 2022

@evnii dobry den. Urcite opatrnost je na mieste ale nebojte sa. My posielame kuriera a uz sme sa s pani dohodli 😉 a vie ze to nie je podvod.

1ryba
13. júl 2022

@lili2207 ja som sklamaná, za cenu 150 eur čakám väčšiu kvalitu. Kabelka sa skrčila a stratila tvar. Vyzerá to otrasné, tak ju nenosím. Odpočíva v skrini .

evnii
13. júl 2022

@raulko1 tomu verte že by som si to aj overila

raulko1
13. júl 2022

@1ryba dobry den. Staci napisat na nasu podporu. Tam vzdy sa snazime nasim zakaznikom vyhoviet, da sa povedat ze skoro vo vsetkom. To ste skusali?

raulko1
13. júl 2022

@evnii kazdy mi moze napisat na rodriguez@dajanarodriguez.com
😉

ema7813
13. júl 2022

@lili2207
mam 4 kabelky od nich, jedna z nich ma zlate kovanie a vyzera dobre. A to ju mam asi 4 roky. Asi nemali stastie na dodavatela

lili2207
autor
13. júl 2022

@evnii už sme sa dohodli a naozaj je to on😉

lili2207
autor
13. júl 2022

@1ryba naozaj aj ja som im písala na fb😉 tá kočka bola veľmi milá ale ja som ju nechcela vrátiť ani jednu ani keby mi vrátia peniaze,asi som fakt šiši😂🙈 ale ja som roky po nej túžila❤ mne sa neskutočne páčia len to kovanie ale už to sa vyrieši😉

judar
13. júl 2022

Tie kovania su cinske kedze je dost "dodavatelov" co taha z Ciny zrovna taketo veci a s 100-200-300% prirazkami prekseftuju..alebo rovno ak to nieje dodavatel tak rovno vyrobcovia nakupia taketo lunty kovania, rucky, gombiky, vybijane cvoky atd...a to jestvuje hromada ludi co vyrabaju rozne tasky kabelky atd...tiez som takto chcela naozaj kraaasnu kabelku s motylami od jednej ceskej svadleny, ceny mala tiez pomerne vysoke ale vysvitlo ze na kabelky a ruksaky pouzivala pri tych premrstenych cenach este ktomu nekvalitnu kozenku ktora praskala a lupala sa

lili2207
autor
14. júl 2022

@judar tak verím,že sa to vyrieši nielen u mňa ale u všetkých báb čo majú ten istý problém ako ja a proste celkovo do budúcna 😉

dasa987
23. mar 2023

chcela som si kupiť tašku s iným remienkom ako mali v obchode, po komunukácii mi ponukli, že nemusím zobrať ten vyšívaný a daju mi bez remienka za cenu takmer ako s iným remienkom -10EUR. Obyčajný remienok stojí na internete 30 EUR. Opakovane som u nich nakupovala ( taška, vyšívané remienky, obyčajný remienok) Dnes v obchode som povedala, že som tam posledný krát. Viem, že kvôli mne neskrachujú. Zvyčajne som verná značke a kupila by som si niekoľko tašiek v budúcnosti. Ale po dnešnom zážitku už žiadnu, ani to nikomu nedoporučím. Podnikateľ, ktorý nie je flexibilný, nemá dlhú budúcnosť.

1ryba
24. mar 2023

@lili2207 Ak máte radi pekné kabelky skúste značku ľúbivé. Cena oveľa nižšia, kvalita porovnateľná.