ahojte babenky potrebujem raduuuu🙏 mám kabelku od Dajany Rodriguez ,veľmi som sa z nej vytešovala mám ju cca mesiac a po pár asi 3 použitiach🙈 a to myslím doslova lebo ju šanujem sa mi na zapínaní už šúcha a to nie len čo sa stláča ale aj kam sa zasúva prosím tie čo ich máte ako je to u Vás? tiež to tak máte ,že to pozlatené sa tak rýchlo opotrebuje? a to ešte nič mám aj fuchsiovú,objednla som po euforii z tej zlatej 😂🙈a tam my zas hned po prvom použití vypadlo to zapínanie ešteže som sedela v aute takže som to aj našla,drahými to opravil lebo zas čakať mesiac nato kým mi urobia to isté čo on ,ako je to u vás s kvalitou týchto kabeliek?to len ja som mala šťastie na také vadné kusy alebo všetky sú také?🙈🙈🙈
@lili2207 Mam presne tu sand so zlatym, a uplne v pohode, ziadne taketo skriabance nema...
@lili2207 reklamovat...
@sonnenshein to vazne nic iskrete??🙈 a kolko ju uz mas?😉
@lili2207 dobry den prajem. Moje meno je Raul Rodriguez. Som jeden z majitelov znacky Dajana Rodriguez. Nasa zakaznicka ma upozornila na tento podnet od Vas. Chcel by som Vas poprosit ci by ste nam dali adresu a tel.c. Radi by sme kabelky dostali ku nam do firmy na kontrolu a samozrejme vymenu kovania. Chcem konfrontovat s tymto problemov dodavatela kovani. Budem Vam velmi zaviazany ak to mozeme takto vybavit. Veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov. Taktiez dbame na kvalitu našich výrobkov a aj toto je jedna z foriem ako neustále môžeme zlepšovať kvalitu. Samozrejme preprava kabelky bude na naše náklady a ešte Vám aj pribalím darček 😉
@lili2207 Par mesiacov, a teda nesetrim ju 😁
@evnii kazdy mi moze napisat na rodriguez@dajanarodriguez.com
😉
Tie kovania su cinske kedze je dost "dodavatelov" co taha z Ciny zrovna taketo veci a s 100-200-300% prirazkami prekseftuju..alebo rovno ak to nieje dodavatel tak rovno vyrobcovia nakupia taketo lunty kovania, rucky, gombiky, vybijane cvoky atd...a to jestvuje hromada ludi co vyrabaju rozne tasky kabelky atd...tiez som takto chcela naozaj kraaasnu kabelku s motylami od jednej ceskej svadleny, ceny mala tiez pomerne vysoke ale vysvitlo ze na kabelky a ruksaky pouzivala pri tych premrstenych cenach este ktomu nekvalitnu kozenku ktora praskala a lupala sa
chcela som si kupiť tašku s iným remienkom ako mali v obchode, po komunukácii mi ponukli, že nemusím zobrať ten vyšívaný a daju mi bez remienka za cenu takmer ako s iným remienkom -10EUR. Obyčajný remienok stojí na internete 30 EUR. Opakovane som u nich nakupovala ( taška, vyšívané remienky, obyčajný remienok) Dnes v obchode som povedala, že som tam posledný krát. Viem, že kvôli mne neskrachujú. Zvyčajne som verná značke a kupila by som si niekoľko tašiek v budúcnosti. Ale po dnešnom zážitku už žiadnu, ani to nikomu nedoporučím. Podnikateľ, ktorý nie je flexibilný, nemá dlhú budúcnosť.
@lili2207 och, nestraš :D ja som teraz poobjednavala viacerym z rodiny