Stane sa vám pri nákupe že rožok dáte dieťaťu a zabudnete zaplatiť?
to ako dlho nakupujete, ked dieta stihne zozuzlat v predajni cely rozok ?
@nyusika veľký nákup v tescu aj dlho
V živote som nedala dieťaťu jesť nič predtým, ako sme to zaplatili. A to mám tri deti, boli aj nedočkave aj urevane, ale nejaké základné pravidlá musia platiť.
Nikdy som to neurobila a neznášam, keď to ľudia robia!
Nie, bud mu dam polovicu a teda druha je v sacku,alebo ak to zje tak pri pokladni poviem: rozkov je xy (1 sa zjedol).
Nie. Do obchodu chodia najedene.
Nedávam jej v obchode nič jest,počkám kým sa to zaplatí a vyjdeme von.
Preto idem s malym do obchodu vzdy tak, ze mu predtym uz nejake jedlo do ruky dam, potom si nepyta.
Nie ... Nedavam deťom v obchode jesť
Nič si z toho nerob,, keď vidím spoluobčanov nakupovať a berú len dávky, jeden rohlík nič nie je oproti nim 🤪
Nie a neznášam keď to robia.Je to pre mňa znakom totálnej sedlaciny .Ucim svoje deti zodpovednosti a tomu,že zjeme iba to,čo máme zaplatené.
No skôr čo sa mi podarilo že mi ostali u nás zavesené na tom háčiku .takže keď som vykladala tovar som to zistila takže vrátiť košík a zájsť zaplatiť 5 rohlikov. Aj keď dcére dám rohlík či buchty vždy poviem
Boze baby co ste nikdy v svojom zivote nedali dietatu rozok v obchode lebo (lubovolne si doplnte). To nie je odpoved na otazku.
Otazka je: KED DATE DIETATU ROZOK zabudnete zaplatit. Nie ci vy rozok nedavate ci je vase dieta najedene ci je sedlak rodic lebo da svojmu dietatu do ruky rožok a tak podobne. Nechapem prečo ma niekto neustale potrebu ukazovat ako je v niecom iny (podla seba lepsi) a silou mocou to pisat do kazdej temy.
Vždy sme zaplatili lebo ešte pri pokladni ho mali v ruke 😁
Veru. Mam 3deti a toto sa nestalo. Mam pravidlo ze aj ked si nieco vyberu tak si to drzia v ruke a az ked sa zaplati mozu to konzumovat.
Pre pripad hladu ale stale mam pri sebe nieco male na zobnutie. Minimalne flasu s vodou ze sa aspon napiju. A nejaky cukrik ze im chut trosku zajde 😉
@amelia89 ďakujem už som sa začala cítiť previnilo lebo sa mi to v tescu stalo, veľký nákup zhon veľa ľudí samo obslužné pokladne a proste som zabudla.
No tak si zabudla, nerieš a nabudúce daj až keď zaplatíš.
@hederamonstera
@hederamonstera nemusí byť hneď zlodej. Stane sa
@amelia89 to moja suseda taka je,, malý jej neplace nejeduje sa atd a na ihrisku som zistila prečo, lebo sa mu prosíiiii nech nerobí to a to a pusti druhé deti a keď nechce tak ho nechá tak a sedí na šmykľavke ďalej deti si nenechajú a aj tak reve potom 🤣🤣🤣 tak som sa doma smiala ako ma poucala par mesiacov dozadu pani dokonalá 🤣
Nie, nikdy nedavam dietatu rohlik pocas nakupu… ani nic z tovaru v obchode 🤦🏼
Áno stalo raz a vôbec ma to nezoziera 🙈
@huginko samozrejme, ze nie je hned zlodej, ale autorka sa pyta, ci sa nam STANE a nie ci sa nam STALO. To mi znie ako by sa to malo stavat pravidelne
autorka: no ja ale nepisem ze je ok to nezaplatit,ja len pisem ze je ok mu to dat. Ok zabudla si,nabuduce si das pozor 🤷🏽♀️ Alebo povies nech nablokuju rozok navyse.
Stalo sa mi raz,na druhy den som sla zaplatit.
Nedávam deťom nič v obchode jesť, ale podľa mňa to nie je koniec sveta. Nabudúce pripočítaj pri platení o rohlík viac.
Ak sa ti to stalo raz, tak to neries. Nabuduce si das na to pozor.
I ked som zastanca toho, ze nezaplatene sa otvarat a jest nema. Ani deti nie su vynimka.
Nie, nie som zlodej