Som stále nervózna a vystresovaná. Čo mám robiť?

shiishaa
14. jún 2010

Ahojte dievcata.Potrebujem poradit....Mam 22 rokov a coraz castejsie mam neprijemne pocity,som neustale nervozna a vystresovana.Nic sa mi nedari,nemam ziadne zaujmy,neviem si nikoho najst,neznasam svoje telo,jednoducho neviem co sa so mnou deje a ako si pomoct......Paradox vsak je,ze kazdy vo mne vidi pravy opak,ze som dokonala,pekna,sikovna,ze musm mat chlapa na kazdy den ineho....neviem,co sa so mnou deje.Prosim,poradte mi:((((((

susanne21
14. jún 2010

akokeby som čítala o sebe .... 😒

zuzana76
14. jún 2010

asi depresia, nie? podobne pocity som mala aj ja, mala som zdravotne problemy a s tym spojene aj psychicke problemy, ked ma zacali liecit, tak pominuli aj psychicke problemy

shiishaa
autor
14. jún 2010

Neviem,ako to riesit...ci si mam najst dobru psychologicku alebo nie.....

bubush
14. jún 2010

@shiishaa ak sa citis naozaj bezradna a nemas si s kym dobre o tom pokecat kto by to chapal tak najlepsie by bolo najst psychologa/gicku a vystazvat sa tam...on/a uz bude vediet ako je to s tebou, ako ti pomoze...podla mna to nebude take hrozne ako sa ti momentalne zda, psychika je svina a vie narobit riadnu sarapatu a preto by som nevahala...urcite najdes v kazdom meste psychologa a bez cim skor...uz len po prvej navsteve sa ti ulavi a spolocne pridete na riesenie a zistite ze nie je ani co riesit len zmenit pohlad na svet a vazit si to ze si mlada, pekna, zdrava a to ostatne pride ked budes aj ty vnutorne sama so sebou spokojna
drzim ti palce a cakame ze nam o par dni (mozno tyzdnov) napises ze si spokojna 😵

shiishaa
autor
14. jún 2010

Bubush dakujem velmi pekne......ano,len dufam ze narazim na dobreho psychologa......

bubush
14. jún 2010

ked nebude prvy dobry tak sa najde iny ale psycholog ako taky vacsinou byva dobry - musis mat dobry pocit z neho 😉
drzkaj sa a daj nam vediet ako sa ti dari 🙂

rosio987123
8. mar 2013

Dievky prosim pomôž te mi.
Čo mám robiť keď som nervózna?☹

rosio987123
8. mar 2013

Prosim porad te mi.
Prosim
Bubush
Shiishaa
Zuzana76
Susanne21

olinka166
8. mar 2013

no najskôr treba zistiť čo je príčinou tej nervozity alebo čo ju spustilo...

rosio987123
8. mar 2013

Vždy som sa rada učila,a vždy som bola sústredená
Ale teraz sa neviem sústrediť, a neviem prečo ☹
Olinka166 ďakujem že mi chceš pomôsť 🙂

rosio987123
9. mar 2013

Dievčence už niesom nervozna.už sa viem sústrediť na učenie
😀
Chcem sa poďakovať Olinke166 že mi chcela pomôcť ale už som
viriešila svoje problémi

ĎAKUKEM VÁM 🙂 🙂🙂

malfka
3. aug 2013

🙂 SOM NERVOZNA A VELMI A NEVIEM CO MAM ROBIT A ESTE KVULI JEDNEJ VECI ALE TO VAM NEMOZEM POVEDAT TAK PREPACTR A SOM AJ SMUTNA A VALMI VELMI VELMI VELMI VELMI. 🙂 😎 😝 😀