Ach dievčatá, som zúfalá. Povedzte ze niesom v tom sama... Ze niesom divna. Platonicky som sa zamilovala,alebo ako to nazvať? Uz týždne snívam..sama v sebe. Je to človek, ktorého poznám len zo sociálnych sietí a tv. Nevidela som ho naživo, ale neskutočne ma očaril. Výzorom, vystupovaním. (Je to v mojom veku,v podstate žiadna hviezda, simpatizovala som snim a zrazu sa to nejak prehlbilo a ako ho viac sledujem, úplne som.ocarena . nieje v podstate populárny,len sa poslednú dobu objavil občas v tv a sledujem ho na internete.. dobre, pointa je ze som matka dieťaťa a manželka a ja takto bluznim.
Hanbím sa za seba, no vravím si ze ak by som bola slobodná a bezdetná.. Chcela by som ho spoznať bližšie. Úplne som si vyfantazirovala aký je,pritom je to len bublina. Proste snívam, o tom co mi asi doma chýba... V podstate so rada že nemam možnosť ho osobne spoznať,lebo neviem co by to somnou urobilo.
Baby stalo sa to nejakej z vás? Že ste sa zbláznili? Je to tak strašne intenzívne.. vždy sa teším na večer, keď môžem snívať a predstavovať si,vp by holo keby...
jáj keby si vedela koľkokrát som ja bola pobláznená niekým takýmto 😂. Ale viem, že keby sme sa stretli, možno by pobláznenie aj prešlo 😂. Tak som snívala snívala, až kým ma to neprešlo alebo neprišiel niekto iný 😂. Proste sú niektorí ľudia, neviem rpečo, ktorí sú mi veľmi sympatickí. A normálne si žijem reálny život s niekým s kým chcem a viem prečo s ním som.
@kvetinka75 fakt? Bože kameň zo srdca mi padol..ja mam ale strach,ze keby ho vidím naživo,tak sa mi kolená podlomia. Je to v podstate obyčajny človek, akurát je v politike. Chvalabohu ze som.ho nezastihla na mítingu,ale stačí ked vidím foto a som na mako , motýle v bruchu iba pri predstave. Boze keby to vie môj muž.. strašne mi to je trápne, cakam kedy to prejde 😔
@kvetinka75 mám 35 a cítim sa ako ked som mala znovu 16🤯
Áno, mne sa to stava, vždy som veľa snívala a toto k tomu patri. Suhlasim ze si kompenzujes co ti doma chyba. A úplne chapem, že sa citis blbo, tiež si pripadám trapne 🙂 ale povedz si, že vždy lepsie takto ako keby to bol sused... Tam by už bolo aj pokusenie. Koľko to trva? Ja mám odsledovane ze u mna tri mesiace.
Ja tiez fantazirujem, odkedy mi je dlho na materskej, lezim v tme a tichu ked uspavam deti, no co ine mam robit :D ale mna ocaruju zahranicni herci niektori
:D naposledy som takto platonicky bola "zalubena" este ako pubertacka. Inak uplne akoby som to ja pisala.
autorka - neboj , aj tvoj muž má fantázie a tiež o nich nevieš 😉
@lili1313 ja som taka rada ze niesom v tom sama 😆🙈 fuu on mi bol sympaticky asi vždy, teraz ako boli voľby a skončili sa,tak to nejak vo mne vzrástlo...tri mesiace to je sakra dlhá doba..to sa zbláznim 😃 tak u mna to takto intenzívne trvá asi 2 týždne zatiaľ
amožno by sa ti ani nepodlomili. Na obrazovke vyzerajú niektorí na ,zožratie,, ale v skutočnosti mnohí inak. Alebo začne rozprávať v súkromní a koniec
@babovka2321 asi to bude tým 🙈 ze sa nudím doma...len božechráň aby sa to nestalo kdesi v práci potom
@kvetinka75 je to možné, keďže všetko to su len moje fantázie a na videjku je často forma 😃 no priznám sa, cítim sa ako na oblaciku, mam teraz tak krásne dni,ked ho mam v hlave 🙈
tak si to uží, kým ťa to neprejde, alebo nepríde niekto druhý. O nič nejde a tebe to spríjemní deň 🙂
Ktorý sa Ti páči? Je politik? 🙂
Aj mna to napadlo v suvislosti s navratom do prace (a vacsina mojich kolegov su/budu muzi), ale zas mam nejake sebaovladanie a viem, co mam doma. Len mi uz aj chyba randenie, spoznavanie sa a take tie zaciatky vztahov, kedze s muzom som uz dlho a neplanujem to menit, tak aspon pofantazirujem a dobre bude :D
@ankare nebudem ho menovať,lebo to by sa strhla debata zlým smerom. Je politik,poslanec.. chválabohu ,byva odomna ďaleko 😃
@babovka2321 presne tak, človek vie, že je to iba chvíľkové očarenie a prejde to. Tak prečo si niekým iným kaziť, čo má človek doma.
Podľa mňa normálna vec 😀 Ja zase som snívala o mladšej verzii niekoho, kto už má teraz po 60tke 😂 Takže asi len toľko by som ti k tomu povedala. Si normálna, neboj 😀 Len sa netreba upínať na tie predstavy, lebo človek veľakrát sníva o tom, že mať v živote nebude.
autorka daj aspoň iniciály. Ja som zvedavá 😂
@babovka2321 presne! Toto mi chýba,tie predstavy sa točia okolo toho... Asi žijem v stereotype a tak mi hrabe. Motýle v bruchu som.nemala roky rokúce,az teraz
Spravte si s mužom čas na seba, aspoň večer doma a hlavne poriadny sex.
Veď si anonymne. Normálne nám napíš meno toho fesiho, nech sa môžeme aj my zalubit 😁
Veľa ženám by sa tu postavili vlasy dupkom,keby vedia o koho ide 🙈 ja som vždy bola na ,, zlých chlapcov,😃 fakt nebudem menovať radšej 😃
Cakaaame
Richard Glück?
Cakááááááááme, a ty si myslíš že inej žene sa nepáči? Možno aj nám. Každá máme iný vkus, tak na tie negatívne komentáe sa môžeš vieš čo
Miro Suja
je v strane ktorá sa dostala do parlamentu?
@kvetinka75 nie 😃
@ankare ten má viac rokov nie?
Uhrík?
*sympatizovala