Sny v súvislosti s pandémiou

17. nov 2021

V poslednom čase sa mi stále sníva v súvislosti s pandémiou. Neviem, či to je už tým "presýtením" alebo čo. Aj dnes som mala taký sen a zobudila som sa celá spotená. Že sme boli s rodičmi + sestra na takom ihrisku alebo čo to bolo, niečo ako lúka a v pozadí more a strieľali po nás šípy, ktoré jednoducho už mali zlikvidovať ľudí, keďže už nechceli dodržiavať opatrenia. Samozrejme že mňa v tom sne zasiahlo niekoľko tých šípov, boli fakt gigantické a zomrela som. Ako duch som potom iba blúdila a hľadala rodičov s tým, že som videla, že neďaleko takého útesu pri mori čakali lode, ale také čo lietali. Každá loď bola označená podľa krajiny. Samozrejme SK malo menšiu loď ako napr. IT, FR, záležalo to od krajiny a asi jej financií. Tie lode mali slúžiť iba pre tých, čo prežili, aby odišli inam žiť. Naši aj sestra našťastie už sedeli v lodi, išla som ich objať a cítila som v sne, že aj oni cítili moju prítomnosť, prítomnosť duše. Úplne zvláštny pocit mám z týchto snov, všade bola panika a chaos, no nerozumiem, prečo sa mi také veci snívajú. Vám sa to nedeje teraz v tejto dobe??

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
17. nov 2021

Zrejme to súvisí s tým chaosom všade naokolo. Ale neboj sa ľúbiš svojich a rodičov a aj oni teba a to je dôležité. Všetko bude dobré.

anonym0001
17. nov 2021

pohoda, len koniec sveta ide 😀