ahojte baby, vytvorila som tuto temu aby sme si tu spolocne radili a vymienali skusenosti a zazitky okolo pociatocneho rozhodovania a planovania, snazilkovania a dokonce aj radosti tehotenstva 😉 tak baby piste cokolvek co vas napadne 😅
maryloou77, nema zmysel brat to tragicky. nic sa tym nevyriesi len sa to moze este viac zkomplikovat.
to vsetky pozerate suprestar ci nemate zaujem o tuto temu 😢
caute holky, tak ja sa pridavam... inak materinaduska si z NMnV? nepozname sa? 😎
adriana27, preco mas ten dojem? 🙂 neviem podla foto ta nezpoznavam.
neviem, ja sa len pytam, lebo mesto je male 😀
neva... no a ako dlho sa snazite o mimco?
ahojte babenky... hoci je tu tych tem uz naozaj dost, vzdy ma potesi nieco nove... zelam vsetkym babenkam aj sebe skoru vymenu temy, a hlavne dovod na vymenu. superstar je sice zaujmave, ale da sa aj pisat popritom no nie? tak vela sil a zdaru... pekny vecer... 😀
no, my sa este ani tak nesnazime dohodli sme sa ze zacneme az od januara 🙂ale asi to nevydrzime a zacneme skor vy ste na tom ako? beries nejake vitaminy?dostala si nejake rady od doktora? 😒 😉
tak veru Dili...
aj ja pozeram a sem tam popisem daco..
Inac fakt tych tem je tu neurekom, ani sama neviem kam poriadne zapadnut, tak len beham hore dole a baby v podstate kecaju o tom istom - mimi, babo, tehu, ovu, bruska, kocariky, .. atd atd 😀 😀
Ale musi to byt krasny pocit mat v brusku mimco 😎
no nebieriem ziadne vitaminy, snazime sa tak 2.5 mesiaca, v podstate 3.cyklus..
Ale pravdou je ze sme spolu nie cely mesiac tak sa pravepodobnost znizuje 😖 ☹
Kazdopadne, sa zaciname coraz intenzivnejsie snazit a planovat. A vy ako?
dili , ahoj mas pravdu ze je v kazdej teme skoro to iste ale preco nekecat o tom istom ked je to zaujimave
hmmm no tak prajem skore dosnazilkovanie a tesenie sa na miminko 🙂 . my planujeme o 106, vymeriavame kde bude najlepsie umiestnit postielku, v ASKU sme videli taku nadhernu postielku a kolisku 😀 a tak sme si povedali ze sa musime posnazit aby sme do nix mali co dat. inak beriem calibrum babyplan a kyselinu listovu,som vegetarianka a tak si musim dodavat vitaminy najviac ako sa len da 😕
ved aj ja som to myslela pozitivne.. v podstate je to krasna tema. Snad ta najkrajsia na svete 🙂
😀 podla mna je najkrajsia tema ta o tehotenstve
dalsia kocka z NMnV? co ste sa dnes dohodli 😀 ?
Aj ste sa bavili niektora s lekarom co a ako.. a dal nejake rady?
ja som bola minuly tyzden u doktorky ta si ma posadila dala mi kalendar na zapisovanie BT a poradila mi vitaminy potom ma vysetrila ci je vsetko v poriadku a poslala ma celu statne neistu domov 😅
tak sa pripajam aj ja k snazilkam sice my uz snazilkujeme dlho a tak stale dufame ze coskoro k nam prileti bociannnnn.
ku komu chodis? chodis do mesta?
ako dlho smazilkujete? neboj sa prileti urcite treba nejaku navnadu naxystat 😀 teraz ma napadlo... v lete som sa raz zobudila a oproti nasej spalni sedel bocian na poulicnej lampe, ale jedine co doniesol so sebou bolo kaka, ktore som potom musela utierat zo stola, ktory bol rovno pod nim 😒 😅
adriana27 , xodim ku kourilovej 😒 ty si u koho?
Moni, aj ja som k nej chodila.. ale uz som zmenila...som u Durdika. No a ako dlho sa snazite vy?
kocky a kolko mate vlastne rokov?
preco si ju zmenila za Durdika? 😕 ja mam 21,priatel 22 len nenapis ze sme mlady 😠
nie nenapisem 😀
Ja som mala najvacsiu tuzbu po mimi ked som mala 19/20 rokov, potom ked prisla kariera, trosku to prestalo a teraz je to zasa take silne 😵
Zmenila som dr., lebo ona je velmi slaba, teda kedysi mozno bola dobra, ale teraz vela ludi na nu nadava. ja mam aj problemy s mrchou, nechodi niekedy dlho a ona ti na nic nepride. Je vhodna tak pre zdrave pacientky kde netreba nic riesit.. Nechcem na nu nic zle hovorit, lebo co sa tyka rad a pristupu, tak je to u nej snad najpohodlnejsie, je fajn a da sa s nou pokecat. ale ako odbornicka, urcite by som k nej uz nesla. Cudujem sa ze si o nej nepocula.. No kazdopadne ti poviem priklad, mama moja bola tehotna (a vtedy bola Dr.K. mlada)a ona jej nevidela tehotenstvo v 17tt. Vobec. Dala jej dake lieky, vraj asi cysta.. dalej nebudem ani hovorit radsej.. takze tak.
Ale nechcem ta strasit, len ti hovorim svoju skusenost 😉
Inac mozno sa aj pozname.. kto vie 😎 .
Moja suseda ma 21 a teraz v juni sa jej narodilo babatko. Stale som u nej nasackovana 😀 😀
Takze tazko sudit vek. Zalezi na tom ako to citite vy. Pre kazdeho je iny vek ten navhodnejsi.
😅 viem ze je taka vseliaka doktorka a j si hladam ineho doktor, bola som u durdika ale bolo tam vela ludi tak som to vzdala.pravdupovediac napadlo ma ze si koli tomu od nej odisla ale som sa tu nexcela o tom vyjadrovat 😅 . kazdopadne pojdem od nej prec hlavne teraz ked sa snazime o mimi 🙂 no a mozno sa a j pozname kde byva ta kamaratka ? a ty si neni v zahranici? 😕
hm, a ty kde byvas? ja som v zahranici napoly 😎
si asi myslis ci mi sibe.. ale nie, v podstate som v UK kazdy mesiac na navsteve a na Vianoce sa stahujem za priatelom s tym ze to budem robit naopak - doma budem kazdy 2.mesiac asi 🙂
kam si chodila do skoly? alebo resp. kde pracujes? teda ak to nie je tajne. mozes poslat aj IP 🙂
ip som ti uz poslala 😉
hej vsimam, aj som ti odpisala..
😉
a vy sa chcete aj brat, ci len tak mimco planujete ? 🙂
ahojte ste tu ešte niekto?
ahoj som rada ze to beries takto veselo, a pridavam sa k snazilkam...dufam ze coskoro spolu vytvorime novu temu- tehulky- 😀 😀 😀