ahojte, hladala som tuto temu, no nenasla som....viete mi povedat, je to ako superstar?
ja slavika nemusim zmenili pravidla za behu 😠 😠
Ja som pri PC, takže sledujem jedným okom a príde mi to až nechutne teatrálne urobené ☹ 😠
Slávika som videla viac krát, ale vždy to malo nejakú úroveň, toto je už naozaj zbytočne prehnané
ak ho pozeras a sa ti chce hadz sen vyhercov 😀
dada no ja nechapem preco spieva ta ciganka, to je fakt otras 😒
majacska To je, aj ten úvod bol strašne trápny.
zatial nic moc by som povedala ze trapne ,ale zatial len zaciatok mozno sa to zlepsie dufajme
a ta cigana je spoluziack amojho muza Hruuuuuuuuuuuuuuuuza 😀 😀 😀
lindda fakt? 😀
a ze su tu aj zo superstar, no som zvedava, co budu spievat....
Booooze a co poviete na moderatorku? kto to je???,
rytmus a tina celkom ok nie ?!
no moj muz skoro skolaboval on ze tu poznam do prdele to je moja spoluziacka a ja ze no zbohom 😀 😀
tak ja nemusim ani jedneho
bronz Gladiator
striebro Elán
zlato DESMOD
baby, Desmod forever, tuším aj môj Miško v brušku sa teší...
tak super to moze byt 🙂
mne hudba Desmodu nic nehovori.... 😒 ze by to bola naj skupina Slovenska????? Elán je stale lepsi podla mna...
to je Cmorik kto tam teraz spieva?
elan uz nieje to co byvalo ziju zo starej slavy 😠
Juraj Mokry je fantasticky, ako parodizuje Mekyho a Mullera 🙂
ahojte, to bol Samo Tomeček ...z 1 superstar...podľa môjho názoru má veľmi dobrý hlas...
titkovamiriam mas pravdu, uz by asi mali skoncit, uz nemaju taky hlas.....to co teraz spievaju sa mi vobec nepaci....
pána beka!! ten elán sa nedá počúvať...hroznééééééééé a oni kritizovali v súťaži Elán je Elán 😝 😝 tých čo spievajú u Braňa Kostku ..veď to sú páni speváci a toto!! no hambu si riadnu urobili
tak z tohto slavika som sklamana, ved to vzdy byvalo na urovni, ale toto je celkovo trapne
aadula bolo to vidiet aj na obecenstve....spravili chybu, ze nevedia kedy maju skoncit....
chvilu som pozerala ale strasne nieco, nema to uroven
zuza smatanka ja umrem
ani mna slavik nejak neohuril....take slabe je to......... 😝
nech sa nikto nehneva, ale tie dievcata zo superstar, hlavne Dominika, nie su o nic horsie, ako Zuzana Smatanova 😖
konecne nieco super Michael Jackson 🙂
mne ten ďuro jak si nereže, český je omnoho lepší, má úroveň.
uz vidim, ze je to ine....je to o odovzdavanie cien pre hudobnikov.....
no ajtak mozete sa pripojit svojimi nazormi....