Sklamanie z kaderníčky

12. máj 2023

Ahojte, baby prosím vás čo by ste si mysleli o tomto lebo ja som dosť sklamaná a nemám na to slov. Písala som kaderníčke či môžem prísť na strihanie. Že jasné môžem. Tak som sa ju pýtala na druhý deň že ktorý deň a čas môžem prísť a ona na to že sú všetci chorý že ona sa mi ozve. Som si pomyslela že veď ok môže sa stať a na ďalší deň som ju videla ako nesie syna do školy a doteraz sa mi neozvala. Tak ja som mala tisíc chutí jej napísať že keď ma nechce ostrihať nech je úprimná ale nie takto. Ešte večer som ju vymazala z kontaktov, takúto kaderníčku nepotrebujem. Síce bude teraz problém nájsť takú ktorá mi ostrihne vlasy tak ako ja chcem a nie tak ako ona si zmyslí ale toto ma trochu dostalo...

janai1
12. máj 2023

Mala by si sa trochu uvedomiť. To, že zaviedla syna do školy neznamená že nie je chorá

kvetinka75
12. máj 2023

a čo tak napísať jej, že či sú už OK pretože si ju videla vonku. Ako píše janai1, to že zaviedla syna do škôlky, neznamená nič.

puertorico
12. máj 2023

A možno jej takto volá minimálne 20 ľudí denne a jednoducho si nepamätá

sissy27
12. máj 2023

ako nehnevaj sa, ale ty určite nie si jediná zákazníčka tejto kaderníčky a celkom isto si nebola jediná, komu sa má ozvať... Normálne slušne by som jej zavolala o týždeň-dva, alebo poslala smsku, či by mala pre mňa nejaký termín.
A potom je tu varianta 2 - a keď tak čítam tento tvoj výlev, tak asi aj viac pravdepodobná - už má ona s tebou nie úplne príjemnú skúsenosť, takže jej za tých 20€ proste nestojíš.

kvetinka75
12. máj 2023

nehnevaj sa, ale toto mi príde ako reakcia rozmaznaného decka. Nevieš čo sa stalo. Čo by sa ti stalo, keby si sa jej ozvala ty? N amňa tiež veľakrát niekto zabudne a ja tiež. Človek má toho veľa v hlave. Stane sa. Toto ťa dostalo - a čo prosím ťa konkrétne? Lebo absolútne netušíš čo je za tým, iba si si domyslela

melanta
12. máj 2023

Ja volám kaderníčke a pýtam si termín. Konkrétny. Nechodila by som niekam, kde buď čakať že sa mi kaderníčka ozve. Nájdi si takú, ktorá má normálne a jasné otváracie hodiny a ktorá dáva normálne konkrétne termíny a budeš mať po probléme.

sissy27
12. máj 2023

@melanta obávam sa, že ani jedna kaderníčka nemá striktne dané "otváracie hodiny" - všetky sú živnostníčky, teda pracujú na objednávku. Snáď nečakáš, že ak nemá na stredu ani jednu objednávku, tak bude sedieť v salóne lebo "otváracie hodiny". A k tejto sa tiež určite dá objednať na konkrétny termín, ale žiaľ ak má choré deti a nevie, ako dlho budú choré, tak hádam si nebude objednávať zákazníčky, aby ich potom rušila...

falbala132
12. máj 2023

na Instagrame je taky super profil "silena nechtarka", tam sa v prispevkoch casto ocitnu take pripady, ako si ty 🙂

iwesska
12. máj 2023

A ty si kto,ze budes kadernicke diktovat,kedy ta ma ostrihat? Ona ti nie je povinna vesat na nos svoj program. Zrejme jej do toho nieco sukromne voslo,tak to uzavrela,ze su chori. Kludne si ju vymaz,aj ked si bola spokojna s jej pracou. Ty viac potrebujes ju,nez ona teba.

galganka
12. máj 2023

Prosím, autorka, napíš jej to aj do správy. Rada čítam na IG, čoho všetkého sú ženy schopné. A myslím, že ty by si tam zapasovala. 💪 Keby niekto chcel tiež žasnúť nad inteligenciou ľudí, ktorí žiadajú služby, stačí mrknúť profil tezky_zivot_sluzebnic
🙈

melanta
12. máj 2023

@sissy27 ak kaderníčka má nejaký deň bez objednávok, tak veľmi dobrá kaderníčka to nebude. V každom prípade, moja má jasné stanovené kedy je v práci a objednáva sa na konkrétny termín. Ona robí službu pre mňa, nie ja pre ňu. Ja tiež mojim klientom nepoviem že ja im zavolám kedy budem ja chcieť. Volajú kedy oni potrebujú, pretože oni mne platia za službu. Ak som chorá, tak dávam konkrétny termín neskôr, ale nie že niekedy potom zavolám.

maryetta
12. máj 2023

Ale ved je mozne ze zacina az o deviatej.
Moze mat diar s objednavkami v salone a nevie ti dar skor vediet ze kedy ma volne koho vyskrtla.
A niekedy clovek jednoducho zabudne.

sovica
12. máj 2023

Ako napísala @melanta a @sissy27, keď volám kaderníčke, pýtam si hneď konkrétny termín (deň + čas). Píšem len vtedy, ak mi mobil nedvíha a vtedy si tiež pýtam hneď konkrétny termín. Často musím čakať aj mesiac, lebo je jednoducho "vybookovaná". Vtedy jej vždy poviem, že ak by sa jej niečo uvoľnilo (niekto termín zruší), nech sa mi ozve.
Nerozumiem, z čoho si sklamaná a nemáš na to slov... Syna mohla odviesť do škôlky aj keď je chorá. Práve preto, aby si doma sama oddýchla a liečila sa. Ak by sa mala doma starať o dieťa, ktoré stále od nej niečo chce, tak sa bude liečiť oveľa dlhší čas.

autor
12. máj 2023

@janai1 ona vravela že všetci sú chorý nie len ona a keby boli aj jej deti chorý tak ich nevedie do skoly či? Alebo aj ty nosíš choré dieťa do školy? Ja by určite choré nedala

@puertorico ona pracuje z domu je nezamestnaná a vedľa strihá tak 100 ľudí jej nevolá

@sissy27 roky som k nej chodila vždy som sa jej včas ohlásila kedy chcem strihať a vždy všetko šlo. No odkedy je doma nezamestnaná a strihá len doma sa mi nejak zmenila

@kvetinka75 mne je jedno čo za tým je ale keď sa jej nechce teraz strihať tak mohla povedať veď sa známe už vyše 20 r a ja by som sa za to neurazila keby povedala ze sa jej teraz nechce lebo ma zlé obdobie

@melanta máš pravdu je na čase si nájsť normálnu, ona odkedy je doma sa zmenila možno pre to že nemôže nájsť prácu ako kaderníčka neviem čo za tým je ale mohla byť kľudne úprimná že teraz nemá chuť alebo má zle obdobie

@iwesska ja som sa ju pekne pýtala nediktovala jej, včas som jej písala aby mala čas je doma nezamestnaná strihá len takto doma a preto viem ale keďže sa známe vyše 20 r mohla by ma už poznať. Už raz som mala u nej termín a odvolala a ja som sa za to na ňu nenahnevala a aj teraz mohla kľudne byť úprimná. Nie som ten typ ktorý by ju tlačil vyvolával že no ostrihni ma

kornelies
12. máj 2023

Staci napisat a pripomenut sa. Mohla zabudnut, nehladaj v tom nic osobne.

autor
12. máj 2023

@maryetta ona je nezamestnaná a " robí " z domu

autor
12. máj 2023

@sovica celá jej rodina je chorá písala že ona aj manžel aj jej deti tak neviem ty by si dala choré dieťa do školy? Ja nie

stanulienkat
12. máj 2023

Mozno si pani kadernicka prave zaviedla Black list.😁😎

kvetinka75
12. máj 2023

autorka - miesto domýšlania si, mala si jej zavolať, čo sa deje. Ja bežne hovorím sme chorí a pritom dcéra napríklad nie je. Nevieš čo je za tým ale hlavne že si si domyslela. Je jedno či robí z domu alebo nie. Ak mám s niekým problém tak ho riešim s ním a nedomýšlam si a nenadávam na neho na soc. sieťach

galganka
12. máj 2023

Nie si ten typ... iba si o nej práve založila samobasieraciu tému plnú hejtu, ona, ona, čo všetko ona. 🙈🤣

maryetta
12. máj 2023

Tak zase prekrucat.
Mozno sa citili choro a niekedy su to 1-2dnove virozy. Niekedy staci caj a spanok a cloveku je hned lepsie.

Ozaj je lepsie sa ozvat. Pripadne povedat ze si si nasla uz niekoho ineho a bodka.

autor
12. máj 2023

@stanulienkat nemyslím veď sa poznáme 20 r vždy keď som sa chcela dať ostrihať u nej tak vždy dala termín ktorý dodržala. Jediný raz mi zrušila z nejakých rodinných či zdravotných dôvodov ale to aj dala hneď ďalší termín. Len odkedy je doma nezamestnaná sa zmenila. Chápem možno jej uz padá stena na hlavu a nemôže nájsť prácu ale tak písať ze su všetci chorý?

autor
12. máj 2023

@kvetinka75 tak nechcelo sa jej 🤷‍♀️
@maryetta písala som jej cez víkend dnes je piatok ale jedno nechcelo sa jej ( akurát píšem s kamarátkou a tej píše že sa jej nechce ) tak určite má nejaký problem

svetlonos
12. máj 2023

Svet sa netici len okolo teba a je to len kadernicka, nie tvoja kamoska. Nie je povinna vesat ti na nos svoje sukromie!
Fakt sa ako uvedom. Mozes ist rste raz do salonu a poprosit o fixny termin. Ona nema v hlave len teba, tak mohla aj zabudnut.
Nebud egoista a neries, ze je so synom namiesto stebou v salone!

autor
12. máj 2023

@svetlonos sme rodina 🤣 síce vzdialená ale sme. Nie samozrejme ze nemusí ani nečakám. Jej život a súkromie. Tak jasne môžem ísť do salónu aj pôjdem keď nájdem taký. Síce jednu mi už radili tak vyskúšam. Veď moje rozhodnutie kde si svoje peniaze nechám. Tak keď ona nechce mať tak bude mať iná resp iný. Nemohla zabudnúť veď ona len doma sedí nezamestnaná salon nemá tak stovky ľudí jej určite denne nevolá.

galganka
12. máj 2023

...majn got, ešte koľkokrát napíšeš, že je nezamestnaná? Hlavná vec, že s účesom si bola vždy spokojná, určite aj s cenou, aj kávička možno bola... a zrazu si dovolila "nepriskočiť"? 🙈

autor
12. máj 2023

@galganka ale no s majn gottom to nemá nič spoločné

kvetinka75
12. máj 2023

autorka - to že je človek nezamestnaný neznamená, že sedí celý deň doma čumí do steny. Netušíš čo má za problémy. Ale už len ztvojich príspevkov mám dosť, teba by som veru za zákazníčku a ani kámošku nechcela

galganka
12. máj 2023

Teraz si láskavo zbehni ku kaderníčke v meste. Zbadáš, ako rýchlo dostaneš termín, koľko zaplatíš a či budeš spokojná. A túto ženu si už vymazala z kontaktov, tak si ju vymaž aj z hlavy. Bude sa jej ľahšie žiť.

gabika128
12. máj 2023

Pane bože, ešte napíš, že si tá kadernicka dovolila ísť aj do obchodu a už to úplne zabiješ. 😂