ludia na zapade a tam kde fuci
toto co mame vonku
mam pocit ze vyvali okno :(
vobec dnes nezaspim
@miskakyska hrozne nieco normalne sa desim ako to vsetko duni
Držím palce..u nás ticho,hoci tiež avizovali vietor..
@miskakyska joj sa mate dakujem snad k vam nedorazi
tu je zatial ticho.AJ s tým daždom čo spomínali nás to nejako obišlo teda nevšimla som si že by to bolo iné ako inokedy.Ako pršalo hej,ale tak s prestávkami.A tu na kopci kde máme dom fúka bežne.Takže my sme zvyknutí.Uvidíme čo to bude v noci
@liusa82 tu je to hrozne sme posledne okno pod strechou asi nezaspim co vsetko duni
V tt tiez fuci dost,a to my spime pri normalne otvorenom okne, takze pocut dost, no zima neni
To kde? My sme tiež západ tn kraj a nič hrozné sa zatiaľ nedeje
Cez den som trochu dostala do nosa okennou tabulou ked som isla otvorit okno ale inak sa mi nezda ze by to bol teraz nejaky extrem. Ale samozrejme nespochybnujem a nepodcenujem predpovede, uz nech je zajtra vecer a to najhorsie je uz za nami
V BA fuci sialene. Naozaj vsetko duni.
@marlent bratislava
V MT zacalo riadne fucat a liat ako z krhly, ale je pomerne teplo 14°C
@knajula to za rohom, takže do rána nás to neminie..u nás tak pred týždňom dulo, až strom v záhrade vykotilo,plechy na streche ohýbalo,som myslela, že im koniec
My sme kusok od BA a otras tiez, som zvedava ako najdem zajtra zahradny nabytok
@simsalabim aj u nas neviem jak zaspim
Aj ja som z BA, fuci velmi, ale zatial to nie je vietor, aky som este nezazila. O nejake 3 hodky sa to ma zacat uz skludnovat.
@simsalabim dcéra tam bola zo včera na dnes. povedala, že ju skoro odfúklo... chvalabohu, dnes sa im podarilo odletieť na dovolenku... ale mala som strach veru :( zažila som také "vetry" pod tatrami v minulosti a nezávidím a som rada, že tu máme ticho oproti západu.. verím tomu, že nič zlé sa nestane, či sa to už vetra týka alebo vody. držím palce.
@marianarem o zabavu mam postarane , tak skoro spat nejdem
bývam pri lese a okná na sever - aj keď menej fúka tak to hučí ako keby lietadlo štartovalo…
Teraz čítam, že v Poľsku bralo strechy tornádo 🥺😕
Momentálne v BA az teraz extrem, dufam, ze nam nic neodleti z terasy 🫣😥 este neprestalo prsat a fukat
Okolie BA (Miloslavov) šialený vietor, nemôžem spať. 😨
@h2 moj prave ide priviazat stol o stolicky a rano to bude este horsie
@lizatko1009 😰
@h2 tak fuka vetrisko, ze znova mokra stena
Strašné/Petrzalka/..kmáše stromy,ráno idem do práce,normálne sa bojím cez Lafranconi
Ja tiež nemôžem spať..som bola kontrolovať či je všetko namieste, ešteže máme betónový plot, ten to trochu brzdí. Hrozný vietor, taký som hádam ešte nezažila
Ja idem do prace, cesty su zatiaľ prejazdne, miestami je plno vody. Priekopy pri domoch sa vylievaju na cestu, EC meška musela som isť na skorši vlak...snaď sa dostanem do BA a potom domov a nezostanem tam aj do N lebo budu vsetci zatopení😱.
Medzy Ba a Ma dedinka tiez brutal vietor vecer aj v noci, teraz uz len riadne leje, cesty su potoky..
U nas prsi bez prestavky od stredy a vcera zacalo aj brutal fukat. Tiez sa bojim, ze nam vyvali okno. Sietku nam to uz pretrhlo.
Nezávidím 🥺hlásili 100 až 120 km/h to musí byť už riadny hurikán..