Ahojte. Zvyčajne asi taketo blbosti nerozoberám ale proste v noci sa mi sníval sen že som od muža s ktorým vlastne ešte ani nie som úplne vo vzťahu…také randenie nazvyme to. Že som od neho dostala snubný prsteň. Ale nebol to taký sen keď sa ráno zobudíte a poviete si že čo za blbosť. Zanechalo to vo mne takú emóciu. No ale čo som si pozerala snár tak prsteň znamená samé zlé veci. Akože ani neviem čo očakávam od tejto diskusie ale ide mi to hlavou dookola prečo sa mi to prisnilo.
🤣🤣🤣 prisnilo sa ti to preto, lebo tvoje posvedomie to takto spracovalo. Ty snar.
@thirstymonk toto je kravina co pises.
@lindayaaa podvedomie som chcel napisat. Kravina je snar.
@thirstymonk zaujimave ze mne sa toľko veci vyplnilo a aj presne viem co bude. Niekedy sa mi nieco sníva neriešim to za pár dni sa nieco stane a vrátim sa k tomu snu a je to tam. Tu nevravim bežne veci. Ten kto to jednoducho nema vo vienku tak tomu nikdy rozumieť nebude. Vid tvoj pridpad
@lindayaaa mne sa hlavne malokedydaco sniva. Za cely zivot mozno 10 krat.
Je to len podvedomie. Zrejme je vydajachtive ... sny sú len sny...človeku sa zosniva čokoľvek... ideálne je keď ma človek bezsenny spánok. Potom sa zobudi oddýchnuty a nerieši kraviny 😀
poziada ta o ruku a vydas sa za neho..manzelstvo je vo vela pripadoch dost zla vec, takze aj snar bude mat pravdu
@thirstymonk tak nemôžeš vravieť na túto tému nic 🙂
@lindayaaa vies co ani toto ze ako vyzeral nebolo gro toho sna, skor ten pocit ze fuuu on mi dal prsten.
@kikusenka1 neni vydajachtive, nedavno som sa rozviedla a fakt sa netuzim vydavat. Preto mi to ide hlavou.
@reanda no….
@lindayaaa Môžem, lebo je to uplna blbosť pre ľahkomyselnych.
Tak to bolo tým rozvodom. Myslím si, že človek by mal v prvom rade stat pevne nohami na zemi a čeliť realite ako sa venovať snom...
Asi si zhava do vztahu a tvoje podvedomie sa ohlasilo. Neznamena to absolutne nic. Sny maju len taku moc, aku im pripises. Skor na tieto hluposti veria veriaci.
vzdy treba zo sna dedukovať len to naco sa snilek najviac sústredí. A trvá to veľmi malu chvíľku . Je to teda prsteň. Akej bol farby, z čoho bol . Aky to zanechalo v tebe pocit dobry zlý. ?? Mne sa snívajú sny a vzdy nakonci je nieco co mi chce ten sen naznačiť. Napríklad snívalo sa mi ze som nasla na určitom mieste hniezdo s malými vtacikami. Co znamenalo nový život . V ten den som volala švagrinej a opýtala sa ci nieje tehotná .. bola 😀 pretože to hniezdo som nasla neďaleko ich domu. Kazdy den sa mi nieco sníva uz som ako veštec 😀