Ahojte baby, chcela by som sa spýtať, resp. poradiť či má niektorá z vás skúsenosti so šampónom SIlver ( akejkoľvek značky) ktorého úlohou je údajne zosvetliť a rozjasniť melírované vlasy. Neviem či ho neviem používať alebo som natrafila na zlú značku ale ani po pár umytiach nemám pocit, že by mi to s vlasmi niečo urobilo. Môj melír je pekný, svetlý len po pár umytiach od kaderníčky a potom je tá farba dosť zvláštna. Viacero ľudí mi preto poradilo tento šampón ale ja nejako výsledky nevidím ☹
@lucia1805 nie je sampon ako sampon. Osobne neodporucam swiss o´pare ci ako sa to pise z DM. Tam je efekt 0 bodov. Skor by som zvazila nejake profi kadernicke sampony. napr. od welly. Ten je husty, cize ta fialova farba zanecha efekt na zosvetlenych, melirovanych alebo bielych vlasoch. Ja mam teraz tiez biele vlasy a osobne pouzivam ten od welly, ktory som kupila v kadernictve.
AHojte, ja som tiez pouzivala rozne ,,fialove" sampony na udrzanie platinovej farby. A ci stal 5 euro alebo 15 nebolo to ono. Az mi kamoska poradila nech si kupim v lekarni gancianovu violet - stoji asi 80 centov a ze nech si do fľaše (1 a pol litrovej) rozrobim JEDINU kvapku s vodou uplne doplna. A svete cuduj sa - funguje to 100% :D lacné a veľmi efektné :D
ďakujem vám baby, ja som odskúšala už asi 2 značky, jednu priamo od kadernicky, druha bola tusim selective professional ale efekt bol velmi slaby... Vyskusam este ten od welly, ten som este nemala... a saska.t ten sampon na sedive vlasy ma nejaky presne nazov, nejaku znacku? a pouzivate ich po kazdom umyti? lebo mne to kadernicka osobne neodporucila, vraj to vysusuje pokozku hlavy no neviem..preto som to pouzivala stale pri kazdom druhom umyti..mozno prave preto to nemalo efekt, fakt neviem..niekde som sa zase docitala ze to zalezi od toho, ako dlho nechate ten sampon posobit..preto som len rada ak si precitam nazory viacerych a spolu to dame dokopy 😉
@uglybetty1234 A nevysusuje velmi vlasy? Tiez pri castom pravidenom pouzivani je toxicka a moze sposobit aj rakovinu...
@uglybetty1234 akurat som sa takisto isla spytat ci to pouzivas vzdy alebo ako vlastne
Ahojte, ja som používala Swiss ale nič moc, prešla som na Schaumu Silver, je hustý a veľmi dobrý, som s nim nadmieru spokojná, áno, výsledný efekt záleží od doby pôsobenia, z práce som sa zúčastnila aj školania Schwarzkopf Henkel, a pýtala som sa, či sa odporúča používať na každodenné používanie, odpoveď bola ANO, šampón nijako nevysušuje, neničí vlasy a je na každodenné používanie určený, jeho výsledný efekt je čisto optický, na tomto podobnom princípe funguje napr. teraz novinka Signal pasta na zuby, je fialová a tým opticky biely žlté zuby, takže sa absoúltne nemusíte báť, že nejako poškodí vlasy tá Schauma, je aj cenovo prístupná, ja už roky používam a odporúčam len tento šampón
@lucia1805 este by bolo riesenim, supnut si na vlasky platinovy, alebo strieborny preliv (vymyvatelnu farbu), tvoje vlasy ti to nechyti, len tie melirovane...ja som to robievala tak, lebo vsetky silver sampony mi strasne vysusovali vlasy a niekedy mi po nich vlasy az do dalsieho umytia, ostali take nepekna fialkove 😅
Ahoj, ja mam Silver sampon znacky Kallos a som spokojna. Po prvom pouzity sa mi zdalo ze vlasy chytili fialovy nadych ale u je to fajn a mozem potvrdit ze zltkaste vlasy chytili pekny svetly odtien.. 🙂
@petushqa27 a pouzivas ho v kombinacii s nejakym inym samponom alebo si umyvas vlasy vylucne len tymto.. ?
@mirkapd dakujem krasne, este som sa chcela spytat, niesu tie vlasy po tomto sampone skor fialove? lebo citala som viacero nazorov a baby tam pisali ze tento sampon sposobi skor sedive, fialove vlasy... ale dakujem pekne za radu, najlepsie bude vyskusat asi vsetky tie top typy ktore sa tu objavia 🙂
@lucia1805 ano miesam ho s obycajnym samponom..
@petushqa27 ďakujem pekne 🙂 aj vsetkym ostatnym za skusenosti a rady 😉
@lucia1805 nieje za co dakovat 🙂 rada sa podelim o skusenost ale podla mna to treba len vyskusat urcite kazde vlasy reaguju inak..
@zuzka4444 nie, vlasy mi to nevysusuje. A nemyslim si , ze by bola toxicka na vlasy a spôsobovala rakovinu, nakoľko obleješ vlasy a nič iné.
S rakovinou je spájaná s bábatkami a deťmi, že sa im tým vytierala pusinka, takže to išlo cez sliznice. A neviem či je to vobec potvrdené, kedže si ju bežne kúpiš v každej lekárni.
@lucia1805 používam ju vždy. Po každom umytí ak nezabudnem. Vlasy si umývam cca každé 2-3 dni
Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne za rady 🙂
Ahojte,skusim obnovit temu.prisla som od kadernicky a mam zlte vlasy😞.viem,ze za dva,tri tyzdne sa to asi vyzmyva.ale dovtedy nechcem byt ako kura.mozem si hned teraz dat nejaky tonovaci sampon?alebo co sa s tym da urobit?
@evittam ja som chcela blond s nadychom ruzovej😁a moja kadernicka mala volno.ale ja som mohla dnes,alebo az o tyzden.blbe😊.a nemohla som ostat na opravu,lebo som sa ponahlala do skolky.silver som zvazovala,ale to by bolo asi sive,alebo biele,a to nechcem teraz k opalenej pleti.dala som si patette sacok stredne hneda.taky pokus len na 5 min a je to super.👍vdaka za reakciu.
@uglybetty1234 koĺko to treba nechať pôsobiť?
@miselyn iba prelejes vlasy s hotovo
@uglybetty1234 takze vylejem celu tu flasu na vlasy a už neoplachujem ? Ďakujem
@miselyn presne tak, len to tak prelejete a hotovo. A naozaj staci jedna kvapka do dvojlitrovej flase a dobre potrepte.
melír a silver šampon = melír otane fialovosivý, vraj sa to jedným dvomi umytiami vymje a ostane potom pekný biely, 16 umytí a farba sivomodra ako je mi do plaču ako dostať farbu bielu a to fialovo-modro-sivé od silver šamponu dostať preč..........???????????
Obyčajná fialová schauma kde je pár obaja majú sivé vlasy,ten zaberá a nie je dráhy..samozrejme to záleží od vlasu (pigmentu)ak je moc "otvorený" vlas ?môže aj hneď chytiť a niekto to nechá pôsobiť aj 10-15 min a nič..
Ja osobne čo najdlhšie teraz je aj tak moderný ten sivý aj fialový nádych ...úplný grc je mať žlté vlasy...takže za mňa áno 😉
@lucia1805 neviem aky sampon je silver,ale ja som vzdy pouzivala sampon na sedive vlasy strieborny,kedze melirove vlasy po viac umytiach ozltnu,vzdy zabral a mal striebristy nadych 😉