Samozvané odborníčky na Modrom koníku

26. nov 2022

Mnohí sa tu pasujú do role samozvaneho odborníka a majú nutkanie sa vyjadriť k temam od kojenia až po teóriu komplexity. Duševne slabším jedincom to môže uškodiť, ostatným to ide na nervy, ak očakávajú kvalitnú a vecnú diskusiu. Ako to vidíte vy?

lindous
26. nov 2022

Súhlasím s tým, že niekedy je mlčať zlato, ale ľudia sa často cítia najväčšími odborníkmi v téme, o ktorej v skutočnosti vedia minimum (Dunning-Kriuger efekt), ale ak sa človek so svojim problémom obráti na širokú verejnosť a nie odborníka, tak s tým asi musí rátať... ak by som bola "duševne slabší jedinec" a brala si komentáre cudzích ľudí k srdcu, v záujme zachovania vlastnej psychickej pohody, by som tu určite nediskutovala...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelca84
26. nov 2022

Ja skor vidim problem v tom, ze vela diskusii je tu vymyslenych alebo takych, na ktore ti google odpovie za 2 minuty. To potom tazko ocakavat kvalitnu diskusiu 🤷‍♀️ Vo vseobecnosti si myslim, ze kvalita diskusie je priamo umerna kvalite otazky.

martinkatinka
26. nov 2022

Kiez by bola moznost odpovedat anonymne... Tak ako aj zalozit diskusiu anonymne 🤷

radkasswe
26. nov 2022

Dnes som tu stretla 2 také všade som bol všetko videl ... Dám vedieť keď sa tu objavia

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzitko74
26. nov 2022

Pravdepodobne máš na mysli niekoho konkrétneho, ale chceš, aby to meno (nick) zaznelo od iného diskutujúceho.

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diewcatqoo
26. nov 2022

Preco ma clovek potrebu zakladat diskusie o tom, ako sa kto sprava na anonymnom fore? Co cakas od internetoveho fora? Pretoze v podstate vsetci, ktori sme tu a nemame tu fotky, sme "anonymni". Ako sa tu kto sprava je jeho vizitka, nie moja. Ak je niekto dusevne slabsi (ano, aj ti zakladatelia moralizujucich diskusii u mna spadaju do tejto kategorie), by vo vlastnom zaujme nemal prispievat na internetove fora, ak s tym ma problem.
Pre mna su tieto diskusie o tom, kto sa tu ako sprava, na fore na urovni fotky ocikaneho testu s otazkou, ci nieco vidime - uplne onicom.

ivangeline
26. nov 2022

Je to diskusne forum.Moze prispiet kto chce.. A kazdy si z toho moze vziat co chce..

stellarstar
26. nov 2022

A kvôli tomuto musíš zakladať anonymnú tému?

katka123456
26. nov 2022

a vzdy tie iste. jednu osobu registrujem absolutne vsade. odpoveda do tem a stiha aj na stene do komentarov. akozeeeee, zamyslam sa len nad dvoma vecami: ako je mozne, ze na to ma tolko casu (ja prebehnem len obcas, ale je tu vzdy), lebo vsak toto je neskutocny zrut casu a normlany clovek ma zmysluplnejsie veci na praci a za druhe ci si mysli, ze ozaj ma ku vsetkemu co povedat.

lilinka88
26. nov 2022

Keď už máš potrebu sa vyjadrovať na iné osoby a hodnotiť ich, tak zaloz diskusia so svojím nickom a nie anonymne a rovno ich aj menuj,nech sa môže vyjadriť aj druhá strana

zooeynka
26. nov 2022

Na moje otazky tu baby odpovedali vzdy normalne, k veci a slusne. Asi plati ze aka otazka - taka odpoved.

panelacikova
26. nov 2022

@katka123456 ak stíha aj témy, aj stenu, aj "všetko", je možné, že je to niekto, kto je za to doslova platený... väčšinou je to zrejme podobne ako u mňa. robím niečo na PC napríklad 3-4 hodiny a mám paralelne zapnutého koňa. ak ma zaujme diskusia, prispejem. ak nie, neprispejem, len prečítam, lajknem prípadne čo-to. občas popri práci prekliknem, odpoviem, zareagujem (zaberie mi to 2 minútky) a zase prepnem na "robotu" a robím si svoje.
a zase niekedy tu nie som aj 2-3 dni.... čiže ak vídaš naozaj niekoho všade, je to divné. asi bežná pracovná náplň 😀

majusqwa
26. nov 2022

a mne sa komentáre od @viestta páčia. podľa mňa to v skutočnosti musí byť fajn žena. za mňa má nadhľad, vie byť vtipná, neberie všetko príliš vážne a často píše k veci. rozhodne lepšie ako upäté wannabe seriózne užívateľky, s ktorými v reále ľudia mrú nudou.

ono zasa tie témy tu nie sú o štiepení jadra, nerozoberá sa tu bernoulliho rovnica , teória chaosu ani rozpínanie superstrún vo vesmíre. keď nejakej žene muž povie, že je p..., tak väčšine je jasné, kde bude problém. zasa z toho netreba robiť fórum, na ktoré musí mať človek doktorát. ak má niečo odžité v rodine a partnerstve/manželstve, má aspoň jedno dieťa 15+, tak väčšinu tém dáva s prstom v nose.

natyzara
26. nov 2022

@luscious v Vsetci Vieme 😂

martinkatinka
26. nov 2022

@panelacikova
Ak vidis niekoho stale a vsade, asi si vsade aj ty @katka123456

deti95060810
26. nov 2022

autorka, neviem prečo na rovinu nenapíšeš koho máš na mysli...aj keď je to fórum na ktoré má prístup široká verejnosť...

panelacikova
26. nov 2022
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
radkasswe
26. nov 2022

A ja to tu ešte ta druha hádam príde

martinkatinka
26. nov 2022

@artificiallife urcite to ries 😉

martinkatinka
26. nov 2022

@radkasswe a preco nenapises teda nick? Ved aj s nickom sme tu akoby anonymne, nikto nas nepozna 🤷

aurorastone2
26. nov 2022

@artificiallife to bude ten nick co skopíroval celu tému z roku 2017 🤷‍♀️🤦‍♀️

yasmeena
26. nov 2022

co moze dusevne slabsim jedincom uskodit???...ale vazne,co?...svet vonku im neskodi?...toto je stranka pre mamicky-a tie zasadne vedia vsetko,az po tu teoriu neviemcoho😂...o co ti ide?napr. ani tato diskusia nie je zjavne vedecka,vratane otazky😉...toto moze napisat len niekto,kto v zivote nesedel na rodicovskom zdruzeni😂...ocakavam kvalitnu odpoved...

yasmeena
26. nov 2022

mimochodom,nie si neznama-nahodou som pred chvilou narazila v jednej diskusii na tvoju odpoved-a len si ju sem skopirovala ako novu diskusiu😉😂

artificiallife

Dnes o 18:08
Ešte väčší problém, než anonym vs. nick sú "rady" kdekoho. Mnohí sa tu pasujú do role samozvaneho odborníka a majú nutkanie sa vyjadriť k temam od kojenia až po teóriu komplexity. Duševne slabším jedincom to môže uškodiť, ostatným to ide na nervy, ak očakávajú kvalitnú a vecnú diskusiu. Ako to vidíte vy?
takze,kto sa tu nudi?😂
a odkedy ze si to na koni? od novembra? 😉

nelca84
26. nov 2022

@yasmeena skus kuknut komentar z casu 19.39