chcela by som sa spytat aku akrylovu podkladovu fabu / potrebujem premalovat svetlomodry povrch na biely, dreveny lesteny povrch/ mam pouzit ak potrebujem natriet velke plochy cca 6 x po 100 x 80. ja vsade tie akrylovky vidim len v tych malinkatych baleniach a to by mi trebalo asi dost velke mnozstvo
@mummy01 ano este som nasla ze moze byt aj latex? dakujem za dalsie odporucanie :}
@sherynkamalinka nie,musi to byt akrylova farba-rieditelna vodou...teda aspon podla mojich skusenosti.Ja sa servitkovej technike venujem uz dlho a vzdy len akrylovkami malujem 😉
@mummy01 http://www.rucneprace.szm.sk/navodservitkovatec... tu tato pani pouziva, ale ok dam na teba ked sa tomu venujes dlho :}
@sherynkamalinka ak chces len nafarbit podklad farbou a na to lepit servitku tak pouzi akryl...v odkaze je uz technika krakelovacia ktoru si pani takto vymyslela tak preto pouzila latex.Ja po nalepeni a uschnuti servitky este povrch lakujem akrylovym lakom v niekolkych vrstvach
@mummy01 a aky lak pouzivas,...nieco vo vacsom baleni
@sherynkamalinka teraz mam od KOh-in-oru myslim ze ma 250ml ale daju sa kupit aj vecsie balenia,myslim....
@sherynkamalinka kup si velke valenie v predajni Farby-laky alebo v Baumaxe.Ja pouzivam Slovakryl ak chcem velke plochy malovat.