čaute, máte niekto skúsensti- zaregistrovali ste sa a nežiadali nič viac...? prípadne ste počuli, že aj niekto známy vyhral?dík
ja som nevyhrala nic 😝
Zlavu na odber vyhra kazda, kt. sa zucastni sutaze, volaju par mesiacov pred terminom, uz tu bola obsiahla debata na tuto temu...je to ich taktika, pozrite v diskusii, ale neviem pod akym nazvom...
.mna vytiahli dva krat ze sme vyhtali zlavu na odber pupocnikovej krvi..
@veriaca tiez si pamatam diskusiu ktora tu bola ohladom toho.. vacsinou kazdy "vyhra" zlavu na odber pupocnikovej krvi. ale o kociku si nepamatam aby niekto pisal ze ho vyhral... podla mna na to len lakaju zakaznikov :/
Cord Blood Center a Ceptra je to isté. Jasnačka, že lákajú ľudí. Psychologický ťah s výhrou. Vnímam to však pozitívne nakoľko u prvého dieťaťa som si za odber pupočníkovej krvi v Ceptre poriadne zacvakala a myslím, že to bolo viac ako 590 €. Odber u druhého dieťaťa som "vyhrala" za 190 €. Zvyšné korunky ostali doma. Je to super, nie?
Zdravim vsetkych,
ide o normalnu sutaz, ktoru robime pre mamicky. Vyherkyne kocikov zrebujeme kazdy tyzden v pondelok. Zoznam vyhercov najdete aj na nasej stranke so sutazou http://sutaz.cordbloodcenter.sk/vyhrajte-kocik/
tak si pripadne skontrolujte, ci tam nemate nejaku znamu. 🙂
Inak uvazujeme uz dlhsie o tom, ze budeme zverejnovat nahravky telefonatu so stastnou vyherkynou (samozrejme po jej suhlase). Je to niekedy fakt uzasne pocut tu radost. 🙂
Lukas
Cord Blood Center
@veriaca ahoj,mne volali,ze som vyhrala odber pupnkrvi,namiesto 590€ by som zaplatila 190€