Ahojte prišla som sa asi skôr vyrozprávať...mám priateľa sme spolu 4 roky všetko nám funguje perfektne ale ide o to že ja mám 24 a on 38 rokov ale nám to vyhovuje a funguje nám to vo všetkých smeroch. Ale ide o to že prečo si ľudia vždy keď vidia mladšiu ženu s o trochu starším mužom hneď musia myslieť že ide žene o peniaze a majú blbé reči?? To sa dvaja nemôžu mať len tak radi? Ja neriešim druhých ale niekedy majú ľudia blbé poznámky ktoré sa ma či chcem či nechcem vedia dotknúť pretože viem aká je pravda a viem že obaja pracujeme rovnako usilovne aby sme sa mali tak dobre ako sa máme.
Ja som s manzelom uz 13 rokov spolu a medzi nami je len 10 mesacny rozdiel. Lenze ja vyzeram velmi mlado a muz velmi staro. Ked sme mali 17, tak po muzovi po ulici vrieskali ci maju zavolat policiu, ze si narazil 13 rocnu .. do teraz divne zazeraju a to mame 2 deti. To neovplyvnis, staci si len nevsimat .. i ja som si zazila, ze ci som s muzom kvoli peniazom .. ludia sudia a ani nepoznaju
Preco si z toho nerobis srandu a nehovoris, ze si s nim pre peniaze?
No tak podla mna nie si uplne najmladsia ( nepoviem, ked mas 17 a on 40) takze tema mimo a navyse, 38 rocny chlap je este velakrat decko ( aspon tu v Ba), nazormi, postojmi a je to nezenate, bezdetne a slobodne... a prave tychto vidat s mladsimi rocnikmi a je to uplne normalne, skor bezne... Asi si z maleho mesta, kde sa nad tym ludia pozastavuju, prip dediny.
Ja mám 23 a priateľ 33, sme spolu 7 rokov a za celý čas som nepočula ani jednu blbú poznámku na náš vzťah, asi dost záleží v akej spoločnosti sa pohybuješ.🙂
Nemyslim si ze si zlatokopka ale podla mna to spolu nedate. 14rokov rozdiel je prilis vela. Pochopis casom.
Medzi nami je 12 rokov rozdiel a sme spolu 10 rokov a dve deti z rozdielom 7 rokov,,, my dvaja sme sa uplne nasli, dopĺňame sa, humor veru nechyba, podporujeme jeden druheho atd, všetko mame spolocne od zaujmov po deti,samozrejme aj hadky su ako vsade,,, ale ze to nedate to sa zasmej to som aj ja pocuvala 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈 a najdu sa taky co mam pocit ze oddelit nas ale to je ina debata 🤷 hold nevyslo im manzela si akurat tak otocili skor proti sebe
Neries. Medzi mnou a muzom je 10 rokov. Ale teda aj v 35 vyzeram ako dievcatko a malokto mi typuje viac ako 20. A to ked ideme s detmi, no pohlad pre bohov😂
A je mi sumafuk, co kto hovori. Drzim sa hesla: horsie ako to, ze sa o mne hovori, je to, ze sa o mne nehovori ✌️
@zoro9836 ze je somar 😂🤦♀️
Mam 25 , Manžel 35. Sme spolu 7 rokov. Manželia 5 , mala si vidieť tie pohľady keď sme sa brali ( mala som čerstvo 20r. A veru kôli tehotenstvu to nebolo ) 🤣 ... niektorí ľudia do dnes nechápu a pozerajú , aj reči sú... no a čo.. my s manželom vieme ako to je 🥰
He,kašli na reči a ak je ti dobre, nepozastavuj sa nad tým.Nám sa koľkokrát stalo,že manželovi trepli,že ako zvláda 5 detí - išiel si mnou a 4mi deťmi.😂 V družine bol za dedka.A perlička je,že je mladší odo mňa.Zijeme v dobe keď už vek je nepodstatný.Moj otec ma veľmi vysoký vek,tipujú mu o 20r menej,je oveľa starší od mamy a neuveriteľne vitálny.Ona mu nestačí a má o 15r menej.Takze tak
@lianka123 nemusi to tak byt. Medzi mnou a priatelom je este vacsi vekovy rozdiel ako medzi autorkou a jej priatelom. Fungujeme perfektne. Doplname sa, rozumieme si, zartujme a este si trufa aj na dieta 🙂 U nas vek nie je prekazkou
@autorka na reci ludi sa vykasli. Nech si myslia co chcu. Je to vas zivot a nie ich.
Nerieš ľudí. Mám 37-ročného brata,jeho manželka bude mať teraz 24. Prednedávnom mali svadbu a keď naši hocikomu ukázali fotky zo svadby, nikto im netipoval taký vekový rozdiel. Akurát raz sa im stalo,to mala ona cca 20, že šli kupovať bicykel a predavač si myslel, že je bratova dcéra 🤣
To že majú ludia reči neovplyvníš a nezmeníš.