Problémy s práčkou - svietia mi dve kontrolky

antonia05
2. apr 2018

Prosím vás ,stretol sa niekto s týmto problémom? Svietia mi tieto dve kontrolky na práčke,filter mám vyčistený a aj pritokova hadica je ok . Prádlo mám strašne teplé a nie veľmi vyžmykane. Neviete v čom je problém? Ďakujem za rady.

deti95060810
2. apr 2018

zle vyžmýkané prádlo mám aj ja - ale máme asi uvolnené ložisko, pretože práčka je pri žmýkaní dosť hlučná...
príčin môže byť veľa, ešte pozri do papierov ak máš, popr. ich vyhľadaj na nete podľa typu práčky...

antonia05
autor
2. apr 2018

Ďakujem za radu ,už som všetko možno preštudovala. Napadlo ma ,či nemôže byť ešte problém s odtokovou hadicou,len neviem ako by som ju vyčistila.

deti95060810
2. apr 2018

pozri do paierov, čo to za svetielka svietia - čo to znamená...skús sa odraziť odtiaľ...

agnesino
2. apr 2018

Mne to podobné svieti keď mi dole do systému stiahlo napr. Vreckovku, alebo obrúsok čo som dávala proti zafarbenie. Filter vpredu bol ok ale toto som mala vzadu zasunute a musela som to vysprtat😀. Prádlo teplé a nevyzmykane ako má...

antonia05
autor
2. apr 2018

No znamená to vyčistiť filter ,ten som už skontrolovala ........
@agnesino ,kde vzadu? Niekde pri bubne,alebo odtokovej hadici?

sissy27
2. apr 2018

@antonia05 nedala si veľa prádla?

agnesino
2. apr 2018

No bolo až vzadu za filtrom musela som tam posvietiť lebo som to nevidela keď som nakukla tam ako začína hadica

erickatt
2. apr 2018

Mne akurát v sobotu zbblbla. Odmontovali vypustovu hadicu a namontovali nazad. A funguje.

antonia05
autor
2. apr 2018

@sissy27 v tom to asi nebude ,skúšala som aj odobrať prádlo z bubna a stále mi nefungovala.
@agnesino skúsim tam nahliadnuť ,či tam niečo nebude
@erickatt môžem vedieť ,ako ste ju odmontovali? Pri tom kohutiku je nejaká poistka,alebo čo to je. Dá sa odmontovať aj od práčky?
Ďakujem Vám baby za rady 😃

agnesino
2. apr 2018

Ťažko poradit čo na ktorú funguje, len poskusat😀

jana_eyre
2. apr 2018

no nam sa raz upchal odtok medzi filtrom a hadicou, muz vtedy dal.pracku mierne nabok a vytihol odspodu ponozku alebo co to bolo.. tiez ukazovalo upchatie a nechcelo vypustat.. odvtedy ide dobre..

erickatt
2. apr 2018

@antonia05 pri práčke, ta sivá hadica. a vraj tam treba vyčistit sitko.

antonia05
autor
2. apr 2018

Ďakujem Vám žienky za rady ,zajtra ju skúsim prekontrolovať a zapnúť