Prosím vás ,stretol sa niekto s týmto problémom? Svietia mi tieto dve kontrolky na práčke,filter mám vyčistený a aj pritokova hadica je ok . Prádlo mám strašne teplé a nie veľmi vyžmykane. Neviete v čom je problém? Ďakujem za rady.
Ďakujem za radu ,už som všetko možno preštudovala. Napadlo ma ,či nemôže byť ešte problém s odtokovou hadicou,len neviem ako by som ju vyčistila.
pozri do paierov, čo to za svetielka svietia - čo to znamená...skús sa odraziť odtiaľ...
Mne to podobné svieti keď mi dole do systému stiahlo napr. Vreckovku, alebo obrúsok čo som dávala proti zafarbenie. Filter vpredu bol ok ale toto som mala vzadu zasunute a musela som to vysprtat😀. Prádlo teplé a nevyzmykane ako má...
No bolo až vzadu za filtrom musela som tam posvietiť lebo som to nevidela keď som nakukla tam ako začína hadica
Mne akurát v sobotu zbblbla. Odmontovali vypustovu hadicu a namontovali nazad. A funguje.
Ťažko poradit čo na ktorú funguje, len poskusat😀
no nam sa raz upchal odtok medzi filtrom a hadicou, muz vtedy dal.pracku mierne nabok a vytihol odspodu ponozku alebo co to bolo.. tiez ukazovalo upchatie a nechcelo vypustat.. odvtedy ide dobre..
Ďakujem Vám žienky za rady ,zajtra ju skúsim prekontrolovať a zapnúť
zle vyžmýkané prádlo mám aj ja - ale máme asi uvolnené ložisko, pretože práčka je pri žmýkaní dosť hlučná...
príčin môže byť veľa, ešte pozri do papierov ak máš, popr. ich vyhľadaj na nete podľa typu práčky...