Problém s telefónom Huawei

4. dec 2022

Dobrý deň. Kupila som si novy telefon huawei a mam problém, uplne vsetky app neviem dostat do tohto zariadenia. Niektore len odkaz na plochu, tesco odkaz mi je uplne nanič. Da sa to obist?

leni1977
4. dec 2022

V telefónoch Huawei nejde Google Play, tým pádom tie aplikácie nenainštaluješ. Mne tak nejde banka, edupage len sčasti a aj iné aplikácie.

slavomira236
4. dec 2022

Tie nové nemajú obchod play..

autor
4. dec 2022

@leni1977
@slavomira236 toto mi je jasne ale pytam sa hlavne na to, ci sa to da obísť

leni1977
4. dec 2022

Mne bolo povedané v servise s mobilmi, že nie.

anickaaa6aaa
4. dec 2022

niečo stiahneš cez aurora store appku. Ale tiekde sa vyžaduje poloha cez Google nepojdu. Napr paketa appka.

erikab82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikab82
4. dec 2022

Cez aplikáciu phone clone si vieš preniesť všetky aplikácie. Niektoré fungujú, niektoré len čiastočne, iné zas vôbec.

vkatush
4. dec 2022

Ja som teraz kupovala nový mobil, chcela som pôvodne Huawei, ale presne kvôli tomu som nekúpila. Varovali ma, keďže nemá obchod play, veľa appiek nepôjde stiahnuť vôbec alebo pôjde len čiastočne. Bohužiaľ sa s tým nedá nič robiť.

Preto som šla radšej do Xiaomi.

autor
5. dec 2022

V podstate ja spm vsetky dolezite aplikácie dostala do telefónu, ale niektoré aktualizacie mi nejdu napriklad zaru som musela vymazat a po case skúsiť a uz v novej verzii fungovala.len je to zrazu vsetko komplikovanejsie ako cez google play