Ahojte. Kde môžem nahlásiť predávajúcu? Kúpila som tu cez bazár kabelu, ktorá je nepoužiteľná. Predávajúca prestala komunikovať.
Ďakujem
Myslim ze teraz uz nic neurobis, to je to proste bazar, predavaju sa pouzite vecii…Stav veci sa moze zdat kazdemu iny, ja mam najradsej ked predavajuca napise “krasna”, “prakticka”, “ako nova len jedna skvrna”…no to asi posudi kazdy sam. Preto nekupujem z bazaru nieco, co vopred nevidim, aj ked je to niekedy celkom lakave. Cize vzdy vyfiltrujem len veci z mojho okolia a dohodnem sa na osobnom prevzati, pri ktorom si vec najprv pozriem.
@lelelienka ja netvrdím ze mala byt ako nova, ta kabela je absolútne nepoužitelna, z nej stále padá koža ako keď sneží. Žiaľ neskoro som si všimla, že ma viacero negatívnych hodnotení. Bolo by načase ju zablokovať.
@katkaond tu sa pravdy nedovoláš, to je riziko bazáru. Odpovedia ti že si sa mala poriadne a dôkladne na stav veci pýtať (napr. "Nesneží z nej koženka?" to je samozrejme vtip, ale takto reálne pochodíš ak to budeš riešiť s adminmi MK)
Ďalšia možnosť je verejný lynč, označ predávajúcu rovno tu.
Prepáčte,trochu od veci, ale ako sa pridáva hodnotenie na bazári?
@ruzovakrava ja som sa pýtala ci ma poškodenia, napísala len ze sa troška olupala koža a ze to skoro nevidieť. No tak pozri fotky... a padá to stále, čiže to musela vidieť už keď ju balila
Tu sa preklikaj.
Nijak inak sa k adminovi nedostaneš https://www.modrykonik.sk/faq/faq/
@katkaond naozaj nekupuj nic co vopred nevidis a uz vobec nie, ak uz samotna predavajuca prizna nejaku vadu (aj ked napise ze len drobna), usetris si kopu nervov aj peniazkov. Inak podla mna smola, vec z bazaru uz nevyreklamujes…
@katkaond Ahoj, použi, prosím tento link: https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-mam-problem-s-predajcom-kupujucim
@lukbe na konci konverzacie s predavajucim mas take tlacidlo ze pridat hodnotenie
@katkaond v prvom rade pred nakupom si vzdy precitaj recenzie na predavajucu.
lebo spätne sa uz taketo veci vyriesit nedaju, ona ma peniaze, ty mas tovar (uz v akom je stave, je proste riziko bazaru).
ja preto napr. kupujem veci pre seba a syna len tu na mk, lebo su tu hodnotenia.
bazos, marketplace na fb - vobec nepouzivam (s vinted som sa nejak neskamaratila)
@katkaond kozenka uz ked sa lupe pada s tym uz nespravis nic. To nevies? A odlorucam tie hodnotenia citat nabuduce. Napis ako ti dali link
@zuzuliennka1 ďakujem😊.
Treba citat hodnotenia, a dozadovat dokaz o materiale (odfoteny stitok). Toto nie je koza, koza sa nerozpadava na prach.
Z tohto sa bohuzial mozes len poucit, bazar je bazar…
@lukbe tu napr. mi jedna pani posle tricko 🙂 takze ked pride, dam hodnotenie.
to hodnotenie tam teoreticky vies napisat vlastne kedykolvek, nie az ked pride/nepride tovar, cize ked napr. aj by som nahodou natrafila na nejaku predavajucu, ze si piseme ohladom predaja a potom sa
to zasekne, neodpisuje, neposle nic,.. tak hodnotenie vies dat
@zuzuliennka1 áno,už som našla,vďaka, ja som to hľadala niekde hore alebo v profile,tam pri konverzácii mi vôbec nenapadlo😊.
pod akým nickom funguje dotyčna
@alickapusinka lilidani
@mandzula tak ale ani by som nedokázala predávať niečo v takom stave, ved už keď ju išla baliť a chytila do ruky, musela vidiet že z nej opadáva, to mne už taká prisla, nie ze po nejakom čase mi začala z nej padať ta koženka.
Určite keby mi to hned napísala, tak by som tu kabelu odmietla.
@katkaond bohužiaľ nič nevyriešis,to je riziko bazára,tiež mi prišli rifle,že nové a zvnútra diera a znosené.Po dlhej dobe som tu niečo kúpila a zas veľmi dlho nenakupim práve vďaka takýmto osobám.Nechcelo sa mi trepať do obchodu a to mám za to😂
Ja Ta chapem, naivne si si myslela, ze tu predavaju dobrosrdecne zienky, ako si Ty. No, never tomu. Vela podvodnicok tu predava, tak nafotia, ze sa zda ako nove a taaak Ta budu presviedcat, az im uveris. Nenakupuj nic, co ma vadu, radsej si kup nove. Vzdy si daj pofotit, ak nie si si ista.
Na lamparni...fakt...tu nevyriesis nič