Prečo sa treba vyhýbať vode pri šperkoch Swarovski?

21. aug 2020

Ahojte , ktoré máte nejaky šperk zo swarovski viete mi prosím povedať prečo sa treba vyhýbať vode ? Nerozumiem ak sa jedna o strieborný náramok , prečo pisu na stránke že treba zabrániť kontaktu s vodou ? Alebo mám mýlnu predstavu a výrobky nie sú práve striebro ale len značková bižutéria?

anile12
21. aug 2020

Mam veľa šperkov od swarovskeho a myslím ze jednu sadu (náušnice, prívesok) som nosila nepretržite vyše 2 rokov vôbec som neskladala aj kúpať som sa chodila s nimi a mam ich do teraz a vyzerajú ako nové. Čiže kúpať sa s nimi v pohode môže.

syslik81
21. aug 2020

ja mam jeden prsten a je nenositeny ..kamienky hned povypadai zcernel a to som ho nosila len priezitostne ..reklamacia neuznana uz by som od nich nic nekupia- predrazena bizutka .

1xenia1
21. aug 2020

Možno je to preto aby nevypadol nejaký ten kameň odtiaľ. Mne sa hádam vždy stalo že z náušnice mi vypadol dáky ten kameň. Možno tá voda by tomu aj dako dopomohla

tt247
21. aug 2020

Ja som sa na to pýtala priamo v Swarovski obchode a bolo mi povedané, že to nie je pravé striebro, ale značková bižutéria. Takže ja túto značku preto nekupujem a žijem odvtedy v tom, že je to bižu. Na ich stránke, keď si pozrieš šperky a materiál, nikde nevidím označenie striebra, ale steel alebo rhodium atď.

blanblan
21. aug 2020

Ano, pracovala som s tym, nie je to striebro, treba na to davat pozor.

selu11
21. aug 2020

Určite, ako sa aj vyššie píše, za to môžu vypadávajúce kamienky. Takto sa výrobca len kryje. Raz som si v zlatníctve chcela od nich vybrať šperk a sama predavačka ma od kúpy odhovárala.

selu11
21. aug 2020

A že to nie je ani striebro som netušila, za čo potom pýtajú toľké peniaze? Za kameň ktorý ti podľa všetkého aj tak vypadne 🤔

autor
21. aug 2020

Ďakujem . Aj som si myslela že to neni striebro lebo na striebro zlato by to bolo zas lacné

simca06022011
21. aug 2020

Nejde o to ci je to swarovski kryštál, ide o ten kov. Sú ľudia ktorým striebro černie. Ja si pamätám, že kamoška mala normálne čierny krk z retiazky. Dalsia vec tie kamienky môžu vypadnút a hlavne keď je to bižutéria.

A ďalšia vec.. Kopa našich bižutériu ma swarovski pekne z aliexpressu 😂 mam z veľmi blízkeho zdroja informácie, krabičky sa pekne poskladali ako originálne tie modré, šperky poskladali a bolo. Mam doma jeden set originál zo zlata ale a vyzerá to teda úplne inak 🤦‍♀️😂 aj balením, aj kvalitou, papierov som k tomu dostala a ako keby som diamanty kupovala... Sestre sa kryštál v náušníci normálne zlomil na polovicu... A to vraj boli riadne swarovski zo zlatníctva. Ale späť k téme... Môže sa ti ten šperk poškodiť. Preto nie voda. Je na tebe ci risknes.

sims4
21. aug 2020

Oni sa chcú podľa mňa iba chrániť ak by ti to sčernelo aby si to proste nemohla reklamovať

slnieckko
21. aug 2020

Mám náramok, náušnice nosím ich denne a nič nezcernalo, ani kamienky nevypadli. Doteraz som žila v tom že je to striebro, dostala som to darom ináč by som to nekupoval lebo ako píšete podľa mňa je to predražené a za tú cenu sa dajú kúpiť oveľa krajšie strieborné šperky. Čo si však neviem vynachváliť je hodinka, originál zo zlatníctva bola síce drahšia ale kvalitná, vodotesna, má na sebe xy kamienkov a nevypadol za roky ani jeden. Viem o tom že sú inzeráty kde vykupujú originál tie prázdne krabičky a ak máte aj certifikáty a dávajú tam šperky z Aliexpress, na prvý pohľad sa to ťažko dá zistiť ukáže sa to až po čase..

katka8382
21. aug 2020

Je rozdiel swarovsky a swarovsky. Lebo sú lacné varianty, kde je kamienok lepeny a drahšie, je kde vkladany. Tie lepené vypadávajú, tam asi skôr pozor na tu vodu. Scernat by to nemalo.

ajka0207
21. aug 2020

Striebro vo vode černá

1aduliatko1
21. aug 2020

Ja mam vela nausnic, v pohode sa s nimi kupem, sprchujem, okladam ich iba pred spanim. Sem tam vycistim a su ako nove.

simca06022011
21. aug 2020

@slnieckko niektoré sú strieborné aj zlaté, ak sú tak sú normálne opuncovane.

1aduliatko1
21. aug 2020

Ja mam normalne vyrazene na nausniciach 925, takze by mali byt strieborne

marusia674
22. aug 2020

Ja mam snubak biele zlato so swarovski kryštálmi... normalne fungujem, umývam riady, kupelnu, podlahy, v mori som sa s nim kupala a nic mu nie je ...

essenceee
6. júl 2021

nepačia sa mi, na mna su velm preplacane. mam radšej jemne šperky