Ahojte babizne,,,chcela by som sa opítat,,v poslednej dobe som si všimla že vela z vas nema hlavu-uvodnu fotografiu,,všimla som si to aj na uživatelkach ktoré vždy mali foto a teraz len kde tu niaka foto ...je to z niakeho konkretneho dovodu?..alebo mi niečo ušlo?...dakujem 😉
A ty preco nemas?
@lady511
sukromie 😉
a nielen fotka ... vsetky info ktore sem date sa daju poskladat dokopy .. ja som takto podla par indicii spoznala vzdialenu znamu z ihriska a nechtiac som si tak precitala detaily jej porodu o ktorom by som sa s nou urcite osobne nerozpravala ... ta osoba nemala fotku a prispela len par prispevkov ...
aj tak tie čo ma poznajú osobne vedia ako vyzerám a poviem ti žiaden úžas 😀
neverím , že aj z tohto sa da urobiť téma, ale verím , že sa tu da pohadať 😀
lebo som tak krasna, ze by bolo nepatricne sa tym chvastat. 😀 😎
Pretože milujem svoje súkromie 🙂
Chránim si svoje súkromie a identitu.
A chránim sa pred ľuďmi, ktorí by mohli nejaké informácie zneužiť. Čokoľvek. Teraz, o 5 rokov, o 10... Ktovie?
lebo mi bola pozastavená, bola som tam s mojimi deťmi, adminy uviedli dôvod : nie je možné rozoznať ktorá som ja 😀DDDDD tak už novú nedám ....
Tiež kvôli ochrane súkromia.. Ale zaujímavé, aj tak som sa zoznámila naživo s 2 babami vďaka pár príspevkom na MK.. spoznali sme sa podľa nich na ihrisku.. 🙂
Aj ja som sem nedala foto kvoli sukromiu. Podarilo sa mi tu spoznat na fotke kolegovu manzelku, ktora sa na koniku priznala ze podviedla manzela a tiez jednu znamu(bez fotky) som spoznala podla fotiek oblecenia dietata 🙂
lebo sa mi stalo ze sa na mna otocila trebars predavacka u nas a podobne ze "spoznala som vas na fotke, vy ste pisali to a to..." V ramci takejto verejnosti chcem mat svoje sukromie..
@jabadaba 😀 hod si moju fotku 😀
@zuzkaanicka nemozem. Si este krajsia, nebudeme virit prach. 😀
@jabadaba ako vies? 😕 😅 ... pozrela si sa do zrkadla? 😀
@zuzkaanicka no samozrejme. Mrkla som sa na seba z tej tvojej strany a mam tam lepsi profil. 😀
@jabadaba no, tak si radsej nechajme tieto stare profilovky-tam aspon vidno, ze sme dvojicky 😀
@zuzkaanicka tak tak, a sme odpredu, lepsi ci horsi profil nehra rolu. 😀
@jabadaba aj usi nam rovnako odstavaju 😀
@zuzkaanicka a sleduj, aj cesticku mame na rovnaku stranu. Siamske dvojcata su suvix. 😀
@jabadaba a aj taky naivny usmev 😀 ... a dokonca mam dojem, ze sme aj omladli 😀
@zuzkaanicka jak naivny, vsak uprimny, taky detsky mily, neskodny, no...a mlade sme furt, to sa pozna prave podla takychto momentiek. 😀
@jabadaba no, lepsie profilovky si snad ani nemozeme priat 😅 ... tak naco davat nejake ine? 😕 😅
@zuzkaanicka ved prave, niet ani co riesit, profilovky su. Ja neviem, niekomu sa nepacime? Mam to brat osobne, ze nas prehliadaju? 😀
@jabadaba ved ak sa niekomu nase profilovky nepacia, nech si prelepi monitor 😅
@jabadaba
@zuzkaanicka .....caute baby....dlho som tu nebola 😒
@lady511 ...preco nemam fotku?.....LEBO!
@lady511 neviem ako ostatné,ale ja nerada fotím ani deti anezverejnujem ich ,hlavne kôli rôznym individuam ktorí surfujú po internete ,rôznym uchylákom atd.chránim si svoje súkromie a zverejnujem len neutralne fotky nanajvýš fotky z ultrazvuku 🙂najlepšie ked som minule videla ako jedna mamina sfotila dupku svojmu dieťaťu stým ,že prečo ju má vyhádzanú,ako nebolo sfotené celé dieťa,ale to je raj pre pedofilov.