Prečo nemáte fotku?

lady511
13. máj 2014

Ahojte babizne,,,chcela by som sa opítat,,v poslednej dobe som si všimla že vela z vas nema hlavu-uvodnu fotografiu,,všimla som si to aj na uživatelkach ktoré vždy mali foto a teraz len kde tu niaka foto ...je to z niakeho konkretneho dovodu?..alebo mi niečo ušlo?...dakujem 😉

ematko29
13. máj 2014

@lady511 neviem ako ostatné,ale ja nerada fotím ani deti anezverejnujem ich ,hlavne kôli rôznym individuam ktorí surfujú po internete ,rôznym uchylákom atd.chránim si svoje súkromie a zverejnujem len neutralne fotky nanajvýš fotky z ultrazvuku 🙂najlepšie ked som minule videla ako jedna mamina sfotila dupku svojmu dieťaťu stým ,že prečo ju má vyhádzanú,ako nebolo sfotené celé dieťa,ale to je raj pre pedofilov.

pribinak
13. máj 2014

A ty preco nemas?

meluela
13. máj 2014

@lady511
sukromie 😉
a nielen fotka ... vsetky info ktore sem date sa daju poskladat dokopy .. ja som takto podla par indicii spoznala vzdialenu znamu z ihriska a nechtiac som si tak precitala detaily jej porodu o ktorom by som sa s nou urcite osobne nerozpravala ... ta osoba nemala fotku a prispela len par prispevkov ...

lady511
autor
13. máj 2014

@meluela
@ematko29 dakujem,,,tak ma aj napadlo že dost važdy dovod može byt sukromie pred roznym zneužitím

elina25
13. máj 2014

aj tak tie čo ma poznajú osobne vedia ako vyzerám a poviem ti žiaden úžas 😀

bosoriak
13. máj 2014

@lady511 sukromie a anonymita.

lady511
autor
13. máj 2014

@elina25 😀 neverím

marse
13. máj 2014

neverím , že aj z tohto sa da urobiť téma, ale verím , že sa tu da pohadať 😀

jabadaba
13. máj 2014

lebo som tak krasna, ze by bolo nepatricne sa tym chvastat. 😀 😎

wena
13. máj 2014

Pretože milujem svoje súkromie 🙂

lorela
13. máj 2014

Chránim si svoje súkromie a identitu.
A chránim sa pred ľuďmi, ktorí by mohli nejaké informácie zneužiť. Čokoľvek. Teraz, o 5 rokov, o 10... Ktovie?

tunzal
13. máj 2014

lebo mi bola pozastavená, bola som tam s mojimi deťmi, adminy uviedli dôvod : nie je možné rozoznať ktorá som ja 😀DDDDD tak už novú nedám ....

jamabe
13. máj 2014

Tiež kvôli ochrane súkromia.. Ale zaujímavé, aj tak som sa zoznámila naživo s 2 babami vďaka pár príspevkom na MK.. spoznali sme sa podľa nich na ihrisku.. 🙂

linda20111
13. máj 2014

Aj ja som sem nedala foto kvoli sukromiu. Podarilo sa mi tu spoznat na fotke kolegovu manzelku, ktora sa na koniku priznala ze podviedla manzela a tiez jednu znamu(bez fotky) som spoznala podla fotiek oblecenia dietata 🙂

domin85
13. máj 2014

lebo sa mi stalo ze sa na mna otocila trebars predavacka u nas a podobne ze "spoznala som vas na fotke, vy ste pisali to a to..." V ramci takejto verejnosti chcem mat svoje sukromie..

zuzkaanicka
13. máj 2014

@jabadaba 😀 hod si moju fotku 😀

jabadaba
13. máj 2014

@zuzkaanicka nemozem. Si este krajsia, nebudeme virit prach. 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@jabadaba ako vies? 😕 😅 ... pozrela si sa do zrkadla? 😀

jabadaba
13. máj 2014

@zuzkaanicka no samozrejme. Mrkla som sa na seba z tej tvojej strany a mam tam lepsi profil. 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@jabadaba no, tak si radsej nechajme tieto stare profilovky-tam aspon vidno, ze sme dvojicky 😀

jabadaba
13. máj 2014

@zuzkaanicka tak tak, a sme odpredu, lepsi ci horsi profil nehra rolu. 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@jabadaba aj usi nam rovnako odstavaju 😀

jabadaba
13. máj 2014

@zuzkaanicka a sleduj, aj cesticku mame na rovnaku stranu. Siamske dvojcata su suvix. 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@jabadaba a aj taky naivny usmev 😀 ... a dokonca mam dojem, ze sme aj omladli 😀

jabadaba
13. máj 2014

@zuzkaanicka jak naivny, vsak uprimny, taky detsky mily, neskodny, no...a mlade sme furt, to sa pozna prave podla takychto momentiek. 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@jabadaba no, lepsie profilovky si snad ani nemozeme priat 😅 ... tak naco davat nejake ine? 😕 😅

jabadaba
13. máj 2014

@zuzkaanicka ved prave, niet ani co riesit, profilovky su. Ja neviem, niekomu sa nepacime? Mam to brat osobne, ze nas prehliadaju? 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@jabadaba ved ak sa niekomu nase profilovky nepacia, nech si prelepi monitor 😅

lyzzy
13. máj 2014

@jabadaba
@zuzkaanicka .....caute baby....dlho som tu nebola 😒

@lady511 ...preco nemam fotku?.....LEBO!

zuzkaanicka
13. máj 2014

@lyzzy akoze nemas fotku? ... ved mas taku peknu ako ja, alebo @jabadaba 😀