Pre akú hlúposť ste sa rozplakali?

28. aug 2023

Mozno divna tema ale zaujimalo by ma ci len ja som taka na hlavu ozaj 😂 mne sa dnes rozbila salka (ktoru som dostala a velmi som si ju sanovala) prvy raz som si do nej spravila caj hned roztrieskala. Pol hodinu som nevedela prestať plakat 🤦 ale.podotykam ze pre mna to.malo hlbsi vyznam. Muz samozrejme ma.ma za uplne blazna ako mozem plakat pre taku kravinu a aj ja sa citim trapne. Podotykam ze mam cez 30 a dve deti 🙈

huxy
28. aug 2023

Tak neviem, či je to blbosť. Ale bolo to posledné, kvôli čomu som sa rozplakala. Vrátila som sa z dovolenky, a policu na deliacej stene som našla zatečenu z kvetináča, a 1 polica bola úplne zničená spuchnuta (kamarátku som prosila o poliatie kvetov počas dovolenky). Skriňa je nová, asi 3 mesačná, sama som si ju skladala, brala som si pôžičku na zariadenie bytu... Čiže mňa to naposledy rozrevalo. A to mám čo chvíľa 40 rokov.

buberova
28. aug 2023

zatiaľ mi to prídu ako normálne dôvody na plač... ak nerátam od dojatia pri nejakom blbom videu s intenzívnym PMS.. tak naposledy taký intenzívny plač čo som sa nevedela dať dokopy bolo keď sa mi vyhodili vyrážky a som sa nevedela pozviechať že prečo ja sa s tým tak dlho trápim a prečo to mám..

ibrunova
28. aug 2023

Ja raz preto, lebo všetci z firmy odišli na obed a ja som musela súrne niečo doriešiť.. No blbosť totálna, ale vtedy to tak na mňa prišlo 😂 do toho vošiel šéf a strašne chcel vedieť, kto mi ublížil 😂 kebyže mu to poviem, asi by si ťukal po čele..

luccija
28. aug 2023

Keď mi susedova mačka zožrala vtacata z hniezda

mikadooo
28. aug 2023

Ja bežne mám slzy na krajíčku počas pms. Tak naposledy hrali nejakú smutnú pomalú pesničku v rádiu...🤷. Teda aspoň mne sa zdala smutná - no a plus to pms, normálne som mala čo robiť aby mi slzy netiekli, len tak v robote za Pc 🤷. Lebo neviem ako by som to vysvetlila a ako by sa kolegovia tvárili. Tak som to šla predýchať na wecko a v duchu som si hovorila, že mi dobre hrabe skrz tie hormóny.

doriiis
28. aug 2023

Nerozplakala som sa,iba skoro🤷.Na to,aké už mám dnes nervy na svojho muža.

annelise17
28. aug 2023

Keď som bola tehotná som sa rozplakala, pretože Habera naložil súťažiacemu v Superstar 🤷🏻‍♀️😂 doteraz sa na tom smejem

lenvam
28. aug 2023

Keď začalo dištančné a tej... som nešla vysvetliť ne za sa nám to neda otvárať v tých PDF ci co to bolo co posielala úlohy. Totálne zúfalstvo

aeruginosa
28. aug 2023

Keď som pozerala film Gump - pes, ktorý naučil ľudí žiť… prerevala som celý film🙈.

mima1608
28. aug 2023

Môj muž sa mi vždy smeje, keď si spomenie, že som plakala pri Toy Story (keď sa Andy lúčil s hračkami) 🫣🙈 mne je to teraz už tiež vtipné 🤣

tehulka2011
28. aug 2023

ja revem pri Titanicu, zakazdym :D

annelise17
28. aug 2023

@mima1608 ja plačem vždy keď pozeráme Shreka a nakonci povie Fione ako zlobrici, že je krásna. Asi som sa v tom našla 😂😂

limoncino
28. aug 2023

Tiež keď som rozbila šálku od syna a naposledy keď na koncerte Imagine Dragons, len čo Dan vyliezol na pódium 😄😄

jan510
28. aug 2023

ked shakiru podviedol Pique. Kto uz len podvedie Shakiru :(

nikdenikto
28. aug 2023

Ja plačem aj keď mám nervy, hlavne, ked niekomu nedokážem niečo vysvetlit hoc viem že mám pravdu.

Inak revem pri každom filme a napríklad ani nie keď sa stane niečo zle že niekto zomrie ale keď sa niekto udobrí, odpustí.

Je mi do plaču keď vidím napríklad moje deti ako sa tešia pri vianočnom stromčeku a podobne.

Viac plačem pri šťastných okamžikoch ako pri nešťastných. Niekedy boli situácie kedy sa očakáva že človek plače ale mne to vtedy ani nejako nejde. Príde to potom neskôr....

autor
28. aug 2023

Celkom mi to dvihlo naladu zeny mne sa Vase dovody zdaju v pohode 😂 ja sa teraz tak hanbím ze som tolko revala pre salku ze sa mi nechce vyjst z izby ked douspavam deti 🙈
@mikadooo ja som ako tehotna v robote sa rozplakala ked hrali vianocne pesnicky lebo mi to prislo hrozne dojimave 😂 podotykam ze som masirovala pacienta ktory lezal a ja som si nenapadne utierala slzy do rukava 🙈😂
@aeruginosa filmy o psoch ani nemozem pozerat to mi je hned do revu ako psia dusa a podobne 😃
@mima1608
@tehulka2011 a to iste dievcata pri filmovych scenach ja som asi hrozna citlivka 🙈

mamusa123456789
28. aug 2023

Ja v sobotu večer, prvý deň kramov, keď mi mama kázala večerať a ja som nebola hladná 🤣🤣🤣, mam 31 rokov, 3 deti a boli sme s našimi na víkend v tatrách

autor
28. aug 2023

@limoncino tak nie som jedina co oplakala salku 😂 ....ono tu salku mi nedavno doniesla mama ze ma chcela niecim potesit lebo ze sa na mna poslednu dobu vsetko sype (nedavno som zistila ze aj moje druhe dieta je autista a tak furt cosi riesime) , a este trapnrjsie natom je ze to bol ten kotlik Harry Potter z pepca lebo aj ked mam po 30 som velky fanusik 😂 doteraz som ju schovavala hore na polickez prvy raz som si do nej spravila caj a hned sa mi rozbila ked som dcere rychlo chystala veceru. A revala som asi pol hodinu, a muz totalne nechape ako mozem pre jednu salku z pepca tolko plakat a uplne vidim ako som v jeho ociach blazon 🙈😂

autor
28. aug 2023

@mamusa123456789 boze pobavilo 😂 to je na tom najlepsie ze aj ja mam po 30 a dve deti a viem sa cez kramy rozplakat pre hocico 🙈 som rada ze nie som jedina aj ked spatne je to cloveku vtipne 😃

linalinabizu
28. aug 2023

Keď som pred mesiacom zistila akú výšku bude mať moja materská , že ako preboha z toho budem žiť 😄😄😄, plač ma síce prešiel ,ale riešenie som ešte nenašla

autor
28. aug 2023

@linalinabizu to je bohuzial.aj dobry dovod k placu 🙈

bloger
28. aug 2023

Tak chlapi takéto veci nechápu. Chlapi zas plačú pre iné veci. Zrejme ti ju daroval niekto koho máš rada. A mala pre teba veľkú hodnotu. Je to normálne. Nie si vôbec na hlavu. Jednoducho máš dobré srdiečko a vážiš si veci. Netráp sa preto. Mňa niekedy vie dojať aj seriál Rodinné prípady. Alebo taký príbeh o tom ako muž povedal svojej manželske, že sa chce rozviesť. A chcel aby mu podpísala papiere. Ale ona mala predtým jednu prosbu. Aby navštívili miesta ktoré sa nejako spájali s ich láskou. A tam ju mal pobozkať. Nakoniec mu to podpísala a odchádza preč. A on si uvedomil čo všetko stratil. Nenechaj svoju lásku odísť.

cimage
28. aug 2023

Mna teraz napadla historka asi spred 20r, ked mi kolega zozral parene buchty, ktore som mala v chladnicke a od rana som sa na ne tesila 🤦🏽‍♀️

eeffka
28. aug 2023

Mna nerozreve hocico, ale ako tehotna som nariekala, lebo Bambimu umrela mama 😱 nie zeby ma to prekvapilo.

kaktusik007
28. aug 2023

ja som sa naposledy rozrevala teraz na dovolenke v Londyne, sme boli na omsi v St.Pauĺs Cathedral, boli tam zborove spevy a bolo to fakt uzasne.... a nejak mi prislo clivo za otcom, ktory uz tu s nami neni.... Nejak ma to premohlo.. A decka iba na mna pozerali ze co revem 🤷🏼‍♀️ dobre, mozno to hlupost neni, ale Dedo je mrtvy takmer styri roky a bezne sa takto nechovam...

zuzana9393
28. aug 2023

Moj muž si vždy strihal vlasy takmer dohola. Potom stretol mňa, začala som ho strihať ja pekne na 9mm aby nebol ako vypalnik. No a raz sa mi nejak pošmykol strojček a vrch hlavy som mu zostrihala dohola 🙈 on sa začal rehotať, že ho už musím samozrejme celého.... No a ja som revala.😁😂 Tak nejak samé to prišlo, ani neviem či to bolo PMS, alebo mi len sibalo

selest
28. aug 2023

Ked 5r pas syn pozeral rozpravku a zrazu zacal kricat ze mam stopnut a bezal si do izby pre "rekvizity" aby mohol hrat spolu s postavickou. Poslala som fotku do prace muzovi a ten mal slzy na kraji tiez😅
A za blbost asi ked som bola tehotna a v obchode nemali francuzku bagetu. Vtedy som revala velmi🤣

luteam
28. aug 2023

@cimage toto poznam ja som si tak u nasich setrila cinu na vecer cely den som na to myslela ako ju v klude vecer zjem a ocino mi ju zozral 🤣

autor
28. aug 2023

@selest mna teraz moja Pas dcera tak utesovala hrozne ked videla ze ma to mrzi ze som si ju rozbila, ze co mi vsetko kupi plysaka, novu salku a cokoladu 😂♥️ zlataaa..... No v tehotenstve je tazke aj reklamy pozerat 😂

luteam
28. aug 2023

Ja ked mam pms alebo aj teraz v tehotenstve furt pre daco revem ale potajomky lebo si pripadam ako pako 😀