Poznáte dobrého gynekológa v Košiciach?

dezuli
20. aug 2010

Ahoj,
potrebovala by som poradit nejakeho dobreho gynekologa, viem, ze tem na podobnu notu🙂 tu uz asi bolo, uvitala by som vsak odporucania od niekoho, kto ma celkom vazne problemy. Zistili mi endometriozu, poklednut maternicu a varixy okolo maternice, a to mam len 22 rokov, sexualny zivot takmer ziaden, kedze je sprevadzany obrovskymi bolestami. Nikto z lekarov mi nevie dat poriadnu odpoved, stale neviem, ci sa tie varixy vlastne daju operovat, co moze byt ta bolest... Laparku uz mam za sebou, aj pol roka bez menzesu s Decapeptylom. Detralex na varixy...a ja neviem co este. A lepsie to nie je:( Tak budem stastna ako blska, ked sa ozve niekto, kto ma skusenost s trpezlivym lekarom, ktory vie viac, nez co som si sama nastudovala.
Vrela vdaka Vam za odpovede🙂

janka1874
20. aug 2010

@dezuli strašne rada by som poradila, ale ja som tiež preskákala kade čo a lekárov ani nehvorím a dodnes som normálneho nenašla síce nedám dopustiť na pôrodníka MUDr. Murína ale on na endometriozu nebol odborník neviem ako teraz ja som síce chodila za ním, ale viem že to s niekým stále konzultoval
držím palce aby si niekoho našla je to fakt ťažké