Chcela by som vedieť, či sa niekomu podarilo nájsť stratený telefón len s pomocou operátora... Včera priateľ stratil nový, akurát splatený iphon, no proces hľadania prostredníctvom polície je veľmi zdĺhavý... spísaný záznam má, no to je tak pre túto chvíľu všetko... Aplikáciu na hľadanie žiaľ ešte v telefóne inštalovanú nemal, preto si sám pomôcť nevie... ak by sa našiel niekto, kto by vedel pomôcť, boli by sme vďačný!
@tami_tami súhlasím so
@stary_ujco
mne pred rokom vykradli auto, zobrali mi nakompletku celú tašku. v nej dvojtýždňový mobil...a nič
polícia mala na druhý deň ŠPZ -tku auta, z ktorého vybehol zlodej rozbiť okno na mojom a kradnúť...a hádaj
dodnes ho "nevypátrali" 😅 🙄
ohľadne telefónu mi povedali, že dnes sú machri, prepália softvér a nenájdeš nikdy
alebo stačí ho predať toť vedľa do Čiech a koniec, finito
do susedného štátu nemajú žiaden dosah na pátranie
rozlúč sa, tak, ako som sa musela aj ja
Musim sa pridat,v novembri som nasla na komplet vykradnuty byt,prisli policajty,pofotili,ale hned povedali,ze sa neda nic robit.
Ja som prisla o 2 telefony,notebook,kozmetiku a potraviny.Spolubyvajuci aj o televizor!!Samozrejme,ze vonkajsi priestor je monitorovany,ale dodnes nikoho nenasli.
Ja som okolo decembra nasla jeden mobil na bazosi,bola to Nokia n73,a ako jedina mala logo Vodafone.Pan z Kosic ju ponukal za 20 eciek.
Druhy som tiez nasla na bazosi,a to len vdaka tomu,ze Samsung pytal heslo,a dotycny s nim nevedel co robit.Predaval ho za 40 eciek.Mala som len stare sunky,ale oplakala som ich.
Teraz mam nokiu 100,a poctivo beriem do roboty,aj ked tam nemam signal.
Operátor ti nepomôže. Policajti nepohnu prstom ani keby si im dala meno a adresu kde je telefón. Telefón oplac a život pôjde ďalej.