Ahojte....téma na odľahčenie 😎
Vyhrali ste niekedy niečo?....myslím teraz také súťaže kde posielate sms,alebo kupóny alebo také.
Nejaký pobyt alebo kávovar,kozmetický balíček?
Kavovar,knihy, vyrobky (oetker), malu hotovost, ale zda sa mi, ze to bolo davno
raz v loto nejakych 30 eur ( vtedy este sk .- cca 950 sk. ) este daaavno 🙂 to bolo radosti, raz nejake karty pexeso alebo nieco take...
Já jsem vyhrála v časopise Mama a ja krásnou knížku a moje svokra perfektní kuchyňský robot v soutěži s kvasnicema 🙂, sbírala obaly. A moje maminka za křížovky radio 🙂
listky na pohodu, grape, 420 plienok, lyziarsky zajazd...
Telvizor od T comu 🙂) A mikrovlnku od AM studio kosice ,ktoru som v zivote nedostala 😉) Ale telku mi s T comu dorucili o 48 hodin 🙂
knihy, DVD, kozmetiku Bioderma, VIP listky do kina na premieru, 40 E
Nikdy nic....🙂
My raz auto 🙂 a inak ničovate nič
Ja som vyhrala IPHONE 4S, nakupila som vyrobky znacky nivea nad tusim 10 eur a vylosovali ma 🙂
ja asi pred polrokom 10 eur za sudoku v Pardone 🙂 . Moja prva vecna vyhra a obavam sa ze aj posledna 😀
nič 😝
Ja som raz vyhrala knihu a cd 🙂
Kedysi davno v telerane scrable, v casopise zdravie tlakomer, v slov.sporitelni vylet do viedne 🙂
Kedysi dávno ešte v Rádiu Koliba CD-čko (v tej hitparáde čo uvádzal Viršík, už ani neviem ako sa volala 😀 ) a zbierala som obaly z Deli, tam som vyhrala cestovnú tašku, tiež ešte v minulom storočí... 😀 😀 😀 A v tomto storočí manžela a deti... 😵
knihy, cd, bizuteriu, kozmetiku, tricka, sluchadla, tupperware misku, sprchu /cely komplet/ 2x pobyt, sladkosti, misku, kanvicu rychlovarnu, sadu nožov, fen, ciapku, kabelky, digitalnu vahu..... 🙂))
nikdy, nikdajs, nikeho, nikec 😀
zopar korun a eur na zreboch,v tombolach zopar veci,v Dorke hackovany top....ale asi naj vyhra je moj manzel+babatko 🙂 ...dufam,ze bude celozivotna 😀
ja som vyhrala na fb filtracnu kanvicu Britta a flasu pre maleho taku cestovnu termo,....inak nikdy nic,...