Počet pedofilných trestných činov stúpol o 50%

28. sep 2024

Strážte si deti maminky. Žijeme v chorej dobe, kde si niekto dokáže privyrobiť na záznamoch s malými detmi. Čiže už nie len čisto pedofilia. už to robia aj ako zarobkovú činnosť.

Je pravda, že počet pedofilných trestných činov prudko stúpa?
Za poslednú dekádu sa hovorí celosvetovo o päťtisícpercentnom náraste, čo je šialené

https://plus7dni.pluska.sk/rozhovory/deti-nieke...

simona20201309
28. sep 2024

Nám hovorila psychologička na prednáške psychologička, že len cca 20% prípadov pedofilie sa odhalí a vyrieši. Preto nikdy nemáme zatvárať oči a nebáť sa ozvať sa ak si niečo všimneme.

rozculena
28. sep 2024

tak hlavne vystavujte svoje polonahé a nahé decká na FB a inde....sa potom nečudujte,keď ich nájdete v nejakých katalógoch alebo na stránkach pre pedofilov...

322sima123
28. sep 2024

Veľa robia sociálne siete, tam je raj foyografii deti akých len chces co davaju rodicia a potom aj deti same, najma male dievcata s fb... a tanceky, pozy...

majkabambulik
28. sep 2024

pozri nedavno bol clanok Muž lákal malé dievčatá do auta, vraj im ukáže psíka. Polícia ho zadržala, no Zázrivá je v šoku https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/724207-...

autor
28. sep 2024

@rozculena nemusia byt nahé, stačí že majú ich tvar a telo dorobia.

autor
28. sep 2024

Dodnes ide o tabuizovanú tému, a to napriek tomu, že biznis napojený na maloletých je obrovský. Ročný peňažný tok v súvislosti s obchodom s deťmi, obrázkami alebo akýmkoľvek sexuálnym zneužívaním sa šplhá na tritisíc miliárd dolárov.

mandzula
28. sep 2024

Dovolím si skopírovat časť článku z Plus 7 dní. "V roku 2022 sa našlo 70 miliónov nových obrázkov a videí s touto tematikou. Polovica pochádzala od rodičov, ktorí materiály neuvážene uverejňovali online, pričom sú zodpovední za bezpečnosť svojho dieťaťa. Matky a otcovia sú teda spolutvorcami toho, že sa maloletí zneužívajú na internete."

mandzula
28. sep 2024

@322sima123 alebo keď vidím, ako sa mater natiahnutá v kožených gatiach lascívne zvŕta s rovnako oblečenou dcérou škôlkarkou, špúliac obe pery, je mi na grc.

autor
28. sep 2024

Áno, videl som veľa videí so zneužívaním batoliat a novonarodených detí. S kolegami sme to nechápali. Nehľadiac na pohlavie obete, išlo vždy o análne násilie, lebo vagína nie je v tomto veku dosť rozvinutá.
Musíme šíriť osvetu a destigmatizovať tému, aby sa ľudia s pedofilnými sklonmi nebáli vyjsť z tieňa.
— Roman Abrahám, občianske združenie
Kto sú v týchto prípadoch predátori?
Väčšinou rodinní príslušníci. Masturbovali nad deťmi, zaznamenávali svoj čin a hneď ho začali šíriť.

mandzula
28. sep 2024

@autor evidentne sme citali rovnaky clanom.
Je to hnus.

autor
28. sep 2024

@mandzula málo maminiek si je vedomých, že aj doma môže otec dieťa zneužívať a zarábať si. 🤮

b_a_m_b_i
28. sep 2024

Kde robis, ked pises ze s kolegom ste videli take nieco.

mandzula
28. sep 2024

@b_a_m_b_i cituje Romana Abrahama z clanku v Plus 7 dni.

autor
28. sep 2024

@b_a_m_b_i kopírujem z článku. To sa nedá čítať na jeden krát. Je mi z toho 🙄😭🤮.

mamamasama
28. sep 2024

A stale sa to normalizuje. Vidim to pravidelne aj na MK. Čo chlap tu, to pedofil(hebofil)

autor
28. sep 2024

@mamamasama podľa čoho súdiš?

lonely66
28. sep 2024

@mandzula a to aj také máme? tvoj príspevok o 21:45

mandzula
28. sep 2024

@lonely66 tu nie, ale taky FB je toho plny. Instagram nemam, ale inak to zrejme nebude ani tam.

autor
28. sep 2024

Pramálo sa rozpráva o tomto hnuse. Keby si tento pán neotvoril ústa, ani nevieme aké až obludnosti sa dejú medzi nami na Slovensku. Tak si vravím, nech nastane už ten koniec sveta, lebo toto čo sa deje je jeden veľký neľudský hnoj.

bluka2
28. sep 2024

Pokiaľ je dopyt, bohužiaľ bude aj ponuka. Ja hlavne nechápem ten dopyt…

autor
28. sep 2024

@majkabambulik to nechceme nikto zažiť. Vidíš kam sme dospeli. Podľa mňa sa budú takéto únosy deti množiť keď tak čítam tento článok. Sme v poriadnej riti. Len sa modliť, aby ľudia boli veľmi všímavý k sebe a bol záznam na kamerách obci a miest. Treba šíriť osvetu, hovoriť, písať čo sa deje.

autor
28. sep 2024

@bluka2 ja hlavne nerozumiem tým ani neviem ako ich nazvať….

Matúš 25:40 SSV
Kráľ im odpovie: »Veru, hovorím vám: Čokoľvek ste urobili jednému z týchto mojich najmenších bratov, mne ste urobili.«

lilope
28. sep 2024

Existuje pedofilná stránka, teda stránka pre pedofilov, kde užívatelia (ak sa dobre pamätám) pridávajú fotky random detí stiahnutých z internetu, ktoré väčšinou pridávajú na sociálne siete rodičia. Bola o tom reportáž, pretože jedna mamička sa dozvedela, že je tam fotka jej dieťaťa a žiadala správcu stránky, aby ju vymazal. Správca sa však vyhováral, že keďže ju tam on nedal, že existuje na internete, tak je verejne dostupná a nemôže ju odstrániť alebo podobné žvásty. Nechápem, že práve takáto stránka nie je zakázaná, keď obsahuje fotografie detí, ktorých rodičia nesúhlasia s tým, aby na tej stránke boli ich deti. Užívatelia tam písali niečo v zmysle, že hezká, bydlí blízko alebo že by si s ní rád popovídal. 🤮

autor
28. sep 2024

@lilope pedofilné záujmy siahajú vysoko. Dosť vysoko na to, aby celú dekádu vydržali byt všetci ticho o tom čo sa tu deje. Žijeme v bezpečnej krajine si mnoho matiek mysli a otec im doma zneužíva dieťa a zarába si na tom. Veľa mamiek sa tu bilo do hrude ako ženy preháňajú keď nedávajú dieťa fotiť a zverejňovať na stránke škôlky. Jeden by si pomyslel, že školské inštitúcie budú chrániť deti, že je to v ich náplni práce ako no.1 povinnosť. Nie, v ich zaujme je spropagovať škôlku s tvárami deti bez prekrytia a na prístupnej webovej stránke. Asi je niekde chyba, keď je vysoký nárast zneužívania detí tak desivé číslo a my stále ideme v móde nič sa nedeje.

theanak
28. sep 2024

Pripojím sa do debaty. Apelujem na rodičov aby si aj na kúpaliskách, pri mori atď. dávali pozor a nenechávali detičky behať nahé. Nech sú akokoľvek malé. Počula som už o mnohých prípadoch, kedy si úchyláci tieto deti natáčali na mobil. V tom dave ľudí na kúpalisku alebo pláži si to nikto nevšimne. Bola som zhrozená, koľko rodičov nechalo svoje deti, aj staršie, behať po pláži holé.

saw_
28. sep 2024

Ja som si hned spomenula na tuto temu, kde sa diskutujuce pohorsovali, ze niektore matky su opatrne a myslia aj na riziko pedofilie.
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/prespavanie-dcerky-u-znamych/

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. sep 2024

@saw_ som zvedavá, čo povedia diskutujúce na “nové” dekádu existujúce a verejnosti zamlčiavané katastrofálne dáta zneužívaných detí u nás.

Strašne som nasratá, že nikto neinformoval doteraz verejnosť, nik neupozornil že čísla sa takto dramaticky zvyšujú už pred rokmi tak mali spraviť!!! Nik nevaroval matky pred zvýšenou opatrnosťou a prezieravosťou v súvislosti s možným zneužitím deti a predajom tohto…

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. sep 2024

@b_a_m_b_i určite by to bolo viac než vhodné. Ale vidís ako sa polícia a štát postavili k ochrane naších detí. Podľa mňa aj tento pán vyšetrovateľ musel odísť z PZ, aby mohol začať rozprávať čo sa u nás deje keďže doteraz sme o ňom nepočuli.