Vie mi niekto poradit ci pes moze cestovat po Slovensku v autobuse alebo vo vlaku bez náhubku ?
Dakujem.
Ak je pes v prepravke alebo taške ,neplatíš. My cestujeme s naším pudlom (malý) hore dole po SK,kupujeme polovičný lístok. inak na vlak dostaneš lístok kde je napísané pes. Tašku nevláčime,radšej zaplatím. Košík mám so sebou,ale nemá ho nasadený zatial nebol žiadny problém ,ani v kupé kde boli další štyria ludia. A chlpatá mi odsedí na nohách,tak si vyberám miesto pri okne,nech nevadí ostatným cestujúcim.
@margotka112 Tak nas zas nie je taký malinky aby som ho dala do tasky. Ved aj ja tak planujem ze náhubok budem mat pri sebe a nasadím ho iba keby mal niekto problém.
@fadama Aký pes? naša má cca 7 kíl,len to je taký chlpatý mako tak automaticky v ludoch nevyvoláva paniku ako keby sme mali napr. 10kg bulteriera
@margotka112 moj má cca 10kg.
@fadama tak toto je pohoda,klídek,tabáček.....
@margotka112 no dúfam ze bude lebo niektorý ludia su zlý. ☹
@fadama No nemal by. Záleží od šoféra. Už sa mi pár krát stalo že ma šofér nezobral do autobusu s Jack Rusell terierom. A to boli v autobuse MHD (harmonike) traja ludia.
@fadama nie, musí mať náhubok alebo musí byť v prepravke na zvieratá /v taške...