Dievčatá, ja som si uvedomila, že už dlho neprispievala a ona ma zrušený účet. Neviete či je v poriadku? Viem že mala nejaké zdravotné problémy.
ona bola taká dosť rýpavá a hádavá.Ktovie čo jej aj kto napísal a radšej odišla.Možno má další a sleduje to tu aj tak🙂
Vždy, keď niekto založí takúto diskusiu tak ma napadne či to nezaložila tá istá osoba o ktorej je diskusia. Jednak aby oživila spomienku na ňu a po druhé aby sa o sebe dozvedela názory užívateliek. 🙊
@lilope nie, to naozaj nie. Máš pravdu nemusela som anonymne.
A zrušila si sama či MK? Vidíš,tu som dlho v žiadnej diskusii nevidela
Nehovorím, že táto diskusia je taká, ale pri každej jednej mi to napadne.
Inak mám od veci otázku. Prečo admini menia názov témy, z akého titulu? Niekedy ho zmenia tak, že vôbec nekorešponduje s príspevkom. Okrem toho, len autor témy vie čo chce vyjadriť nadpisom. Aj keď to nemusí byť trefné, stále sú to jeho myšlienky a právo vyjadriť sa ako uzná za vhodné. Nadpis už nepodlieha autorským právam? Je to divné a zbytočné.
áno, aj ja už ju tu dlho postrádam, myslela som si, že len neprispieva už. Ja som ju mala rada, mala fajn názory, nemyslím, že bola nejaká nepríjemná schválne.
@qwerty2 Ak si dobre pamatam ze to bola ona, tak mala manzela ale nebyvali spolu ako manzelia zvyknu, ona byvala s dcerou (nebola manzelova). A v diskusiach sa vyjadrovala napr., ze je ok ak novy partner/manzel zeny nevychadza s detmi a nechce ich prijat a vychovavat a financne sa podielat na ich potrebach, ze ona by to od svojho manzela ani nechcela a pod. To ked pisal niekto ze ho to trapi, tak ona ze akoze co ta tam ma co trapit ved to je normalne.
Ja si ju ohladom toho tak vyrazne pamatam
@janai1 a kvôli čomu dala taký status?
Babyz ja odveci, ale mne celkom chýba aj elizabeth175, dlho som tiež nič nečítala od nej (možno len prehliadam)😂 zrovna minule som na ňu myslela, elizabeth ak si tu, daj znamenie 😂
@nafka0483 a v čom bola taká zvláštna?áno, vedela zaťať do živého, ale to bol jej štýl sú tu aj horšie🙂
@qwerty2 žila s dcérou a vydala sa za pána o 10?r staršieho, ale každý bývali vo svojom.Mala malý byt, ex býval blízko kvôli dcére a písala, že nechcela spoločné bývanie kvôli dcére, ak sa teda toto myslí tým, že nežila "tradičné"
@janai1 kde to bolo?rada by som si to precitala
@nafka0483 Ona bola dlho rozvedená tuším a bez partnera, potom po dlhom čase si našla známosť a teda myslím, že to rozhodnutie žiť oddelene vyhovuje aj jej a chcela by to tak, keby aj nový partner jej dcéru zbožňuje a dáva na ňu všetky svoje peniaze.
@mamickalisticka práve dnes som na ňu myslela, že som ju dlho necitala
inak ani mamula tu tuším už nie je či? Neviem celý nick (čísla), tá mnohodetná mamina, mala teraz aj maličké niekoľkomesačné. Vie niekto čo je s ňou a prečo odišla?
@marsmykkok ju zmazali za konspiracie
@marsmykkok myslíš mamula20? Zrušili jej účet
@mamickalisticka Ano, aj ja som dlho nic necitala. Ale je tu.
@marsmykkok ona má podobný nick nie?tak veľa čísiel má za nickom.Inak zaujimave ako si hneď všimneme kto chyba ako v škole😝aspoň sa mi zdá, že to je ona
@luccija
@marsmykkok
Ja pamatam tak ze to bol manzel a nebyvali spolu a prezentovala to ako beznu vec. Jasbe ze ak to im vyhovuje tak nikoho do toho nic ale presviedcat inych jed sa napr zena stazovala ze manzel s nimi doma poriadne nie je - tak ze je to ok ved ani ja s mamzelom nebyva, to sa mi zdalo uplne mimo.
Aj to ked jednu trapilo ze buduci manzel nema rad jej dceru a ze nechce sa o nu starat - tak ze co by este chcela, ved dcera nie je jeho🤷♀️
@mamina7070 dakujem za info, bola to jedna z variánt, čo mi napadla.
@bessie12 áno tu myslím.
aj @evamarek77 zrušili účet
@nafka0483 tak napísala svoj názor. Ja jej ho beriem, ona nebola proste 30 ročná žena s partnerom celý život alebo bez partnera najviac 2 roky. Bola dlhodobo bez partnera a už pani v rokoch, myslím, že má blízko 50tky, takže beriem to tak, že to inak vnímala ako mladšie.
Ja len tak od veci. Zazvorka niektorej chyba ?
ak si dobre pamätám tak raz dala "srdcervuci" status o tom ako nikto nechápe jej spôsob života a o polnoci si vymaže účet. Nakoniec ho zmazala chvíľu po tom príspevku