Páči sa vám táto suknička a svetrík?

andynika
11. jan 2014

ahoj chcela by som vediet ci sa vam paci toto suknicka a svetrik dakujem za kazdy nazor

katey
11. jan 2014

@andynika ten vrch je pekny, ale ta sukna sa mne osobne nepaci..

mammaroma
11. jan 2014

Tiež sa mi páči iba vršok

bubelko
11. jan 2014

@andynika mne osobne sa to nepaci 😉

tatko_bebe
11. jan 2014

super ponozky

dejnas
11. jan 2014

@tatko_bebe si všímavý 😀

maja1982
11. jan 2014

ani mne sa to nepaci...

monika236
11. jan 2014

náhodou aj tá sukna je celkom pekná, taká zvláštna, len nejak inak doladiť, či 😒 😒 😀

dejnas
11. jan 2014

@andynika môj štýl to rozhodne nie je, ale pokiaľ sa to páči Tebe, tak nerieš názory ostatných 😉

jankaba1
11. jan 2014

mne sa to paci, preco nie 🙂

meggi23
11. jan 2014

tiež sa mi to páči 🙂

michellka85
11. jan 2014

ak to chces predavat..tak neviem 😒 ale ak to chces nosit tak pohoda 😵 a inak super postava 😉 😝

mysicka123
11. jan 2014

Moj styl to nie je... Rozhodne je to vsak zaujimave a ked sa to tebe paci a citis sa v tom dobre,na nazire ostatnych nezalezi 🙂 je vela veci ktore na niekom vyzeraju super a na druhom vobec... Musis to vediet "predat",dokombinovat a hlavne cit sa v tom skvele 🙂

zita19
11. jan 2014

@andynika Akoze za akym ucelom sa to ma obliekat? Normalne na verejnost? V tom pripade aspon vyzehlit

tykat
11. jan 2014

@zita19 alebo viac pokrcit, pripomina mi to taky "kontajnerovy" styl.

alex31
11. jan 2014

Mne osobne sa to nepaci ... Hlavne ten svetrik ... Nemozem si pomoct ale taky ...babickovsky ... Neviem si ho predstavit ns nejakej mladej zienke .... Asi nepotesilo ... Vsak ?!

reni1512
11. jan 2014

ak je to tvoj styl tak preco nie 🙂 ale ja osobne by som si toto na seba nedala...pride mi to nieco take ako pisala tykat ,,kontajnerovy styl" ale na stihlych ludoch je vsetko pekne....aj vrece 😀

andynika
autor
11. jan 2014

@monika236 jasneee ta sukna bola prva vec ktoru som v zivote usila nikdy predtym som nesila dakujem za nazor postupne sa budem zdokonalovat

andynika
autor
11. jan 2014

@alex31 neee v pohode si jedna zmala ktorym sa nepaci tak ako niekto nosi leginy napriklad ja by som si to nikdy nedala na seba je to nazor a podla mna nato ze som to sila prvy krat v zivote a nemala som latku a svetrik je robeny s bielej plachty a sukna zo starych rifli tak je to podla mna super ale tvoj nazor takze berem

andynika
autor
11. jan 2014

@bubelko to chapem su to veci skor pre mladsie baby

hoblinka13
11. jan 2014

nie je to moj styl,ale viem si predstavit zeny na ulici takto oblecene.ak si ty na tej fotke,tak tebe sa tento styl aj hodi.a nech si nosi,kto chce,co chce.ved sa pozrime na ulicu,ake konzervativne odevy su vsade okolo nas a ked si niekto oblecie to,co sa jemu paci uz nanho ukazuju prstom.kludne si daj aspon nebudes tuctova

andynika
autor
11. jan 2014

@dejnas ono ani moj styl to nieje len dostala som od jeziska sijaci stroj a nikdy predtym som nesila a doma som mala iba bielu plachtu a stare rifle plus zopar kusov nejakej latky bol to iba taky pokus ci dokazem usit napr kabat a tak

andynika
autor
11. jan 2014

@hoblinka13 hiii dakujem tak mne nerobi problem si dat na seba hoci co len toto bol taky pokus ci dokazem nieco take usit prvy krat v zivote som sila a vzniklo toto a bola po ruke iba biela plachta samozrejme ze konbinacia farieb a latok bude uplne ina toto bol len taky hokus pokus a dakujem motivaciu

andynika
autor
11. jan 2014

@meggi23 hiii dakujem😊

andynika
autor
11. jan 2014

@michellka85 neeechcem predavat len sa ucim sit nikdy predtym som nesila a ani latky a farby som nemala tak som experimentovala

michellka85
11. jan 2014

@andynika tak na prve sitie je to super 🙂

zuzanockamt
11. jan 2014

pre mna tiez nie ... ale viem si to predstavit na nasich teens v skole 😀 ... tie chodia tiez take vselijake 😀 🙂 😉

andynika
autor
11. jan 2014

@zita19 jezis to nejsu spolocenske saty ale nieco co som prave usila po prvy krat v zivote s obycajnej plachty a nepitam sa ci je to pokrcene ale nepokrcene a ano samozrejme aj von to budem nosit

bubelko
11. jan 2014

@andynika takze som stara... no dik 😀 😀 😀

hoblinka13
11. jan 2014

@andynika to si sila??? klobuk dolu,velmi kreativne.bude z teba nieco 😀

andynika
autor
11. jan 2014

@tykat preboha tak ked ti toto pripomina kontajnerovi styl tak potom nechcem vediet co nosis