ahoj chcela by som vediet ci sa vam paci toto suknicka a svetrik dakujem za kazdy nazor
Tiež sa mi páči iba vršok
super ponozky
@tatko_bebe si všímavý 😀
ani mne sa to nepaci...
náhodou aj tá sukna je celkom pekná, taká zvláštna, len nejak inak doladiť, či 😒 😒 😀
mne sa to paci, preco nie 🙂
tiež sa mi to páči 🙂
ak to chces predavat..tak neviem 😒 ale ak to chces nosit tak pohoda 😵 a inak super postava 😉 😝
Moj styl to nie je... Rozhodne je to vsak zaujimave a ked sa to tebe paci a citis sa v tom dobre,na nazire ostatnych nezalezi 🙂 je vela veci ktore na niekom vyzeraju super a na druhom vobec... Musis to vediet "predat",dokombinovat a hlavne cit sa v tom skvele 🙂
Mne osobne sa to nepaci ... Hlavne ten svetrik ... Nemozem si pomoct ale taky ...babickovsky ... Neviem si ho predstavit ns nejakej mladej zienke .... Asi nepotesilo ... Vsak ?!
ak je to tvoj styl tak preco nie 🙂 ale ja osobne by som si toto na seba nedala...pride mi to nieco take ako pisala tykat ,,kontajnerovy styl" ale na stihlych ludoch je vsetko pekne....aj vrece 😀
@alex31 neee v pohode si jedna zmala ktorym sa nepaci tak ako niekto nosi leginy napriklad ja by som si to nikdy nedala na seba je to nazor a podla mna nato ze som to sila prvy krat v zivote a nemala som latku a svetrik je robeny s bielej plachty a sukna zo starych rifli tak je to podla mna super ale tvoj nazor takze berem
nie je to moj styl,ale viem si predstavit zeny na ulici takto oblecene.ak si ty na tej fotke,tak tebe sa tento styl aj hodi.a nech si nosi,kto chce,co chce.ved sa pozrime na ulicu,ake konzervativne odevy su vsade okolo nas a ked si niekto oblecie to,co sa jemu paci uz nanho ukazuju prstom.kludne si daj aspon nebudes tuctova
@hoblinka13 hiii dakujem tak mne nerobi problem si dat na seba hoci co len toto bol taky pokus ci dokazem nieco take usit prvy krat v zivote som sila a vzniklo toto a bola po ruke iba biela plachta samozrejme ze konbinacia farieb a latok bude uplne ina toto bol len taky hokus pokus a dakujem motivaciu
@michellka85 neeechcem predavat len sa ucim sit nikdy predtym som nesila a ani latky a farby som nemala tak som experimentovala
@andynika tak na prve sitie je to super 🙂
pre mna tiez nie ... ale viem si to predstavit na nasich teens v skole 😀 ... tie chodia tiez take vselijake 😀 🙂 😉
@andynika to si sila??? klobuk dolu,velmi kreativne.bude z teba nieco 😀
@andynika ten vrch je pekny, ale ta sukna sa mne osobne nepaci..