Oprava koženky

evia13
18. sep 2024

Ahojte. Synovi sa takto rozpraskal golier na koženke. Myslíte, že je to ešte možné nejako opraviť alebo už len vyhodiť? Celá je v poriadku, veľmi sa mu páči a preto by som to rada opravila, ak sa vôbec dá.

trgypadl
18. sep 2024

@evia13 zial toto bude postupovat na celej kozenke

merlinja
18. sep 2024

to už neopravíš. Aj mne sa to stalo, presne na golieri - asi kombinácia pot, parfém, krém, sústavné otierania a tak. Celá bola ako nová, ani náznak zničenia. Ešte 100 rokov by poslúžila a famózny strih. Už mi vadilo, keď som ju vyzliekla, tak tie čierne šupinky po svetri alebo na zemi som našla. Musela som sa s ňou rozlúčiť.

madeincssr
18. sep 2024

@evia13 mozno sikovna krajcirka (brasnar?) by na golier vedela nasit tenucku pravu [brusenu] kozu, alebo nejaku kvalitnu oteruvzdornu ciernu latku.

eeffka
18. sep 2024

Zacina to golierom, u zien rameno pod kabelkou, manzety.... sme kos

muchotrafka298
18. sep 2024

Bude to cim dalej horsie, zacne sa Ti to drobit cele. Preto si nekupujem kozenkove veci. Je to aj nosenim, unava materialu, rozluc sa s nou a smer smetny kos.

evia13
autor
18. sep 2024

Som sklamaná, že nevydržala viac. Skúsim ešte osloviť nejakú krajčírku, či mi neporadí. Ale vidím to asi tiež na smetný kôš. Ďakujem za odpovede.

petronelag
18. sep 2024

@evia13 Môže si tam dať taký flisový golier prišiť, raz som tak dala opraviť vetrovku synovi, bol spokojný, že ten golier bol teplý.

ghostsgirl
18. sep 2024

@evia13 bohuzial toto robia kozenkove veci. Mne sa to stalo s bundou, ktoru som mala asi 5 krat na sebe a potom stala v skrini. Ked som ju po dlhsej dobe vytiahla presne toto a to supanie je otravne. Uz kozenkove nic nekupujem, ani kabelky. Presne pre toto. Skoda penazi a hlavne zbytocny odpad sa tvori z tychto hnusnych materialov, ktore sa ani nevyuziju. Opravot by to mozno islo, ale na 100% sa to zacne supat aj na inych castiach, cize skoda namahy.

pinkgirl
18. sep 2024

@evia13 toto bude viac roboty a peňazí za prácu ako bude úžitku z bundy. Dozrel na nej materiál, je koniec. Pobehaj so synom obchody a kupte novú bundu.

evia13
autor
18. sep 2024

No teraz som ju znovu obzerala a už som našla aj na častiach, kde nosí aktovku. Tam sa tá koženka námaha a už praská. Takže nič sa už zachraňovať nebude.

0silvia0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz