Ahojte aké máte skúsenosti? Oplatí sa to alebo nie?
Nepíšeš aké veci chces predávať, nové alebo obnosené? Ak obnosené, na tom sa nemá čo oplatiť, akurát tak sa zbavis starých, nepotrebnych handier ktoré doma už len zaberajú miesto. Co je podľa mňa super lebo niekedy dávno takéto možnosti neboli.
Musíš dať veľmi pod cenu a aj tak to nie vždy chcú 😅. Žiaden biznis sa z toho spraviť nedá. Raz za čas niekto niečo kúpi ale skôr sa podla mňa predávajú " značkové " veci čo sú aj reálne drahšie(lindex, bubbe, rebel kids .. ja napr. pozerávam little people). Pepco , sinsay .. toto podľa mňa malo kto kupuje keďže nové stoji pár e. To je iba strata času.
Ahoj,
ja to balim do tasiek a nosim do H&M, dostanes zlavu na nakup. Nemam okolo toho robotu, veci sa zbavim, hotovo.
Znackove drahsie veci typu zimne bundy a pod ano.Obycajne oblecko ako leginy,teplaky,tricka nie.Este topanky v dobrom stave drahsie znacky predam.Inak nosim vsetko na charitu.A to som skusala hocijako predavat.Aj po kusoch,aj baliky za par eur.
áno oplatí. detské určite. predávam tak už 14rokov. po synovi aj po dcére. dámske sa nepredáva. deti majú takmer všetko Lindex. sem tam niečo Reserved.
podradné značky pepco, kik, takko a podobné kľudne rovno vyhoď na handry
znackovejsie ano, ale neznicene, a potom take ako bundy kombinezy, merino, veci do dazda, zachovale topanky (ze vyzeraju neznicene), nenosene papuce a tak …. ale lacne veci typu Pepco, Kik maximalne tak v balikoch s niecim dobrym, ani to moc nie
a oplati sa dat aj na Vinted, nie len na MK
Určite sa neoplatí predávať na MK - z vlastnej skúsenosti 😫😤☹️
Je tu uz 100 rovnakych tem. Skus pozriet identicke temy.
detske sa oplati, damske menej a zalezi, samozrejme, aj na cene/ znacke/ stave. nie vsetko clovek preda, ale urcite lepsie ako nic. ja vela aj povymienam - som rada, ze sa to este vyuzije.
Ako zárobkovú činnosť určite nie 😁 ja som tu už ale kadečo predala, až som bola prekvapená.
@lucia245 aj mna to zaujima
@svetlonos ano? ako to funguje? aka zľava tam je? dik
@maminabobo pokiaľ si dobre pamätám, tak za jednu tašku dávajú kupón za 1 euro, .... Aspoň tak to bolo pred pár rokmi
@maminabobo
ahoj, dostanes 1€ za 1 tasku. V Rakusku 15% a na jeden nakup mozes pouzit 30% zľavu. Takze realne zaplatis len 2/3 nakupu a to je fajn. Pre mna dvojita vyhra