Ahojte baby, včera som sa dozvedela, že som bola v nedelu v kontakte s pozitívnou osobou. Objednala som sa na PCR a odpísalo mi, že z kapacitných dôvodov mi odmietli priznať vyšetrenie. Má nejaký zmysel pokúšať sa to opätovne spraviť? Máte s tým niekto skúsenosti? Žijeme doma viacerí a veľmi rada by som na test išla, keďže máme dvojizbák a všetci ostatní sú natlačení v druhej miestnosti, aby som mohla byť sama... zaplatiť sa u nás v meste nedá :(
@viestta len tam sa nedá na konkrétny deň... ja som len zadala dátum posledného kontaktu a oni mi mali prideliť termín.
@kristi1122 musíš inak odpovedať na otázky. Daj si, že kontakt, príznak- cuch, chuť a hneď tá zaradia..veď je to celé choré. My sa mame testovať každých 7 dní, ale vyzerá to tak, že si odstojim v rade každý víkend niekoľko hodín....
@kristi1122 Jedine ak by si začala mať aj príznaky budeš určite uprednostnena
Nemate v meste nejake karantenne ubytovanue? Aby sa ostatni nemuseli tlacit? Tych par dni by si zvladla. A aspon na antigen by som skusila ist, ak sa uz na pcr nedostanes
@martinuska nemáme vôbec. Ani to a ani možnosť samoplatcu na pcr test. Je to katastrofa- tu sa človek nič nedozvie a nevie čo má robiť