Obľúbený parfum na jar - leto

fantaghiro21
21. apr 2015

Jednoducho a strucne 🙂 Aký je Vas oblubený favorit? Mate nejaký vyslovene oblubený, ktorý by ste nevymenili za nič ine, alebo skusate rozne novinky 🙂 Dakujem

bubelko
21. apr 2015

@fantaghiro21 dior j'adore uz dlhe roky. 😉
k tomu striedam elisabeth arden green tea a davidoff cool water woman.
tieto tri vone mam v lete ako standard vybavu. a novinky skusam, kazdy rok nieco nove a ked sa mi paci, tak ostane 😉

fantaghiro21
autor
21. apr 2015

@bubelko Dior j'adore som mala na svadbe až doteraz je to asi jedna z najkrajsich !!!! Ale zda sa mi byt trosku tažsia na leto /jar....Preto som prave otvorila tuto diskusiu :D Ci vymenit vonu a nechat sa inspirovat u druhých....

bubelko
21. apr 2015

@fantaghiro21 ono kazda vona posobi u kazdeho inak. Mne na letny vecer pride akurat. Cez den pouzivam väcsinou green tea... 😉 ako kedy a podla nalady 🙂

bubelko
21. apr 2015

@fantaghiro21 na jesen/zimu pouzivam guerlain l'instant alebo armani code. 😉

anatalia77
21. apr 2015

Ja mam teraz Dolce Vita od Christian Dior. Vratila som sa k nej,akosi ma nic nove neoslovilo.

evelynm
21. apr 2015

Lancome - Tresor. Pouzivam ho celorocne, uz dlhe roky, uz som nim znama 🙂 a nasla som sa v nom.
Niekedy, ked ideme niekam k moru, kupim si nejaky sviezi, letny parfemik a pouzivam ho len tam. A po navrate sa vraciam k Tresoru.

katrinka8
21. apr 2015

Ja mám najradšej Davidoff Cool Water Woman, ale aj Wave sa mi páčila. Raz som mala aj nejakú od Lancome, ale nepamätám si, že ktorú. Bol to darček.
Len ono je to tak, že každá vôňa na každom vonia inak, takže to, čo na jednom je pekné, na inom nemusí tak dobre vyniknúť. Najlepšie je ísť do parfumérie a dať si poradiť. A nie na tie papieriky skúšať, ale priamo na ruku, skúsiť najviac 2 - maximálne 3 vône, nechať aspoň pol hodiny pôsobiť, lebo vôňa sa po čase na tele mení 😉 Akurát som bola s kolegyňou kupovať voňavku, a zas a znova som sa presvedčila, že tak je. Na papieriku nám obom voňala voňavka jedna od Lacoste a na druhý si dala Laura Biaggiotti (či ako sa to píše) a tá až tak nevoňala. Tie isté si dala na ruky. Po cca pol hodine sme ovoňali ruky, a tá Laura Biaggiotti sa tak rozvinula, bola úplne nádherná na nej. Keď ju ešte raz skúsila pani v parfumériií, tak už vo vzduchu voňala krásne. A pritom na tom papieriku to nebolo také vôbec. Na papieriku nám oveľa viac voňala tá Lacoste.

grettka
21. apr 2015

Tie papieriky to trochu skresluju, mne casto dost preraza cely parfem vona papiera 😀 Skusam aj na papierik, aj na ruku. Do pafumerie chodim vzdy, ked okolo nejakej idem, nekupujem sice tak casto, ale uz len to ovoniavanie mi robi radost.
A teraz k teme, oblubeny mam Jil Sander woman sport, uz asi treti flakon. Na speci prilezitosti Chanel chance eau fraiche (ten mam uz siedmy rok, skladujem ho v tme, v skrini).
Mam este posledne kvapky DKNY (ale toaletku, vonia trochu inak nez parfemova voda, tak je na mna prilis stiplava). A na leto mam najradsej l eau par Kenzo.

lubhomira
21. apr 2015

Armani - Aqua Di Gioia a Chanel - Chance eau fraiche 🙂

milota164
21. apr 2015

Ja nedam dopustit na See by Chloe, je to taka super lahka vona, idealna na jar a leto.

sisaka
22. apr 2015

Chance eau Fraiche - Chanel - ten by som nevymenila, Ange ou Demon le secret - Givenchy - na striedacku ....

fantaghiro21
autor
29. apr 2015

@sisaka
@milota164
@lubhomira
@grettka
@katrinka8
@evelynm
@anatalia77
@bubelko MIlé žienky , dakujem za rady...musím sa priznať, že to bola tažka volba, ale vyberala som naslepo :D Výsledok.... Čo poviete? Musím povedať, že je náaaadherna, krásne, elegantná, jemna, nevtieravá , ale zároveň vášnivá

anatalia77
29. apr 2015

@fantaghiro21 a cena?

grettka
29. apr 2015

@fantaghiro21 dobry vyber 😉
mala som ju teraz v zime, vydrzala vonat dlho, (na jarne a letne obdobie mam radsej toaletku)

veroniqc31
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slnieckostanka
12. okt 2016

Ja mám tiež rada Elizabeth Arden Gree Tea 🙂

domilubisnicle
13. feb 2017

Môj obľúbený je jednoznačne Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night, je to veľmi ľahká sladkastá vôňa a vždy keď ju cítim, predstavím si leto 🙂 parfemy objednavam z notino.sk (parfums.sk) a musím povedať, že ešte som s týmto eshopom nemala žiadny problém. Často využívam aj kupóny (http://www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/) ktoré fakt nie sú na zahodenie.

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

já si teraz brusim zuby na tento https://www.notino.sk/moschino/so-real-toaletna-voda-pre-zeny/ len čakám kedy bude v baleni 100ml, 50ml je naozaj veľmi malé balenie-aspoň pre mňa 🙂

polovnicka92
10. jún 2018

@damoska ahoj aj ja ju maam 🙂 je super

lubiss
10. jún 2018

zeny potrebujem poradit vonu ktora vonia ako opalovaci krem :D alebo je v nej nieco kokosovo vanilkove....mala som jil sander sun a cosi na ten sposob proste kremove..odporucte

mimado
5. aug 2019

@lubiss Tak taketo nieco hladam aj ja. Od Jil Sander mam 5 voni , ale ani jedna nieje top , ako opalovaci krem, to mi pripomina dovolenku, more. Nema niekto tip na vonu ? Skor nieco sladsie, kremove .