Objednávanie pravých ľudských vlasov - skúsenosti

klaudy444
16. nov 2016

Zienky, neskusali ste niektora objednavat prave ludske vlasy z niektorych znamych zahranicnych web stranok? Ak ano, mohla by som poprosit link? Dost sa bojim toho, aby mi neprisli dake umeliny, no vyhodit tolko penazi na Sk za vlasy je vela....
Poprosim piste len tie, co mate s tym skusenosti, ostatne, co su prosti nadpajaniu vlasov atd sa prosim nezapajajte, dakujem za pochopenie 😉

missdiva
16. nov 2016

@klaudy444 ahoj, ja som si objednala ruske vlasy z dream factory, je to slovenska stranka, bola som spokojna, no stali cca 250eur. Objednala som si 140 gramov, bolo to na moju hlavu prilis vela, takze som si po pol roku dala polovicu vlasov odpojit. Tu jednu polovicu vlasov posuvam dalej za zlomok ceny (za 50eur, cca 70 gramov, povodne blond prefarbene na svetlo orieskovu farbu, nosene 6 mesiacov), ak by si mala o ne zaujem napis mi spravu. Inak tiez som na zaciatku zvazovala ci neobjednat radsej zo zahranicia (a usetrit) no mala som strach co mi pride a nechcelo sa mi riesit dlhe opletacky na colnici, ktore by pravdepodobne nastali, takze zahranicnu stranku ti poradit na zaklade osobnych skusenosti neviem.

hanama1
28. aug 2017

Tiež si myslím že platiť za clo a podobne nie je bohvieco a asi by sa to ani neoplatilo. Rozmyslala som nad tym pred nejakym rokom ale potom som objednala zo stranky vlasykorunakrasy sk a teraz mam nadpojene odtial ale prisli fakt krasne a stale su aj po roku jemne a pekne a pritom su blond, takze ja osobne by som odporucila tu stranku. Predtym som mala aj z inych stranok, ale neboli kvalitne tie vlasy a okrem toho mi prisli na konci uplne tenke nevycesane z toho dreamu, tak uz odtial nikdy