Ahojte viem ze ma tu teraz zvozite, že sa mam starať o svoj život, že sa nudím a podobne. Ale áno nudím, som na PN rizikovom. Chcem vedieť názor iných ludi nato co ja si myslím. Ja si myslím ze ten Kolarovsky vôbec nieje otcom Nizlovej dcéry, využili len to ze to niekto vytiahol. Ani jeden z nich to nepotvrdil. A co ze vydal nejakú pesničku, ved spievať môžem o com chcem. Dokonca v nejakom podcaste povedal ze Veronika sa v klipe neobjaví, a či sa tam objaví VERONIKYNA DCERA je este otázne. On sa zviditeľnil, ona ma pokoj od otázok ohľadom otcovstva, ľudia majú senzaciu a novinári majú o com písať. Som jediná co si to myslí?
@mata1001 myslíš je to tak?
Vieš čo? Ani neviem...Nízlové ma nejak nezaujímajú...nech majú deti s kým chcú...
Neviem,podla mna keby bol otec tak aj mala bude tmava,ci? :D
@mata1001 ja som len tak nad tým rozmýšľala ,lebo vždy si po obede čítam co nove a každý druhý článok o nich.
@caroline_ no presne aj toto nesedí 😀
@caroline_ deti černochov sa rodia bledé, časom stmavnú. Ak je jeho dcéra, tak určite na nej budú vidieť časom nejaké "černošské črty".
ja si myslím, že je to jeho dcéra, ale až tak ma to netrápi, nech sú šťastní
https://www.mirror.co.uk/news/ampp3d/how-white-...
Nie je problem aby sa narodilo aj uplne biele dieta zmiesanemu paru. V podstate skoro nik nema nezmiesane geny - aj my mame cernoskych predkov. Takze ktore sa prejavia pri dietati je nahoda.
Hlavne ze ty vies kto je otcom tvojho dietata.
https://www.theguardian.com/theguardian/2003/ma...
Alebo naopak belochom sa moze narodit maly cernoch. Aj ked obaja mali zo 4 zname generacie dozadu iba bielych predkov, niekde v minulosti tam bol cernoch. Gen spal niekolko stoviek rokov a vysledkom je narodene cierne dieta bielym rodicom s bielymi predkami.
ja ani neviem kto je Kolarovsky a žijem😀 to bude zase nejaký rýchlokvások z nejakej súťaže asi
Myslím, že je otcom, ale ináč mi to je jedno.Obidve sú pre mňa divné🙂)
Susedka ma 2 dcéry s rómom, jedna je bleda blondína po matke a druha dcéra je čisto tmavá Rómka s rómskymi črtami.
Okrem toho kolarovsky je sám dosť bledý a ma určite veľa bielych predkov vrátane jeho matky. A nizlova je zase dost tmava takze na jej dcére nemusí byt ta tmavá z otcovej strany taká výrazná.
Podľa mna je to otec, hovorilo sa o ňom ako o otcovi hneď na zaciatku a naozaj si nemyslím že by označila za otca niekoho kto ním naozaj nie je len pre pokoj od novinárov, veď ona je na novinárov a ich otázky dávno zvyknuta. A dieťa jej vyrastie a bude vysvetľovať prečo si všetci myslia ze jej otec je nejaký ujo ktorý otec nie je a ona povie ze len chcela mat pokoj? To je absurdne. Tak isto je absurdne aby on robil tu pesničku keby nebol otcom. Podľa mna sa mladý chalan zľakol ale už si to nechal uležat v hlave a rozhodol sa ze chce byt súčasťou života svojej dcéry.
ja si myslím, že dieťa neplánoval ani jeden z nich, stalo sa, Nízlová už má svoj vek, sestra dieťa už má a tak sa potešila a nechala si ho bez ohľadu na to, či otecko bude chcieť alebo nie sa o malé starať... mladý chalan 20ročný sa určite zľakol záväzkov, no prešiel nejaký čas a s odstupom sa zrejme aj on teší, veď dieťatko je dar
@kuriatkocervene on je mulat. Preto je asi mala taka svetla.
Inak sestry tiez vela rozumu nepobrali. Ako mnohe mamicky z MK. Deti sa ledva narodili a uz nemaju otcov. Kratke,plytke,rychlokvasene vztahy a tehotenstva. Tak dopadli... Rodicia musia byt na ne "pysni".
Ona sa zrejme tak trošku prerátala... jej sestra si nechala urobiť dieťa od Lobotku, aby z neho vytrieskala slušné výživné...nie len na dieťa, ale aj na seba....A ako dopadli obidve? Žijú na kôpke u rodičov v detskej izbe 👎
Ja som čítala články o tom, dakde na novom čase či topkách a teda nikde nebolo jasné vyjadrenie ani priznanie, že je otcom dieťaťa. Takže kľudne to môže byt len taký ťah na zaujatie pozornosti.
Mne to pripadá, že chcela dieťa a bolo jej jedno s kým🤷♀️ ako tu už niekto vyššie spomenul vzhľadom na vek...
Podla mňa ho Nízlová možno trošku aj zneužila. Má 35 rokov, čo je na dieťa najvyšší čas. Ich vzťah bol podľa mňa čisto len o sexe a možno mladému povedala, že berie tabletky ... podľa mňa jej prišiel ako otec vhodný, už len kvôli tomu, že mulatské bábätká sú velmi populárne a mnoho mamičiek žerie "černošské detičky". Mladý sa toho určite zlakol veď má len 20 a chce si ešte užívať mladosť. Možno mu trvalo priznanie aj preto tak dlho, že si dal robiť testy otcovstva na ktoré musel čakať 🤷🏼♀️
Amen 🙏
(Prepač, musela som)