Negatívne hodnotenie a opätovná objednávka

majoj
28. máj 2013

🙂 nechapem to, a ak mi vie niekto poradit,alebo najst vysvetlenie,budem rada...Balíky,ktoré predavam,vychadzaju kus za 30 centov niektoré viac,ciže 50centov ...vždy napísem stav...niekedy je v balíku aj 50 ks a myslím že za ludove ceny...ale k veci.maminka mi napíse na balíky negatívne hodnotenie,a potom o 3 mesiace chce opat balík...no ako by ste reagovali??? 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 dakujem za vsetky rady 😵 😵 😵

sissy27
28. máj 2013

@majoj na vašom mieste naozaj zvážim, čo predávam, prečítala som si len prvú stranu hodnotení a teda nič moc... naozaj treba každú roztrhanú a fľakatú handru speňažiť? 😖 ja osobne vyberám, čo ponúknem, nepredávam veci, ktoré by som sama nebola ochotná kúpiť...

chymenitta33
28. máj 2013

čo chceš počuť? ved máš OP tak sama zváž! či nevieš situáciu sama zvažiť? 😅

sisaha
28. máj 2013

@sissy27 nuz, ked predava aj vesiaky, ktore ti v obchode k obleceniu zabalia zadarmo... 😒 😒 😒

sissy27
28. máj 2013

@sisaha som nepozerala, ale teda radšej ani nepozriem 😅 stačili mi hodnotenia, veď no a čo že nepoužiteľné, deravé, fľakaté, ale VEĽA kusov !!! 😝

traktor
28. máj 2013

..po precitani hodnoteni zavtipkujem... 😅 ..hm..mozno uz nema cim utierat okna, tak preto ..sa ozvala 😅 😀 😉 ..ako, neviem, tymto hladas dalsie potencionalne nakupujuce, alebo si sa chcela pochvalit, kolko zlych hodnoteni mas a aj napriek tomu u teba baby nakupuju, ci?nezvyknem byt *stiplava* ale..............................................................

majoj
autor
28. máj 2013

traktor presne vystihnute,ked sa im raz nepacia tie veci,a nakupia raz a potom druhy raz sa zas ozvu,o com je to...a co sa tyka spenaženia,viete mala som obchod,a tam som sa naucila ,že niektoré maminky su na tom tak že veci za 30 centov su im dobre,a su vdacne,ale daktoré chcu mat za 30 centov vsetko a to hlavne ing...a podobne,ale je to na každom,a co sa tyka negatívneho hodnotenia,tj na každom,niektoré maminky si objednaju aj za 90 e a problem nemaju,ale to je na každej v nas....ja sudit nejdem,a ak su to raz handry na okna,nenakupovat a nevyjednavat....ale naozaj niektoré reakcie tu su tak prízemne,ale no každa sme nejaka...dakujem dalej sa vyjadrovat nejdem,pomohli ste mi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂