Dobrý deň,chcela by som sa opýtať ,či niektorá s mamičiek nemá skúsenosti s nákupom oblečenia od SCS Slovakia - second hand veľkoobchod 🙂
Tiez ma zaujma skusenost s tymto velkoskladom
dobry den ja som raz nakupovala...spokojnost tak na 45percent..boli tam aj nove kusky.. 😉 ale detske nic moc... 😒 ...a co sa tyka sloven.velkoskladov neviem ci este nieco objednam ☹ naposledy isli peniaze na veci co nikto nechcel ani za postovne...rovno do kosa..
@ja84 Kupila si z SCS triedeny alebo netriedeny balik? Ja som prisla asi po tyzdni hladania na nete k zaveru, ze tento velkosklad vypada najlepsie (co sa ceny a kvality tyka)... ale isla by som urcite do netriedeneho tovaru z Anglicka.. maju 180 kg baliky po 2,22 eur za kg.. aby sa nestalo, ze balik bude ''precisteny'' od najlepsich kusov 😒
@elje ja som kupovala triedeny zevraj lepsie kusky...ja z SK uz nekupim ani keby davali zadarmo/ moja skusenost/ ...ale na fb som nasla inzerat z olomouvca...ak chces pozri si to.. http://vosh-olomouc.webnode.cz/netrideny-origin... by som isla aj s niekym napoly s dopravou kedy sa dalo...
Stara tema, ale prispejem od SCS Slovakia som teraz kupila len tak na sukromne ucely balik masiek katastrofa a este horsie. neodporucam
@kasandra999 moja rec tiez som pisala sem koment ze od nich uz ani zadarmo,skoda penazi,derave ,spinave handry..a ze to ta lepsia kvalita..
@ja84 ano presne a panko uplne odmieta komunikovat, uzavrel to tak, ze som mu mala napisat svoje poziadavky. Ale ja som mu hned v prvej sprave napisala, ze som sukromna osoba, chcela som to pre svoje deti :( pocitala som, ze vsetko nevyuzijeme a ze to miesane aj velkostne aj velke , male, ale toto co tam bolo bola hruznica, a najviac ma hneva, ze kostymy su nekompletnee, to ako nechapem naco je dobre, predavat nekompletne kostymy. toho sa nezbavim vsetko pojde do kosa asi :(( a boli tam aj jedny saty dost tazke ale urcite nie kostymove. takze tak.Teraz aspon pre moj vnutorny pokoj davam recenzie nech sa niekto ci uz sukromna osoba alebo podnikatel, neoklame ako ja.
Nikdy viac! Objednala som si triedený tovar mali to byť tričká S/M. V balíku boli len 3 tričká S/M zvyšok všetko veľké čísla. Väčšina tričiek zožmolkovaných a to som kupovala extra triedu. Neodporúčam.
@12345sima12345 najlepšie, že im na stránku ide pridať len dobrá recenzia zrejme,lebo tá moja zlá sa tam nedá vlozit
@kasandra999 tiez som ja pipina dala na tych par/ dobrych co si asi sami napisali/ a objednala..ale potom moja tiez zla napisat neisla...
@ja84 ale je to svinstvo aj tak 🙁 ja robím reklamu kadiaľ chodím a všade píšem
@kasandra999 a ja som chcela objednat tiez masky pre deti, tak asi neobjednam dakujem
@dudka121 juj nie neobjednavajte.
@kasandra999 tak ďakujem za info čítala som recenzie tak ma to odradilo
Neodporúčam! Kvalita nezodpovedá cene!
Ja tiez neodporučam, žalostná kvalita, neviem či preto, že som brala ako maloodberateľ , ale aj tak, niektoré veci vhodné do koša, vrátila som do kontajnerov na oblečenie ☹
@scajka ak by este niekto hladal dobry second hand velkoobchod, odporucam SECOTEX BANSKA BYSTRICA, kvalita vyborna, len anglicke veci a majitel tam aj pracuje velmi ustretovy a mily človek co vo všetkom poradi, uz rok beriem len odtial 😊
@lucccinka01 maju eshop?
@dudka121 maju stranku ale treba zavolať, pan poradi vo vsetkom a veci odosiela do 24 hodin kurierom 🙂
Ja som objednávala raz pred par rokmi a nechcite vidieť, co mi prišlo.... Storočné, špinavé, smradlave veci, niektore porozstrihavane, doslova odpad...kupovala som ako súkromná osoba, že sa veci rozdajú v rámci rodiny a známych, 95% nepoužiteľných, niektorých vecí sa človek bal dotknúť. Mala som tu cest s 3 rôznymi balíkmi a boli to ozaj vyhodené peniaze. Možno aj ide človek osobne, objednať však neodporúčam
Dobry den, podarilo sa vam nieco zistit o tomto velkosklade?