Nabúrali sa mi do účtu

ticinka002
3. jún 2023

Zdravim,
v priebehu vcerajsieho dna mi prislo 15+ mailov o zmene hesla a oznameni z Mojich nakupov. Do uctu som sa najprv nemohla dostat, no nastastie mi nezmenil e-mailovu adresu, tak som si ihned zmenila heslo. Ked som si precitala „moje" spravy som napisala danym mamickam. (Musim priznat ze to bola aj moja chyba, heslo som vtedy mala "modrykonicek1" 🤦‍♀️.) Do sprav pisal stale to iste - pytal si e-mailovu adresu. Okrem ineho mi pridal inzerat na svoj bazar - nejake tenisky za 120eur - ktory som ihned vymazala. V prilohe vam prikladam fotky z par konverzacii, pre istotu som zakryla mena mamiciek.
Nechapem, preco si nemohol zalozit novy ucet. Namiesto toho mi zmenil heslo, a vystupoval pod mojim uzivatelskym menom. V spravach pisal v muzskom rode, no na „mojom" inzerate uz pisal o svojom manzelovi.🤷‍♀️
Ak dostanete podozrive spravy tohto typu, neodpisujte, a ak mate heslo na styl "modrykonik" , "modrykonicek" , "modrykonik123" , tak si ho ihned zmente. Som si ista, ze nie som jedina, ktorej sa snazil dostat do uctu.
Prajem pekny zvysok dna.🙂

lindous
3. jún 2023

Pretože dlhšie fungujúci profil s dobrými hodnoteniami je dôveryhodnejší ako nový účet

osky
3. jún 2023

Ja uz som Sa zlakla ,ze do uctu v Banke.
No ale uznavam,ze aj toto je svinstvo