Na aké číslo mám volať, keď mi polícia zabudla pri cestnej kontrole vrátiť osobné doklady?

19. mar 2024

Prosím vás viete mi poradiť na aké číslo volať keď mi polícia zabudla pri cestnej kontrole vrátiť osobné doklady? Klasický na 158?

zooeynka
19. mar 2024

Sa divim ze ta oni hned nekontaktovali....

autor
19. mar 2024

@zooeynka veď pozerám každú chvíľu či ich neuvidím stáť pred domom 😊 bolo to tak hodinku dozadu a keď šiel teraz muž tak tam už neboli, že by sa opýtal

deti95060810
19. mar 2024

tak v mojom prípade volali synovi - našli si jeho tel. číslo .... vraj moje nemali..

takže je možné že ti zavolajú... ale aj tak som musela ísť - bez dokladov od auta - 60 km pre svoje doklady...

autor
19. mar 2024

@deti95060810 skúsim počkať ešte

zuzanazu85
19. mar 2024

Oni ti ich isto neprinesú až ku dverám,no neviem, možno ak by mali tadiaľ cestu,ale mali by ťa kontaktovať a ty si po ne prídeš. Ale 100 ľudí,100 pováh, možno aj prinesú 😁.

jovka
19. mar 2024

zlati... mne tak nevratili technicak od auta tu v DE a musela som vybavovat nove papiere ..hlvne ze ked ma radar odfotil , do 2 tyzdnov liebesbrief v schranke na slovensku , tak mi mohli poslat aj papiere ..grr

deti95060810
19. mar 2024

tak možno .... syn raz stratil peňaženku a policajti prišli až pred bránu doniesť... 🙂

zuzanazu85
19. mar 2024

Tak to klobúk dole pánom policajtom 😊👍

vkatush
19. mar 2024

Podľa toho, kde to bolo a či to boli policajti, čo behajú hore dole alebo taký, čo stoja na mieste a náhodne berú.

Lebo mobilný radar, tak to by som volala na políciu normálne.
Ale ak bol stacionárny, tak to majú zväčša jednotlivé oddelenia svoje fleky a vtedy vieš zavolať na ich stanicu, či ti nevedia pomôcť.
Aspoň ja by som to tak robila.

(Dúfam, že to dáva zmysel 😂)