Prosím vás viete mi poradiť na aké číslo volať keď mi polícia zabudla pri cestnej kontrole vrátiť osobné doklady? Klasický na 158?
@zooeynka veď pozerám každú chvíľu či ich neuvidím stáť pred domom 😊 bolo to tak hodinku dozadu a keď šiel teraz muž tak tam už neboli, že by sa opýtal
tak v mojom prípade volali synovi - našli si jeho tel. číslo .... vraj moje nemali..
takže je možné že ti zavolajú... ale aj tak som musela ísť - bez dokladov od auta - 60 km pre svoje doklady...
@deti95060810 skúsim počkať ešte
Oni ti ich isto neprinesú až ku dverám,no neviem, možno ak by mali tadiaľ cestu,ale mali by ťa kontaktovať a ty si po ne prídeš. Ale 100 ľudí,100 pováh, možno aj prinesú 😁.
zlati... mne tak nevratili technicak od auta tu v DE a musela som vybavovat nove papiere ..hlvne ze ked ma radar odfotil , do 2 tyzdnov liebesbrief v schranke na slovensku , tak mi mohli poslat aj papiere ..grr
tak možno .... syn raz stratil peňaženku a policajti prišli až pred bránu doniesť... 🙂
Tak to klobúk dole pánom policajtom 😊👍
Podľa toho, kde to bolo a či to boli policajti, čo behajú hore dole alebo taký, čo stoja na mieste a náhodne berú.
Lebo mobilný radar, tak to by som volala na políciu normálne.
Ale ak bol stacionárny, tak to majú zväčša jednotlivé oddelenia svoje fleky a vtedy vieš zavolať na ich stanicu, či ti nevedia pomôcť.
Aspoň ja by som to tak robila.
(Dúfam, že to dáva zmysel 😂)
Sa divim ze ta oni hned nekontaktovali....